Kobiety pomóżcie - przerwa w związku...
Re: Kobiety pomóżcie - przerwa w związku...
Mam zamiar wysłać jej pocztą na walentynki coś od serca, a potem jak dobrze pójdzie będzie jeszcze okazja na dzień kobiet.
Cały czas mam nadzieję, że coś odżyje w niej, bo dla mnie to niepojęte jest, jak związek się rozwiązał. Sama powiedziała,że tęskniła za mną podczas tej przerwy, ale nie aż tak żeby coś ruszyło, a miała nadzieję, chciała, ale głowa nie ruszyła ;(
Cały czas mam nadzieję, że coś odżyje w niej, bo dla mnie to niepojęte jest, jak związek się rozwiązał. Sama powiedziała,że tęskniła za mną podczas tej przerwy, ale nie aż tak żeby coś ruszyło, a miała nadzieję, chciała, ale głowa nie ruszyła ;(
-
oOosylwiaoOo
Tak na walentynki spokojnie możesz zrobić taki gest 
Szkoda, że to tak się potoczyło. Lepsze są szczęśliwe zakończenia.
Szkoda, że to tak się potoczyło. Lepsze są szczęśliwe zakończenia.
Najlepiej jak tym walentynkiem był byś ty w jej drzwiach
Adrian

-
elzbieta45
- Kobietka Expert
masz rade naszego Mezczyzny . Powodzenia
Chłopie... nie marudź, jak coś robisz i nie działa to przestań to robić i zacznij robić coś innego. Chcesz ją zdobyć to próbuj ale na pewno nie płaszcząc się i błagając o to by do Ciebie wróciła, niech zobaczy, że straciła fajnego faceta i przemyśli.
P.S zawsze możesz się spalić jak Werter ale czy warto ? Sam Cię na tą wódkę zabiorę jak będzie trzeba :]
P.S zawsze możesz się spalić jak Werter ale czy warto ? Sam Cię na tą wódkę zabiorę jak będzie trzeba :]
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
chłopak strasznie zakochaany i mysli ze na tej dziewczynie swiat sie konczy . A nie wie ze to nie jeszcze TA jego jedyna 
Ja w jej drzwiach? To chyba zły pomysł. Po miesiącu od rozstania myślę, że to nie zadziała. Tak jak ktoś napisał nie można być natrętnym, dać jej czas i nie płaszczyć się za mocno. Powoli, ale z głową działać. Co o tym myślicie?
Elżbieta tak kocham ją, bo znam jej wartości. Takich jak ona już nie produkują...
Elżbieta tak kocham ją, bo znam jej wartości. Takich jak ona już nie produkują...
Myślę, że starać się zawsze warto skoro rozstaliście się w zgodzie. Prawda, nie bądź natrętny. Spokojnie, powoli, może jeszcze faktycznie się ułoży, może ona potrzebuje więcej czasu? Powodzenia w każdym razie.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Pamietaj nie ona jedna jedyna . Wiele kobiet na swiecie jest wartosciowych . ale nie zapominaj o niej , i nic na siłe bo tym nic nie zbudujesz . Nieraz trzeba pogodzic sie ztym . Moze tez przstraszyła sie odpowiedzialnosci . Bo strach ma wielkie oczy
POWODZENIa
POWODZENIa
Chciałabym żeby im się ułożyło, bo chłopak nam tu udowadnia, że naprawdę mu zależy. Jeśli się nie uda to i tak kiedyś pojawi się kobieta, która zawróci mu w głowie i w serduchu. Może nie tak od razu ale wszystko przed nim.elzbieta45 pisze:Pamietaj nie ona jedna jedyna . Wiele kobiet na swiecie jest wartosciowych . ale nie zapominaj o niej , i nic na siłe bo tym nic nie zbudujesz . Nieraz trzeba pogodzic sie ztym . Moze tez przstraszyła sie odpowiedzialnosci . Bo strach ma wielkie oczy
POWODZENIa
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Zależy, zależy i to bardzo...
A więc słuchajcie jaki plan działania podjąć?
1. Unikać kontaktu, nie odzywać się pierwszemu...?
2. Zrobić jej niespodziankę na 14 lutego w postaci wysłania jakiegoś upominku...?
3. Czekać.
?
A więc słuchajcie jaki plan działania podjąć?
1. Unikać kontaktu, nie odzywać się pierwszemu...?
2. Zrobić jej niespodziankę na 14 lutego w postaci wysłania jakiegoś upominku...?
3. Czekać.
?
Nie odzywaj się zbyt często. Niech też ona sama pierwsza się odezwie. Co do upominku to osobiście nie widzę w tym nic złego. Przecież ludzie też je dostają i niekoniecznie od osób, z którymi są. Tylko nie przesadzaj, niech to będzie taki symboliczny.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak trzymaj sie tego planu .
Wiesz blackfok czy my tez bysmy niechciały aby nasz mezczyzna tak walczył jak lew o nas
Wiem i widac ze bardzo mu zalezy i widac ze stara sie i sa to szczere starania . Tylko wiesz jak ONA tego niedostrzeze , to trzeba tez przywitac sie z realnoscia
Życze im jak najlepiej , aby sie ułozyło , udało .
tak boli zranione serducho , widac cos ja przeroslo skoro tak sie stało
Wiesz blackfok czy my tez bysmy niechciały aby nasz mezczyzna tak walczył jak lew o nas
Wiem i widac ze bardzo mu zalezy i widac ze stara sie i sa to szczere starania . Tylko wiesz jak ONA tego niedostrzeze , to trzeba tez przywitac sie z realnoscia
Życze im jak najlepiej , aby sie ułozyło , udało .
tak boli zranione serducho , widac cos ja przeroslo skoro tak sie stało
Elu, każda by chciała.
Tylko właśnie -w grę też wchodzą uczucia drugiej osoby a nie tylko jednej. Niech chłopak próbuje ją odzyskać. A może się mu uda? Jeśli nie to niestety tak jak piszesz, trzeba się pogodzić z tym faktem.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak tego musz chciec obie stony . a starac zawsze sie moze , moze sie udac zycie rozne sytuacje ma przed soba .
Ale tez nieraz trzeba sie pogodzic
Ale tez nieraz trzeba sie pogodzic
Zobaczymy. MRK jeszcze się nam odezwie.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Mysle , ze nie pozostawi nas bez wiadomosci . I bedzie z nami tu na forum
Słuchacie, przyszedł mi do głowy taki pomysł, że może by do niej list napisać...
Kiedy się poznaliśmy w 2009r, po 2 miesiącach napisałem do niej list miłosny, który ma do dziś, bardzo się wzruszyła wtedy, list ten był niespodzianką, bo sama go znalazła, ja tylko jej pomogłem, wkładając jej do torebki.
Teraz tak myślę, czy aby nie wysłać jej z okazji 14 lutego listu od serca - takiego wrażliwego.
Co o tym myślicie?
Kiedy się poznaliśmy w 2009r, po 2 miesiącach napisałem do niej list miłosny, który ma do dziś, bardzo się wzruszyła wtedy, list ten był niespodzianką, bo sama go znalazła, ja tylko jej pomogłem, wkładając jej do torebki.
Teraz tak myślę, czy aby nie wysłać jej z okazji 14 lutego listu od serca - takiego wrażliwego.
Co o tym myślicie?
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
mozesz napisac miłosny wiersz bardzo dobry pomysł razem z niespodzianka
A Wy jako kobiety, jak byście walczyły o swojego ukochanego ?
UtoleK napiszę szczerzę, że jeśli dotkliwie zraniłabym partnera i przeze mnie rozpadłby się związek to nie mam pojęcia co bym zrobiła, ale starałabym się ze wszystkich sił żeby wszystko naprawić. Natomiast jeśli to on by odszedł (powodem musiałaby być zdrada) to nie starałabym się. Jego wybór a ja nie jestem z tych co chcą kogoś na siłę przytrzymać przy sobie. Z resztą wtedy wiedziałabym, że to nie była miłość z jego strony skoro miałabym z kimś rywalizować o ukochanego.UtoleK pisze:A Wy jako kobiety, jak byście walczyły o swojego ukochanego ?
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Tez nie walczyłabym o uczucia osoby ktorej na mnie nie zalezy .
-
oOosylwiaoOo
Ja tak samo nie walczyłabym jeżeli dana osoba pokazywałaby, że nie jest zainteresowana, bo to nie ma sensu. W końcu nie można kupić na siłę miłości
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
na siłe nie da sie kupic . ani tez zmusic aby ktos nas kochal czy abysmy my kochali