zero przyjaciół.:(
-
kropeczka20
Re: zero przyjaciół.:(
Witajcie dziewczyny. Ją już jestem w domu
. Nawet nie umiem opisać jak się czuje
. Fizycznie jest wszystko dobrze, ale psychicznie
brak słów
nie potrafię nie umiem opisać jakie to jest uczucie
tylko płacz i ból
.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Witaj Kropeczko . Rozumiem Twoj bol bo nie jest to miłe ani przyjemne . Wspólczuje Ci . Ale nie załamuj sie , bo zycie toczy sie dalej . Lekarze nie mowili jaka jest przyczyna twych poronien lub obumierania płodu
-
kropeczka20
Elu staram się naprawdę się staram nie załamywać , ale naprawdę nie potrafię
lekarze nie znają przyczyny.
to tak boli.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
jestes młoda wiec jeszcze przd toba wszystko . A te ciaze dłuzej nosiłas niz poprzednia ?
-
kropeczka20
tamtą ciążę poroniłam w 4/5tyg a ta 9:-(
. Proszę was nie piszcie, że jestem młoda i że będę miała jeszcze dzieci. Mimo to i tak cierpię.
nosiłam pod sercem moja dzidzie a teraz już jej nie ma!!!
.
-
oOosylwiaoOo
Jejku kropeczko bardzo mi przykro
Wiem, że to ciężko przeżyć, ale musisz być silna. Nie przekreślaj wszystkiego, proszę Cię. Sama nie wiem jak Ci mogę pomóc

Witam wszystkie Panie dołączyłam do Waszego grona dosłownie przed chwila i uderzył mnie od razu Twój problem .Moja droga popełniasz niesamowity bład zrywając ze swoim życiem przez faceta.Uwież mi nie warto a wiem co mówie mam napewno wiele więcej lat od ćiebie i kiedyś popełniłam sama ten bład teraz mam 47 lat 4 dzieci cudownych i nic poza tym ani wsparcia u mężą ani u przyjaciół z którymi kiedyś zerwałam
-
oOosylwiaoOo
Kropeczko teraz najchętniej bym Cię tak mocno przytuliła 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witaj
Witajcie...
Mimo wszystko pamiętaj kropeczko, że jesteśmy z Tobą i na pewno każdej, która zagląda do tego działu jest przykro z tego powodu... Ciężko jest sobie wyobrazić jak możesz się teraz czuć, ale postaramy się Ciebie wesprzeć. Zawsze.
Mimo wszystko pamiętaj kropeczko, że jesteśmy z Tobą i na pewno każdej, która zagląda do tego działu jest przykro z tego powodu... Ciężko jest sobie wyobrazić jak możesz się teraz czuć, ale postaramy się Ciebie wesprzeć. Zawsze.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
Martusia20
- Miła Kobietka
cześć kochane ;p
Kropeczka trzymaj się.
Kropeczka trzymaj się.
-
oOosylwiaoOo
Dokładnie takBlackfox pisze:Witajcie...
Trzymaj się Kochana kropeczko. Porozmawiaj z nami i nie zamykaj się w sobie. Jak tylko będziemy mogły to Ci pomożemy
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
oOosylwiaoOo pisze:Dokładnie takBlackfox pisze:Witajcie...
Mimo wszystko pamiętaj kropeczko, że jesteśmy z Tobą i na pewno każdej, która zagląda do tego działu jest przykro z tego powodu... Ciężko jest sobie wyobrazić jak możesz się teraz czuć, ale postaramy się Ciebie wesprzeć. Zawsze.![]()
Trzymaj się Kochana kropeczko. Porozmawiaj z nami i nie zamykaj się w sobie. Jak tylko będziemy mogły to Ci pomożemyWażne, żebyś nie była sama z tym wszystkim
Dokladnie tak kropeczko,jestesmy z toba i nie zamykaj sie w sobie bo zwaryjujesz,wiem cos na ten temat
Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
Witaj kropeczko. 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Ja niestety mam coś takiego, że niby mam przyjaciółkę, ale jest o wszystko zazdrosna i ma trudny charakter. nie uważam ją za przyjaciółkę. Dlatego założyłam tu konta, żeby się komuś wygadać, a zrywanie przyjaźni - takiej prawdziwej dla chłopaka jest dla mnie złym pomysłem
Mimo wszystko, nie ma co się zamartwiać, tylko iść do przodu:) będzie dobrze:*
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
kitek tu z nami mozesz porozmawiac ....
Ela ma rację. Tutaj śmiało możesz się wygadać.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
a ty karski1 skad jestes