zero przyjaciół.:(
-
kropeczka20
zero przyjaciół.:(
Hej dziewczyny.. Czy macie ochotę popisać? Nawet o byle czym.. Nie mam żadnych przyjaciół , nie mam z kim pogadać, zwierzyc się itd.
. Mam chłopaka on jest strasznie zazdrosny, przez niego zerwałam kontakty z moimi znajomymi i teraz bardzo tego żałuję.
mam problemy, a nawet nie mam z kim pogadać.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: zero przyjaciół.:(
zapraszam mozesz napisac ,
-
kropeczka20
Dziewczyny czy którąś z was zrobiła to samo co ją.. Że zerwała wszystkie kontakty że znajomymi przez chłopaka? Sama jestem na sobie zła , że tak się poddłam. Teraz mi został jedynie forum, abym mogła się wyżalić:(
Ja odsunełam się od znajomych ale nie kompletnie i nie przez męża tylko miałam dosyć obłudy tu na forum babskiesprawy.pl/przy-kawie-t4553.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/przy-kawie-t4553.html piszemy o wszystkim i o niczym 
-
oOosylwiaoOo
Hmm ja nigdy nie zrywałam kontaktu z najbliższymi
Jedynie mój miał pretensje o chłopaków. Niby nie zazdrosny, a zawsze coś go gryzło
heh 
Ale o dziewczyny być zazdrosnym, to troszkę chore... Na pewno znajdziesz przyjaciółkę. Tylko nie dawaj się uwiązać na smyczy. Każdy ma swoich znajomych. A gdzie jest to zaufanie?
Głowa do góry
Musisz być silna
Ale o dziewczyny być zazdrosnym, to troszkę chore... Na pewno znajdziesz przyjaciółkę. Tylko nie dawaj się uwiązać na smyczy. Każdy ma swoich znajomych. A gdzie jest to zaufanie?
Głowa do góry
Musisz być silna
-
kropeczka20
No właśnie gdzie zaufanie.. Mój facet sobie myśli tak, że gdy pójdę do koleżanki to zaraz mnie wyciągnie do jakiegoś chłopaka.. Mówi, że mnie kocha a zaufania wogóle do mnie nie ma. Ta jego zazdrość mnie przerasta.. Co robić???
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
kropeczka20 tak musisz miec swoich przyjaciól. A twij chłopak powinien ci ufac . Bo nie jestes jego własnoscia , oprucz niego masz swoje zycie , zainteresowania , kolezanki itp. Tak ja tez zerwałam sama kontakty z sasiadkami i to tylko ze wzgledu na ploty i obłude ktora sie kierowaly . Wole tu posiedziec na forum i popisac
-
kropeczka20
Ją poprostu nie wiem co mam robić. On nie chce nawet że bym gdzie kolwiek wychodziła, bo myśli, że zaraz go zdradzę.
. Brakuje mi wypadów z koleżankami, abyś gdzieś się przejść i nawet pogadać o tych duperelach.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
wiesz zastanowiłabym sie nad rozstaniem . Bo nie ma prawa ciebie ograniczac .
A pani Elu zaraz nad rozstaniem. Chłopak ma po prostu jakąś obsesje którą da się wyleczyćelzbieta45 pisze:wiesz zastanowiłabym sie nad rozstaniem . Bo nie ma prawa ciebie ograniczac .

A co do tematu to możesz pisać z nami o dupie marynie kiedy tylko chcesz :wazzuup
Ostatnio zmieniony pt sty 04, 2013 5:45 pm przez Adix257, łącznie zmieniany 1 raz.
Adrian

-
elzbieta45
- Kobietka Expert
ale obsesja to choraba a z czasem tez moze to byc niebezpieczne .
a tak pisac mozna o wszystkim i o dupie marynie .
ja sama bym nie byla z osoba obsesyjnie zazdrosna
A ty Adrian zapewne tez
a tak pisac mozna o wszystkim i o dupie marynie .
ja sama bym nie byla z osoba obsesyjnie zazdrosna
A ty Adrian zapewne tez
Czy bym był to zależy. Napewno by mi sie to nie podobało jak partnerka by była chorobliwie zazdrosna o mnie, no ale jak by kochała to szło by sie zastanowić nad jej leczeniem.
Adrian

-
elzbieta45
- Kobietka Expert
chorobliwa zazdrosc NIE . nawet gdyby kochala czy kochal bo na zycie to nie jest rozwiazanie . chwilowe owszem ale z czasem by nam samym taka chorobliwa zazdrosc byla ciezarem . leczyc owszem terapia psychologiczna ale tez niekazdy by chcial isc na terapie bo mysle ze ten co jest zazdrosny szalenie t nie widzi problemu
-
oOosylwiaoOo
Moim zdaniem wystarczy szczera rozmowa. Jeżeli Ci aż tak nie ufa, weź go chociaż raz na takie spotkanie z koleżanką, niech zobaczy, że to kobieta
Jeżeli dasz mu się tak pod smycz, to nigdy nie wyjdziesz z domu. Powiedz mu, że tylko jego kochasz i że żaden inny mężczyzna nie ma u Ciebie szans, bo z nim wiążesz swoją przyszłość. Takie ograniczanie nie jest wcale dobre. Wiadomo, że każdy z nas (czy to para, czy osoba samotna) potrzebuje kontaktu. Chociaż raz spróbuj się postawić
i zobaczyć reakcję. Dopóki on nie nabierze pewności, że go tak naprawdę nie zdradzasz, to będziesz siedziała w domu bez znajomych i w ogóle.
A nie myślałaś, żeby jakąś dawną koleżankę zaprosić do siebie, nawet na kawę?
Nie pytaj go o nic, czy możesz. Przecież w każdej chwili może ktoś do Ciebie zapukać
A na forum owszem bardzo chętnie popiszę z Tobą
Na pewno nie tylko ja 
A nie myślałaś, żeby jakąś dawną koleżankę zaprosić do siebie, nawet na kawę?
Nie pytaj go o nic, czy możesz. Przecież w każdej chwili może ktoś do Ciebie zapukać
A na forum owszem bardzo chętnie popiszę z Tobą
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
jest jeszcze taka obcja ze jesli jest az tak zazdrosny to sam zdradza ciebie . i dlatego podejzewa ciebie o to samo
-
G****
kropeczka20 a jakbyś tak zaprosiła koleżanki do siebie do domu? Wtedy on jest spokojny bo wie,że go nie zdradzasz a i Ty możesz utrzymywać kontakt z koleżankami. Nie musicie przecież z nim siedzieć, tylko po prostu babski wieczór w drugim pokoju. Wydaje mi się, że on będzie spokojniejszy a Ty chociaż od czasu do czasu będziesz mogła się spotkać z dziewczynami i se pogadać. Podejrzewam, że jak zobaczy że nie jest zagrożony zdradą to powoli będzie Ci coraz bardziej ufał 
Życzę powodzenia kochana
Życzę powodzenia kochana
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
wesz tylko jest pytanie dlaczego nie ufa i brak mu zaufana . Rozmawiałas z nim o tym . Nie mozna z gory zakładac ze zaraz ktos zdradzi
-
oOosylwiaoOo
Właśnie to też jest dla mnie trochę dziwne, ale niektórzy faceci tak mają. Zazdrośni są bez podstaw...Hmm możliwe, że on ma sam coś na sumieniu...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
wiesz zazdrosny to jest kazdy z nas . to trza przyznac . Ale wiesz niemozna przez zazdrosc ograniczac drugiej osoby . To jest cos nie tak , gdzies tkwi podłoze tego zachowania . Mozna by było skozystac tez z poradni . Bo jest tez własnie ta chorobliwa zazdrosc a ta jest niebezpieczna
-
oOosylwiaoOo
Owszem, zazdrość jest z każdej strony, bo gdyby jej nie było, to prawda jest taka, że nie wiedzielibyśmy do końca, czy danej osobie zależy na nas 
Ja też jestem zazdrosna, ale nigdy nie zabraniam mężczyźnie wyjść ze znajomymi. Puściłam go nawet na jakiś mecz siatkówki itp. Na wieczór kawalerski...bo mam zaufanie.
Ja też jestem zazdrosna, ale nigdy nie zabraniam mężczyźnie wyjść ze znajomymi. Puściłam go nawet na jakiś mecz siatkówki itp. Na wieczór kawalerski...bo mam zaufanie.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Tez jestem osoba zazdrosna . Ale nie ograniczam . kazdy ma prawo spodkac sie z przyjaciólmi , tu jest własnie zaufanie . Jesli mamy zaufanie to ufamy bezgranicznie ze to my jestesmy najwazniejsi , obojetnie gdzie i z kim tamta osoba spodka sie
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
dlatego mysle ze tu to gdzies głebiej tkwi i jest tego jakas przyczyna ze akurat tak sie zachowuje . a dopuki sobie jej nie wyjasnia to niestety ciezko to widze bo tez w takim zwiazku jest niezdrowa atmosfera
-
oOosylwiaoOo
Myślę, że się dogadają, tylko obydwoje muszą tego chcieć. Niech jedno ani drugie nie ucieka od rozmowy.