Samochód
Samochód
Czy ma ktoś z Was może peugeota? i dałby znać jak się nim jeździ? Bo mam w planach zakupić SUVa ale chciałabym mniej wiecej wiedziec czy sie nim dobrze jezdzi, czy jest wygodne ,awaryjne itp. Z góry dziękuje za odpowiedz
- redorange666
- Samiec
Re: Samochód
Idź do salonu i się przejdź. Będziesz wiedzieć.
-
sareneczka
- Jestem tu nowa :)
dobra i sprawdzona marka samochodów to dla też jest peugeot. Mój mąż ma teraz suva 2008 i praktycznie cały swój wolny czas w nim spędza, na zakupy, do przyjaciółki wszędzie mnie nim wozi
i dobrze, bo to bardzo pojemne auto. A i nie kosztuje jakiś wielkich pieniędzy bo teraz dają spore rabaty na modele z zeszłego roku
-
ewelcia889
ja mam akurat Kie, ale chyba peugeot też fajne autko;)
Sorry, ale dlaczego "dobra i sprawdzona"? Przecież to Francuz? Francuzów się nie kupuje, bo są najbardziej awaryjne i nietrwałe.sareneczka pisze:dobra i sprawdzona marka samochodów to dla też jest peugeot. Mój mąż ma teraz suva 2008 i praktycznie cały swój wolny czas w nim spędza, na zakupy, do przyjaciółki wszędzie mnie nim wozii dobrze, bo to bardzo pojemne auto. A i nie kosztuje jakiś wielkich pieniędzy bo teraz dają spore rabaty na modele z zeszłego roku
Peugeot to marka z koncernu PSA. Francuskie samochody, na które według wielu trzeba mocno uważać. Moim zdaniem (i mojego męża) nie ma co panikować i przekreślać marki. Trzeba znaleźć dobry egzemplarz, poczytać opinie i dobrze serwisować. Zawsze może się coś zepsuć, to przecież tylko maszyna. U nas w domu są dwa peugeoty i jeden citroen - same francuzy, a mechanika odwiedzamy tylko wtedy kiedy trzeba zadbać o samochód, a nie po naprawy, bo coś się psuje. Co innego ma mój brat - kupił BMW i VW, a miesiąc bez mechanika jest niemożliwy.
https://raconstruction.pl/stoly-przemys ... montazowe/
Kolega kupił peugota... długo nim nie pojeździł bo zaczął się psuć.. cóż... szybciej sprzedał niż kupił...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
fabencjusz
Ostatnio przeglądałem różne oferty wypożyczalni samochodów w lubelskim i trafiłem na Peugeoty tutaj: LINK
-
maciaszczyk
Ja korzystam z firmy Autko Najm 
Po co ci własny samochód? Zrób jak ja i poszukaj w sieci http://autkonajm.chost.pl jest to tania wypożyczalnia samochodów warszawa. Mam auto i nie mam. W ten sposób oszczędzam.
Zależy jakiego Peugeota 
Hej!:)
Odświeżę temat
Jestem Monika, prowadzę bloga " Jak sprawdzać auta" i zajmuję się sprawdzaniem samochodów używanych przed zakupem. W sobotę, 23.03.2019 o 20:00 przeprowadzę bezpłatne szkolenie na zamkniętej grupie na facebooku. Szkolenie będzie o tym, na co zwrócić uwagę kupując samochód używany. Pokażę Wam, jak rozpoznać samochód powypadkowy i nie dać się oszukać nieuczciwym handlarzom.
Tutaj możecie dołączyć do grupy:
facebook. com/groups/jaksprawdzacauta/ (bez odstępu)
Lub po prostu możecie wyszukać grupę o nazwie: Zakup samochodu używanego | jaksprawdzacauta.pl
Do zobaczenia!
Monika
Odświeżę temat
Jestem Monika, prowadzę bloga " Jak sprawdzać auta" i zajmuję się sprawdzaniem samochodów używanych przed zakupem. W sobotę, 23.03.2019 o 20:00 przeprowadzę bezpłatne szkolenie na zamkniętej grupie na facebooku. Szkolenie będzie o tym, na co zwrócić uwagę kupując samochód używany. Pokażę Wam, jak rozpoznać samochód powypadkowy i nie dać się oszukać nieuczciwym handlarzom.
Tutaj możecie dołączyć do grupy:
facebook. com/groups/jaksprawdzacauta/ (bez odstępu)
Lub po prostu możecie wyszukać grupę o nazwie: Zakup samochodu używanego | jaksprawdzacauta.pl
Do zobaczenia!
Monika
Witam wszystkich forumowiczow. Chciałbym się dowiedzieć gdzie mogę znalezć kompeteny salon z samochodami na terenie Warszawy? Ostatnio natrafiłem na bardzo dużo pochlebnych opinii na temat Bawarii Motors. Czy ktoś z Was kiedyś był klientem tego salonu? Możecie się podzielić opiniami?
-
kobietawielepiej
Kupując używany samochód warto wiedzieć o nim jak najwięcej. Nie zawsze sprzedawca nam wszystko powie, ale na szczęście jest na to rozwiązanie. Bezpłatnie na stronie https://sprawdz.vin/dekoder-vin-checker/ przez dekoder VIN możesz dowiedzieć się więcej z historii Twojego przyszłościowego samochodu. Dane są brane z rejestru państwowego, towarzystw ubezpieczeniowych, warsztatów i flot, dlatego są jak najbardziej wiarygodne, a mogą Cię uchronić przed wieloma problemami.