Kobiety pomóżcie - przerwa w związku...

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
456
Kobietka Expert

Re: Kobiety pomóżcie - przerwa w związku...

Post autor: 456 »

To samo dotyczy mężczyzn.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

winisz kobiete za to co sie stalo , ale czy ty w tym nieczujesz swej winy . wine za rozpad ponosza dwie strony nie tylko jedna . a jak wirzysz w to , ze horoskop załatwi twoje sprawy a ty bedziesz siedział czekal to tak naprawde nic nie robisz .
to jak poscielesz sobie to tak sie wyspisz i tak jakie sam podejmujesz decyzje taki z nich owoc zbierzesz
MRK
Fajna Kobietka

Post autor: MRK »

Elżbieta jeśli to do mnie, to chyba nie zrozumiałaś.

Ja uważam, że horoskopy i inne pierdoły są gówno warte, to sposób na zarabianie pieniędzy...

Ja twierdzę, że obie strony ponoszą winę, ale dalej uważam, że kobiety są skomplikowane i myślą emocjami, nie zawsze, ale często. Logiki u nich nie widać.
elzbieta45
Kobietka Expert

tak do ciebie , ja np horoskopow nie czytam i zadnych tego typu bzdet .
winisz wszystkie kobiety i przyrownujesz do tej z ktora sie rozstałes
MRK
Fajna Kobietka

Nie przyrównuje.
456
Kobietka Expert

MRK pisze:Ja twierdzę, że obie strony ponoszą winę, ale dalej uważam, że kobiety są skomplikowane i myślą emocjami, nie zawsze, ale często. Logiki u nich nie widać.
Jeśli to nie jest porównywanie to co? "Logiki u nich nie widać" ? To, że Twoja kobieta Cię zawiodła i zachowała się tak jak się zachowała nie znaczy, że KAŻDA kobieta zachowuje się tak samo i myśli tak samo. Bez przesady nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego wora.
A jeśli facet zdradza żonę to mamy podsumowywać wszystkich mężów, że są zdrajcami, kłamcami nie mającymi uczuć, bo myślą tylko swoim ptaszkiem? No chyba nie. Każdy człowiek ma co innego pod kopułą.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
elzbieta45
Kobietka Expert

Czujesz sie rozczarowany bo zostawila cie kobieta . i wyzywasz sie za to na wszystkich . Pewnie czulbys sie usatysfakcjonowany tym abys to ty ja zostawil tedy nie ucierpialo by twoje ego
Nie wiesz jakie mamy przezycia z mezczyznami ale zadna ciebie nie potraktowała i nie wrzucila do wora chociazby z naszym byłym .
Opanuj sie chłopie , bo tym niczego nie zdobedziesz , a jedynie dostaniesz wiekszej frustracji . Zadna z nas niejest winnna temu ze kobita odeszła od ciebie , poprostu stwierdziła z niechce dzielic z toba zycia cos miedzy wami takiego sie wydazyło bo z dnia na dzien nie podejmuje sie takiej decyzji to było od dłuzszego czasu
oOosylwiaoOo

Post autor: oOosylwiaoOo »

Eh już sama się w tym wszystkim gubię.
Dziewczyny ja tak samo odebrałam naszego kolegi słowa.

To jest po prostu wrzucanie wszystkich dziewczyn, do jednego worka.
elzbieta45
Kobietka Expert

tak ja to tez tak własnie odebralam tylko niewiem jesli kobiety sa takie złe to dlaczego tak rozpacza . zaczyna miec podejscie jak rabarbar ;)
oOosylwiaoOo

Kochana wiedz o jednym. Zawsze wina musi leżeć po stronie kobiety wg facetów...

A ja jak mam? Identycznie.
To jest tak jak ktoś nie potrafi powiedzieć, że spieprzył sprawę.
Moim zdaniem wina przeważnie jest obustronna... ale nie zawsze.
elzbieta45
Kobietka Expert

ale ten tez uwaza sie za ideał i niewidzi , ze gdzies zepsuł relacje miedzy nimi bo inaczej by nie zerwala . a wiesz mi sa tacy jak on co winnia innych a swej winy w zaden sposob nie widza
oOosylwiaoOo

Coś w tym jest.
elzbieta45
Kobietka Expert

a z takim to ciezkie zycie i nie dziwie sie ze dziewczyna zwiaa bo miec takiego ideała przez całe zycie . do nieda sie zyc
oOosylwiaoOo

nie ma ludzi idealnych :) mogą być osoby wyjątkowe, dopasowane do siebie, ale nie ukrywajmy nie ma chodzących ideałów. Poza tym znudziło by nam się takie życie... bo ileż można :)

Czasami fajnie jest się delikatnie posprzeczać, podroczyć, żeby później ładnie się pogodzić :)
I to jest wyjątkowe... że mimo małych burz ludzie są ze sobą na dobre i złe :)
elzbieta45
Kobietka Expert

ja miałam meza takiego ideała wszyscy wkoło byli winni tylko nie on . A z takim człowiekiem nieda sie normalnie zyc . Bo zawsze winna bedziesz tylko ty
456
Kobietka Expert

Nic dodać nic ująć więc napiszę tylko -Taaa...

sylwuniasylwia
Miła Kobietka

Post autor: sylwuniasylwia »

Macie rację dziewczyny, jestem za!!!
MRK
Fajna Kobietka

Elżbieta

Powtarzam, że nie wrzucam wszystkich do jednego worka. Po drugie, to się opanuj, bo zaczynasz mnie obrażać.

Dalej... Twoje opinie odnośnie mojej sytuacji, szczególnie ostatnie są na poziomie 0.

Jeśli wyjeżdżasz do mnie z rabarbarem, to Ty dla mnie jesteś mleczem.

Tyle w temacie. Widzę, że swojego zdania już tutaj nie można wyrazić, bo zaraz jej atak.

Wydawało mi się, że to normalne forum, jednak nie.
elzbieta45
Kobietka Expert

tak kazdy ma swoje zdanie . ja tez i mnie urazilo to ze ladujesz nas wszystkie do jednego wora bo sam okreslasz wy kobiety tak macie . Skad ty mozesz wiedziec jak kazda z nas ma . Nie znasz nas a oceniasz .
nasza wina nie jest to , ze od Ciebie dziewczyna odeszła . My za to niestety nie mozemy
456
Kobietka Expert

Jest normalne tylko trzeba umieć uszanować innych, to wtedy też będziesz szanowany.
Przykro nam, że Twoja kobieta postawiła na waszym związku kropkę ale nie możesz doklejać wszystkim takie same etykietki i podkreślać wszystkie kobiety jako całość. Jesteśmy różne.

Wystarczy, że przeczytasz swoje ostatnie wypowiedzi. Nie piszesz "moja była kobieta (zrobiła, okazała się taka i taka)" tylko piszesz "wy kobiety (robicie, jesteście takie i takie)". Trochę to nas dotknęło więc nie dziw się takiej reakcji.

Awatar użytkownika
slodziusiaSdz
Extra Kobietka

Post autor: slodziusiaSdz »

Nie mnie ciebie MRK oceniac,ale to ,ze twoja byla kobieta ciebie skrzywdzila to nie swiadczy o tym,ze mozesz sie wyrzywac na wszystkich w kolo i wszystkie kobiety przekreslac i wrzucac do jednego worka.Kazda z nas pewnie skrzywdzil fecet,ale zadna z nas nie wrzuca po tym wszystkich facetow do jednego worka.Gdyby tak bylo to napewno na samym poczatku jak otworzyles ten watek zadna z dziewczyn by nie odpowiedziala.Wiec nie obrazaj nikogo,skoro tak do konca nie znasz kazdej z nas z osobna.Kazda z nas jest inna.
Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
elzbieta45
Kobietka Expert

na swojej kobiecie odgrysc sie niemoze to frustracje wyladowuje na innych . A widze , ze najwiecej na mnie . gdybym uwazala , ze mezczyzni wszyscy sa tacy sami jak moi byli to bym mu nie odpisala na jego watek , ale tak nie jest bo kazdy czlowik ma inny charakter . I nie rozumiem tego dlaczego mi tak ubliza MRK
MRK
Fajna Kobietka

Elżbieta weź się wyluzuj, gdzie ja Ci ubliżyłem. Weź mi wskaż, bo nie widzę. Z tego co czytam, to jestem atakowany przez Ciebie od dobrych dwóch stron tego wątku.
Awatar użytkownika
slodziusiaSdz
Extra Kobietka

Post autor: slodziusiaSdz »

MRK pisze:Elżbieta

Twoje opinie odnośnie mojej sytuacji, szczególnie ostatnie są na poziomie 0.

Jeśli wyjeżdżasz do mnie z rabarbarem, to Ty dla mnie jesteś mleczem.
Ity mowisz,ze nie obrazasz Eli MRK daj spokoj i wez nie prowokuj i nie obrazaj
Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
MRK
Fajna Kobietka

przez elzbieta45 » 10 lut 2013, o 19:15
tak ja to tez tak własnie odebralam tylko niewiem jesli kobiety sa takie złe to dlaczego tak rozpacza . zaczyna miec podejscie jak rabarbar

Niestety, ale Elżbieta zaczęła pierwsza. Nie pozwolę sobie na takie zagrywki.
ODPOWIEDZ