jaką dietę obecnie stosujecie?

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
malina89
Jestem tu nowa :)

jaką dietę obecnie stosujecie?

Post autor: malina89 »

Tak jak w pytaniu, jestem ciekawa bo schudłam 10 kilo i nagle waga stanęła w miejscu. Może macie jakieś specjalne diety? :)
Awatar użytkownika
mikus

Re: jaką dietę obecnie stosujecie?

Post autor: mikus »

Ja po prostu staram się zastępować słodycze owocami i widać pierwsze efekty, także jeśli chodzi o poprawę kondycji włosów oraz cery.
większość rzeczy w życiu układa się sama :)
filmka

Post autor: filmka »

Ja zmieniłam całkiem swój sposób odżywiania na kilka tygodni. przede wszystkim 0 słodyczy i napojow gazowanych. Powiem, że szczególnie za tym nie tęsknię. Poza tym kupiłam koktajle Herbalife, które zastępują mi 2 posiłki w ciągu dnia i w ten sposób chudnę. To zdrowy i dobry sposób 8-)
babeszka

Post autor: babeszka »

Obecnie nie stosuję jakieś konkretnej diety. Chodzę od połowy stycznia do dietetyk pani Moniki Górzyńskiej i ona mi komponuje plan żywienia. Schudłam już 5 kg i mam apetyt na więcej :) Wydaje mi się, że najlepiej to się poradzić dietetyka w takich sprawach bo to raczej też mogą być kwestie indywidualne i nie ma co na sobie testować tak ślepo diet.
CosmoSpa_com_pl
Miła Kobietka

Post autor: CosmoSpa_com_pl »

Ja unikam nadmiernej ilości słodyczy oraz staram się pic codziennie 2 litry wody oraz jem owoce,warzywa i nigdy po godzinie 18. Jeżeli dodamy do tego odrobinę aktywności fizycznej to na pewno uzyskamy efekt:)
agness

Post autor: agness »

Ja stosuję dietę oczyszczającą organizm i usuwającą toksyny. Dodatkowo piję dużo wody z cytryną
dieta oczyszczająca
ddst1gs

Post autor: ddst1gs »

Osobiście też stosuję teraz dietę oczyszczającą z błonnikiem pokarmowym SPAM fajna sprawa, nawet zauważalne efekty już po parunastu dniach !
Ostatnio zmieniony śr mar 18, 2015 9:34 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
http://nomoremaps.com/rosja/kolej-transsyberyjska/
zosienka

Post autor: zosienka »

Ja polecam dietę ewy chodakowskiej moim zdaniem najlepsza
buty dla psa
Awatar użytkownika
shilla

Post autor: shilla »

Jem wszystko prócz słodyczy, bananów, winogron. Ograniczam cukier. Generalnie jem wszystko, nawet smażone mięso, ale ćwiczę 4 razy w tygodniu.
a_gatka

Post autor: a_gatka »

Ja po prostu zdrowo jem - nie słodzę, nie solę, nie jem mącznych produktów i od niedawna zaczęłam stosować lekką suplementację, ale bez chemii - czysta natura. Waga nadal leci, powoli, systematycznie, no ale chyba do ślubu się wyrobię z poprawieniem sobie humoru i figury. ;)
Awatar użytkownika
Diabliczka1980
Miła Kobietka

Post autor: Diabliczka1980 »

Sama borykam się z problemem nadwagi. Jednak znalazłam w walce z zbędnymi kilogramami prawdziwego "sojusznika" suplement Garcinia Cambogia z Nutree, która zawiera duże ilości witamin z grupy B i C, i składników mineralnych oraz ekstrakt Guarany, żeń-szenia. A możne już ktoś z Was słyszał coś o tym suplemencie diety?
grita

Post autor: grita »

Czy ktoś stosował dietę Haylie Pomroy? Jaka jest skuteczność?
http://www.goldbus.eu/
przesyłki do anglii, transport towarów
quality

Post autor: quality »

Teraz jestem na diecie Plaż Południa, wchodzę w drugą fazę. 5kg mniej jak do tej pory. Polecam
Kociakowiec

Post autor: Kociakowiec »

Moja dieta trochę autorska. Mało słodyczy, dużo jajek i trochę spada na wadzę. Wolę spokojnie, bez nagłych zmian zdejmować sobie gramy i dekagramy
Moje modowe przemyślenia na Tentacle.pl
a_gatka

Post autor: a_gatka »

Nie przesadzaj z tymi jajkami, bo Cię zabije cholesterol. ;) Diabliczka - znam, przyjmuję od jakiegoś czasu. Właśnie pisałam niedawno w innym wątku o właściwościach tej rośliny. Jak efekty? :)
Awatar użytkownika
Theila
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Theila »

Nie słyszałam o tej diecie o której piszecie jeszcze. Jak coś to chętnie się do wiem na czym polega. Ogólnie dieta Cambridge stała się dla mnie numerem 1 i chętnie korzystam z ich przepisów na codzień i używam też dodatku do wody jako suplementu.
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Post autor: BlackWolf »

Dieta, dieta i po diecie... Podziwiam dziewczyny za wytrwałość z dietami.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Mona0601

Post autor: Mona0601 »

Obecnie moją dietą nie jest żadna konkretna dieta, ale jest regularne spożywanie posiłków. Zauważyłam, że to znaczenie wpływa na mój organizm. Przy okazji dziewczyny prowadzę fanpage na Facebooku protiger o zdrowym trybie życia, który jest stroną scalającą apki na telefon z różnymi dietami ;) Zachęcam Was do polubienia. Codziennie dodaje jakieś ciekawostki ;)
Modna26
Miła Kobietka

Post autor: Modna26 »

ja ogólnie mało jem słodyczy, unikam produktów smażonych, pije dużo wody i rano na śniadanie jem np. jogurt naturalny bądź owsiankę, a i oczywiście dużo ćwiczę...
iga1980
Miła Kobietka

Post autor: iga1980 »

Ja jem regularne posiłki i to moja dieta. Rano śniadanie - owsianka, po 3 godzinach jogurt/owoc, później obiad, czasem podwieczorek albo od razu kolację. I ogólnie dużo piję w ciągu dnia.
Polecam mojego bloga http://tajemnice-seksualnosci.blogspot.com/ :)
Modna26
Miła Kobietka

Post autor: Modna26 »

ja nie stosuje żadnej po prostu staram się zdrowo jeść. Ogranicz słodycze i smażone potrawy, przy tym pij dużo wody i jedz dużo warzyw...Najważniejsze jest żeby mieć ruch. A waga się nie martw.Zawsze tak jest przy odchudzaniu, że waga w pewnym momencie staje apotem znowu idzie w dół.
mariankako

Post autor: mariankako »

Ja raczej też nie nazwałabym tego dietą, tylko stylem żywienia. Bo dieta to dla mnie coś tymczasowego, a zdrowo się odżywiać warto zawsze. Zmieniłam sposób jedzenia na rawtill4 i przez kilka miesięcy trzymałam się tego bardzo konsekwentnie - szczęście, mniejsza waga, więcej energii. Obecnie czasami mam dni, że jem coś gotowanego już przed 16 ale nadal trzymam się proposji węglowodany/tłuszcze/białko - 80/10/10. Polecam ten sposób żywienia praktycznie każdemu, zwłaszcza osobom które cierpią na jakieś chroniczne choroby.
Potrzebna Ci dobra kapela muzyczna? A może chcesz zatrudnić zespół na wesele studniówkę czy po prostu na imprezę http://www.superzespol.pl/
agatawiezba

Post autor: agatawiezba »

Ja stosuje dietę jedz mniej i chodzę trzy razy w tygodniu na fitness. Pozwala mi to jeść co lubię a i tak trzymam odpowiednia sylwetkę.
Wyjątkowa odzież damska
invisible20

Post autor: invisible20 »

Kiedyś stosowałam dietę rozdzielną i musze powiedzieć, że schudłam ok.5 kg. Teraz staram się po prostu 4-5 razy dziennie jeść, w miarę zdrowe rzeczy i waga jest ustabilizowana. Nie tyję. Przestrzegam tylko przed Dukanem. Szybki efekt, ale cała masa skutków ubocznych.
julli

Post autor: julli »

Moja dieta nie ma żadnych wymyślnych nazw. Po prostu wybrałam się do dietetyka i opracował mi on dietę 1500 kcal. Jest skuteczna, a przy odrobinie ruchu działa cuda. Tylko wiadomo, że początku są najtrudniejsze. Ale później jest tylko lepiej... :)
www.sklep.juliette24.pl - mój sklep ze szkatułkami i kuferkami na biżuterię
ODPOWIEDZ