jaką dietę obecnie stosujecie?
jaką dietę obecnie stosujecie?
Tak jak w pytaniu, jestem ciekawa bo schudłam 10 kilo i nagle waga stanęła w miejscu. Może macie jakieś specjalne diety? 
Re: jaką dietę obecnie stosujecie?
Ja po prostu staram się zastępować słodycze owocami i widać pierwsze efekty, także jeśli chodzi o poprawę kondycji włosów oraz cery.
większość rzeczy w życiu układa się sama 
Ja zmieniłam całkiem swój sposób odżywiania na kilka tygodni. przede wszystkim 0 słodyczy i napojow gazowanych. Powiem, że szczególnie za tym nie tęsknię. Poza tym kupiłam koktajle Herbalife, które zastępują mi 2 posiłki w ciągu dnia i w ten sposób chudnę. To zdrowy i dobry sposób 
Obecnie nie stosuję jakieś konkretnej diety. Chodzę od połowy stycznia do dietetyk pani Moniki Górzyńskiej i ona mi komponuje plan żywienia. Schudłam już 5 kg i mam apetyt na więcej
Wydaje mi się, że najlepiej to się poradzić dietetyka w takich sprawach bo to raczej też mogą być kwestie indywidualne i nie ma co na sobie testować tak ślepo diet.
-
CosmoSpa_com_pl
- Miła Kobietka
Ja unikam nadmiernej ilości słodyczy oraz staram się pic codziennie 2 litry wody oraz jem owoce,warzywa i nigdy po godzinie 18. Jeżeli dodamy do tego odrobinę aktywności fizycznej to na pewno uzyskamy efekt:)
Ja stosuję dietę oczyszczającą organizm i usuwającą toksyny. Dodatkowo piję dużo wody z cytryną
dieta oczyszczająca
Osobiście też stosuję teraz dietę oczyszczającą z błonnikiem pokarmowym SPAM fajna sprawa, nawet zauważalne efekty już po parunastu dniach !
Ostatnio zmieniony śr mar 18, 2015 9:34 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
http://nomoremaps.com/rosja/kolej-transsyberyjska/
Ja polecam dietę ewy chodakowskiej moim zdaniem najlepsza
buty dla psa
Jem wszystko prócz słodyczy, bananów, winogron. Ograniczam cukier. Generalnie jem wszystko, nawet smażone mięso, ale ćwiczę 4 razy w tygodniu.
-
a_gatka
Ja po prostu zdrowo jem - nie słodzę, nie solę, nie jem mącznych produktów i od niedawna zaczęłam stosować lekką suplementację, ale bez chemii - czysta natura. Waga nadal leci, powoli, systematycznie, no ale chyba do ślubu się wyrobię z poprawieniem sobie humoru i figury. 
- Diabliczka1980
- Miła Kobietka
Sama borykam się z problemem nadwagi. Jednak znalazłam w walce z zbędnymi kilogramami prawdziwego "sojusznika" suplement Garcinia Cambogia z Nutree, która zawiera duże ilości witamin z grupy B i C, i składników mineralnych oraz ekstrakt Guarany, żeń-szenia. A możne już ktoś z Was słyszał coś o tym suplemencie diety?
Czy ktoś stosował dietę Haylie Pomroy? Jaka jest skuteczność?
http://www.goldbus.eu/
przesyłki do anglii, transport towarów
przesyłki do anglii, transport towarów
Teraz jestem na diecie Plaż Południa, wchodzę w drugą fazę. 5kg mniej jak do tej pory. Polecam
-
Kociakowiec
- Jestem tu nowa :)
Moja dieta trochę autorska. Mało słodyczy, dużo jajek i trochę spada na wadzę. Wolę spokojnie, bez nagłych zmian zdejmować sobie gramy i dekagramy
Moje modowe przemyślenia na Tentacle.pl
-
a_gatka
Nie przesadzaj z tymi jajkami, bo Cię zabije cholesterol.
Diabliczka - znam, przyjmuję od jakiegoś czasu. Właśnie pisałam niedawno w innym wątku o właściwościach tej rośliny. Jak efekty? 
Nie słyszałam o tej diecie o której piszecie jeszcze. Jak coś to chętnie się do wiem na czym polega. Ogólnie dieta Cambridge stała się dla mnie numerem 1 i chętnie korzystam z ich przepisów na codzień i używam też dodatku do wody jako suplementu.
Dieta, dieta i po diecie... Podziwiam dziewczyny za wytrwałość z dietami.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Obecnie moją dietą nie jest żadna konkretna dieta, ale jest regularne spożywanie posiłków. Zauważyłam, że to znaczenie wpływa na mój organizm. Przy okazji dziewczyny prowadzę fanpage na Facebooku protiger o zdrowym trybie życia, który jest stroną scalającą apki na telefon z różnymi dietami
Zachęcam Was do polubienia. Codziennie dodaje jakieś ciekawostki 
ja ogólnie mało jem słodyczy, unikam produktów smażonych, pije dużo wody i rano na śniadanie jem np. jogurt naturalny bądź owsiankę, a i oczywiście dużo ćwiczę...
Ja jem regularne posiłki i to moja dieta. Rano śniadanie - owsianka, po 3 godzinach jogurt/owoc, później obiad, czasem podwieczorek albo od razu kolację. I ogólnie dużo piję w ciągu dnia.
Polecam mojego bloga http://tajemnice-seksualnosci.blogspot.com/ 
ja nie stosuje żadnej po prostu staram się zdrowo jeść. Ogranicz słodycze i smażone potrawy, przy tym pij dużo wody i jedz dużo warzyw...Najważniejsze jest żeby mieć ruch. A waga się nie martw.Zawsze tak jest przy odchudzaniu, że waga w pewnym momencie staje apotem znowu idzie w dół.
-
mariankako
Ja raczej też nie nazwałabym tego dietą, tylko stylem żywienia. Bo dieta to dla mnie coś tymczasowego, a zdrowo się odżywiać warto zawsze. Zmieniłam sposób jedzenia na rawtill4 i przez kilka miesięcy trzymałam się tego bardzo konsekwentnie - szczęście, mniejsza waga, więcej energii. Obecnie czasami mam dni, że jem coś gotowanego już przed 16 ale nadal trzymam się proposji węglowodany/tłuszcze/białko - 80/10/10. Polecam ten sposób żywienia praktycznie każdemu, zwłaszcza osobom które cierpią na jakieś chroniczne choroby.
Potrzebna Ci dobra kapela muzyczna? A może chcesz zatrudnić zespół na wesele studniówkę czy po prostu na imprezę http://www.superzespol.pl/
-
agatawiezba
Ja stosuje dietę jedz mniej i chodzę trzy razy w tygodniu na fitness. Pozwala mi to jeść co lubię a i tak trzymam odpowiednia sylwetkę.
Wyjątkowa odzież damska
-
invisible20
Kiedyś stosowałam dietę rozdzielną i musze powiedzieć, że schudłam ok.5 kg. Teraz staram się po prostu 4-5 razy dziennie jeść, w miarę zdrowe rzeczy i waga jest ustabilizowana. Nie tyję. Przestrzegam tylko przed Dukanem. Szybki efekt, ale cała masa skutków ubocznych.
Moja dieta nie ma żadnych wymyślnych nazw. Po prostu wybrałam się do dietetyka i opracował mi on dietę 1500 kcal. Jest skuteczna, a przy odrobinie ruchu działa cuda. Tylko wiadomo, że początku są najtrudniejsze. Ale później jest tylko lepiej... 
www.sklep.juliette24.pl - mój sklep ze szkatułkami i kuferkami na biżuterię