Błonnik
-
kaska8787
Re: Błonnik
Polecam na śniadanie płatki owsiane z siemiem lnianym, dawka błonnika zapewniona i trawienie poprawione
-
kilofka
Ja jem vitalio i moge polecić, bo działa najlepiej, z błonników, które do tej pory jadłam 
-
bodomka
Ja też jem vitalio! 
Ale coraz mniej, bo wszystko coraz droższe jest i pieniędzy coraz mniej...
-
kilofka
No w sumie co roku wszystko drożeje ;/bodomka pisze:Ja też jem vitalio!
-
anulka1
Jaki błonnik spożywacie?
hej dziewczyny!
Jakie jecie błonnik? Ja firmy Vitalio, macie jakiś do polecenia?
-
Dziubas
Re: Jaki błonnik spożywacie?
hej, ja jem błonnik z firmy Zdrovit. Jak go rozpuszczę w niewielkiej ilości wody to robi się z niego kisiel. Smak - owoc granatu. Dla mnie jest doskonały bo zapycha mi żołądek przed jedzeniem;) Polecam.
-
kora453
Tak! tak! otręby! mój mąż się ze mnie śmieje że jem takie papki, ale ja uwielbiam je! gotuje płatni, dodaje siemie, miód i banana! pełnowartościowe i zdrowe śniadanko 
-
bodomka
Też potwierdzasz, że teraz jest jakaś moda na to?anulka1 pisze:hej dziewczyny!
-
babyisback
Był konkurs jakiś organizowany przez tę firmę vitalio, może dlatego? Ja teraz chcę spróbować jeść tylko te otręby, żadnych innych wspomagaczy, trzeba być zdrowym, a nie naszprycowanym prochami 
-
dzo
bodomka pisze:Też potwierdzasz, że teraz jest jakaś moda na to?anulka1 pisze:hej dziewczyny!
g***o nie moda za przeproszeniem
i przestańcie spamować o tym vitalio czy jak to tam zwał
-
malgoska267
Łyżeczkę błonnika owsianego jadam na śniadanko jako dodatek do mojego muesli.Warto.Na pewno wyjdzie na zdrowie jelitom.
Ja używam z serii Błonnik polski
-
babyisback
Zaczynam kupować otręby - taniej mnie wyniesie, zobaczymy, jakie będą efekty. Najważniejsze - pozbyć się zaparć i regularnie się wypróżniać, podstawa utrzymania wagi 
-
Julcia27
A ja używam błonnik biogarden z CLA, ten dodatek CLA jest dobry bo one są pożyteczne przy spalaniu tkanki tłuszczowej.
Generalnie uważam, że błonnik jest najlepszym środkiem na odchudzanie, bo w sposób naturalny pomaga schudnąć, a o to przecież chodzi.
Generalnie uważam, że błonnik jest najlepszym środkiem na odchudzanie, bo w sposób naturalny pomaga schudnąć, a o to przecież chodzi.