Seks oralny
Re: robienie loda
Mój też nie kończy mi w ustach, z jednej strony by chciał, ale wie, że ja nie, więc to akceptuje i zawsze mi mówi - wystarczy. 
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Jeżeli jesteście w stanie się przełamać i zrobić to do samego końca, to się nie krępujcie. Mężczyźni czasem dla dobra kobiety nie kończą w ustach chociaż naprawdę o tym marzą. Warto wbrew niemu zrobić mu taką niespodziankę.
Księgowość Kraków - za złotówkę.
-
julkakulka92
- Jestem tu nowa :)
jeśli nie przepadasz za zabawami oralnymi, to zawsze możesz spróbować zastąpić to masażem ręcznym. tylko musisz to robić to bardzo powoli i delikatnie. mówię Ci panowie to lubią.
nie zapomnij tylko o jakimś lubrykancie : SPAM
zaproponuj facetowi żeby się odprężył i przejmij nad nim kontrolę
nie zapomnij tylko o jakimś lubrykancie : SPAM
zaproponuj facetowi żeby się odprężył i przejmij nad nim kontrolę
Ostatnio zmieniony śr wrz 11, 2013 7:24 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie SPAMować forum
Powód: proszę nie SPAMować forum
A np. nie każdy facet lubi jak dziewczyna robi mu loda
Mój wcale się tego typu pieszczot nie domaga, nawet protestuje jak chcę mu zrobić.
Macie odruch wymiotny jeżeli smierdzi. Jeżeli jest tuż po prysznicu to raczej penis nie będzie śmierdział i nie wkładajcie go zbyt głęboko
Samą główkę wystarczy.
Macie odruch wymiotny jeżeli smierdzi. Jeżeli jest tuż po prysznicu to raczej penis nie będzie śmierdział i nie wkładajcie go zbyt głęboko
Pozdrawiam, Aneta!
Moja stronka: http://www.mandatownia.pl
Moja stronka: http://www.mandatownia.pl
Wydaje mi sie, ze czasem trzeba sie przelamac, tym bardziej jesli naprawde sie faceta kocha to naturalne jest ze chce sie go uszczesliwic. kobiety wymagaja od facetow zeby starali sie w sypialni, zeby je zaspokajali na rozne sposoby wiec mozna dac tez cos w zamian. Byc moze latwo mi pisac w ten sposob gdyz nigdy nie mialam z tym problemu.
Ani z Toba ani bez Ciebie
Na moj bol nie ma lekarstwa..
Z Toba bo mnie zabijasz
Bez Ciebie bo umieram..
Na moj bol nie ma lekarstwa..
Z Toba bo mnie zabijasz
Bez Ciebie bo umieram..
-
eRozkosz_pl
- Fajna Kobietka
Wszystko jest w związku dozwolone jeżeli obydwie osoby tego chcą i sprawia im to przyjemność. Akurat do seksu oralnego trzeba się przekonać,wymaga to cierpliwości i zaufania do swojego partnera.
- Kochajaca.
- Miła Kobietka
ja też nie znoszę, kto to wymyślil! to już lepsze fellatio albo seks oralny... ale robienie loda to mi się kojarzy z dziwką, serio ;/Adidasowa pisze:Strasznie nie lubię tego określenia: "robienie loda". Nie można wyrazić tego w nieco bardziej kulturalny sposób?;/ Np. seks oralny? No ale wracając do sedna: tak, faceci to uwielbiają, może z nim po prostu porozmawiaj, aby sperma nie lądowała w Twojej buzi tylko gdzieś na ciele?:) Tak jak napisały dziewczyny wyżej. A jeśli chcesz żeby sperma miała dobry smak to poproś swojego partnera, aby dzień przed i w dzień tych pieszczot jadł tylko owoce - jakie konkretnie możesz poczytać na necie, wszystko jest opisane - i wtedy będzie smakowała słodkawo (podobno). Niepraktykowane u mnie, ale u moich znajomych tak i podobno działa;-) Także do roboty!;-)
hmmm.. nie mam nic przeciwko
-
Mrparamon2822
- Jestem tu nowa :)
też tego nie lubię i muszę się zmuszać! ale jak pomysle, ile sprawia to przyjemności mojemu ukochanemu to nie jest tak zle 
Mozesz urozmaicic i nie czuc smaku uzywajac np czekolady do ciala lub bitej smietany
jemu spodoba sie ze jest ciekawie a Tobie bedzie smakowalo 
-
karolinq12
- Miła Kobietka
przeciez nie musi konczyc w buzi 
Myślałam, że do końca życia nie będzie stać mnie nawet na głupie waciki, ale czuję, że dzięki tv.sexbook.com.pl niedługo wszystko się odmieni!:)
ja też za bardzo za tym nie przepadam nie to że jakoś się brzydzę czy coś no ale nie wiem jakoś no aż ciężko mi to uczucie opisać
mój partner tak mi mówi że by tego chciał a ja przełamuje się tylko dla niego i tylko troszkę go ''pomiziamm'' ale o dojściu w ustach nie ma absolutnie mowy !!
Co w tym dziwnego skoro partnerzy pieszczą języczkiem nasze pochwy to rewanżem za to jest zrobienie partnerowi "loda" czy jak tam kto lubi faliato
Ja np nie mam nic przeciwko bo dla mnie to normalne że skoro mój Ł pieści moja pochwę to i ja w ramach rewanżu chcę wypieścić jego penisa a gdzie już skończy to sprawa indywidualna bo czy w buzi czy na buzi mnie to nie przeraża wcale ,seks jest dla ludzi a fantazja to klucz do spełnienia podczas stosunku 
-
pomaranczka
- Miła Kobietka
To chyba jakiś żart? I do tego nieudany.jolka81 pisze:Nakarm męża ananasem a sperma nabierze cudownego słodkiego smaku. Polecam
http://dmcauto.pl
- redorange666
- Samiec
Nie to nie jest żart... sperma zmienia smak po tym co facet je. Ananasy powodują że robi sie słodka.
-
eRozkosz_pl
- Fajna Kobietka
Nie,dobra dieta w znacznym stopniu poprawia smak spermy,tylko trzeba jeść naprawdę dużo warzyw i owoców,żadnych używek.
-
pomaranczka
- Miła Kobietka
Robię loda (mi takie określenia nie przeszkadzają, nawet lubię używać w łóżku, pikantniej jest
). Nie ma problemu. Ale nie lubię jak on robi mi minetę. Nie mogę sie przemóc.
A ja nie cierpię tego określenia... Jakieś takie... gimnazjalneWinona pisze:Robię loda (mi takie określenia nie przeszkadzają, nawet lubię używać w łóżku, pikantniej jest).
-
eRozkosz_pl
- Fajna Kobietka
Można powiedzieć bardzo popularne określenie,ale ja takze niezbyt chętnie go używam.. A dlaczego nie lubisz jak Twój partner pieści Cie językiem,nie podnieca Cię to? Dziwne bo wiele kobiet to uwielbia.