Seks oralny

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Re: robienie loda

Post autor: Adidasowa »

Mój też nie kończy mi w ustach, z jednej strony by chciał, ale wie, że ja nie, więc to akceptuje i zawsze mi mówi - wystarczy. ;)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Awatar użytkownika
essatia21
Jestem tu nowa :)

Post autor: essatia21 »

Jeżeli jesteście w stanie się przełamać i zrobić to do samego końca, to się nie krępujcie. Mężczyźni czasem dla dobra kobiety nie kończą w ustach chociaż naprawdę o tym marzą. Warto wbrew niemu zrobić mu taką niespodziankę.
Księgowość Kraków - za złotówkę.
julkakulka92

Post autor: julkakulka92 »

jeśli nie przepadasz za zabawami oralnymi, to zawsze możesz spróbować zastąpić to masażem ręcznym. tylko musisz to robić to bardzo powoli i delikatnie. mówię Ci panowie to lubią.
nie zapomnij tylko o jakimś lubrykancie : SPAM

zaproponuj facetowi żeby się odprężył i przejmij nad nim kontrolę :)
Ostatnio zmieniony śr wrz 11, 2013 7:24 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie SPAMować forum
wybzd

Post autor: wybzd »

A np. nie każdy facet lubi jak dziewczyna robi mu loda :) Mój wcale się tego typu pieszczot nie domaga, nawet protestuje jak chcę mu zrobić.

Macie odruch wymiotny jeżeli smierdzi. Jeżeli jest tuż po prysznicu to raczej penis nie będzie śmierdział i nie wkładajcie go zbyt głęboko :) Samą główkę wystarczy.
Pozdrawiam, Aneta!
Moja stronka: http://www.mandatownia.pl
Awatar użytkownika
agape84
Miła Kobietka

Post autor: agape84 »

Wydaje mi sie, ze czasem trzeba sie przelamac, tym bardziej jesli naprawde sie faceta kocha to naturalne jest ze chce sie go uszczesliwic. kobiety wymagaja od facetow zeby starali sie w sypialni, zeby je zaspokajali na rozne sposoby wiec mozna dac tez cos w zamian. Byc moze latwo mi pisac w ten sposob gdyz nigdy nie mialam z tym problemu.
Ani z Toba ani bez Ciebie
Na moj bol nie ma lekarstwa..
Z Toba bo mnie zabijasz
Bez Ciebie bo umieram..
eRozkosz_pl
Fajna Kobietka

Post autor: eRozkosz_pl »

Wszystko jest w związku dozwolone jeżeli obydwie osoby tego chcą i sprawia im to przyjemność. Akurat do seksu oralnego trzeba się przekonać,wymaga to cierpliwości i zaufania do swojego partnera.
Awatar użytkownika
Kochajaca.
Miła Kobietka

Post autor: Kochajaca. »

Adidasowa pisze:Strasznie nie lubię tego określenia: "robienie loda". Nie można wyrazić tego w nieco bardziej kulturalny sposób?;/ Np. seks oralny? No ale wracając do sedna: tak, faceci to uwielbiają, może z nim po prostu porozmawiaj, aby sperma nie lądowała w Twojej buzi tylko gdzieś na ciele?:) Tak jak napisały dziewczyny wyżej. A jeśli chcesz żeby sperma miała dobry smak to poproś swojego partnera, aby dzień przed i w dzień tych pieszczot jadł tylko owoce - jakie konkretnie możesz poczytać na necie, wszystko jest opisane - i wtedy będzie smakowała słodkawo (podobno). Niepraktykowane u mnie, ale u moich znajomych tak i podobno działa;-) Także do roboty!;-)
ja też nie znoszę, kto to wymyślil! to już lepsze fellatio albo seks oralny... ale robienie loda to mi się kojarzy z dziwką, serio ;/

hmmm.. nie mam nic przeciwko ;)
Mrparamon2822

Post autor: Mrparamon2822 »

też tego nie lubię i muszę się zmuszać! ale jak pomysle, ile sprawia to przyjemności mojemu ukochanemu to nie jest tak zle ;)
Malak11
Miła Kobietka

Post autor: Malak11 »

Mozesz urozmaicic i nie czuc smaku uzywajac np czekolady do ciala lub bitej smietany ;) jemu spodoba sie ze jest ciekawie a Tobie bedzie smakowalo :D
karolinq12
Miła Kobietka

Post autor: karolinq12 »

przeciez nie musi konczyc w buzi :)
Myślałam, że do końca życia nie będzie stać mnie nawet na głupie waciki, ale czuję, że dzięki tv.sexbook.com.pl niedługo wszystko się odmieni!:)
Awatar użytkownika
Natkaaa

Post autor: Natkaaa »

ja też za bardzo za tym nie przepadam nie to że jakoś się brzydzę czy coś no ale nie wiem jakoś no aż ciężko mi to uczucie opisać ;-) mój partner tak mi mówi że by tego chciał a ja przełamuje się tylko dla niego i tylko troszkę go ''pomiziamm'' ale o dojściu w ustach nie ma absolutnie mowy !!
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Aniaaaaa »

Co w tym dziwnego skoro partnerzy pieszczą języczkiem nasze pochwy to rewanżem za to jest zrobienie partnerowi "loda" czy jak tam kto lubi faliato :) Ja np nie mam nic przeciwko bo dla mnie to normalne że skoro mój Ł pieści moja pochwę to i ja w ramach rewanżu chcę wypieścić jego penisa a gdzie już skończy to sprawa indywidualna bo czy w buzi czy na buzi mnie to nie przeraża wcale ,seks jest dla ludzi a fantazja to klucz do spełnienia podczas stosunku :)
pomaranczka
Miła Kobietka

Post autor: pomaranczka »

jolka81 pisze:Nakarm męża ananasem a sperma nabierze cudownego słodkiego smaku. Polecam :)
To chyba jakiś żart? I do tego nieudany.
http://dmcauto.pl
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Post autor: redorange666 »

Nie to nie jest żart... sperma zmienia smak po tym co facet je. Ananasy powodują że robi sie słodka.
eRozkosz_pl
Fajna Kobietka

Nie,dobra dieta w znacznym stopniu poprawia smak spermy,tylko trzeba jeść naprawdę dużo warzyw i owoców,żadnych używek.
pomaranczka
Miła Kobietka

Post autor: pomaranczka »

Wierze na słowo ;-)
http://dmcauto.pl
Winona

Post autor: Winona »

Robię loda (mi takie określenia nie przeszkadzają, nawet lubię używać w łóżku, pikantniej jest 8-) ). Nie ma problemu. Ale nie lubię jak on robi mi minetę. Nie mogę sie przemóc.
laij

Post autor: laij »

Winona pisze:Robię loda (mi takie określenia nie przeszkadzają, nawet lubię używać w łóżku, pikantniej jest 8-) ).
A ja nie cierpię tego określenia... Jakieś takie... gimnazjalne ;)
eRozkosz_pl
Fajna Kobietka

Można powiedzieć bardzo popularne określenie,ale ja takze niezbyt chętnie go używam.. A dlaczego nie lubisz jak Twój partner pieści Cie językiem,nie podnieca Cię to? Dziwne bo wiele kobiet to uwielbia.
ODPOWIEDZ