Czy ciało dziewczyny zmienia się po "pierwszym razie"?

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Nataliee
Jestem tu nowa :)

Czy ciało dziewczyny zmienia się po "pierwszym razie"?

Post autor: Nataliee »

Niedawno przeżyłam swój pierwszy raz z chłopakiem. Czytałam na kilku forach, że po pierwszym stosunku ciało kobiety się zmienia. Co się zmienia? pomóżcie
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: Czy ciało dziewczyny zmienia się po "pierwszym razie"?

Post autor: Hadassa »

Czy ja wiem... Powiedziała bym raczej, że stajesz się bardziej świadoma swojego ciała..
ale to też przychodzi z czasem...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Klarina
Jestem tu nowa :)

Post autor: Klarina »

Zmienia się to, że nie jesteś już dziewicą i jedyna zmiana jaka zaszła, to utrata błony dziewiczej podczas stosunku. Ale nie jest powiedziane, że do tego doszło, bo różne przypadki są :) A poza tym nie wiadomo, czy nie przerwana została wcześniej, np. wskutek gimnastyki, w trakcie choroby i innych sytuacji. Także z takich fizycznych zmian to tyle :) A ze świadomością swojego ciała to prawda - czujesz się tak bardziej kobieco :) Ale to wszystko z czasem przychodzi :)
O dietach, zdrowym jedzeniu i odchudzaniu:
www.dbajoswojalinie.pl
Awatar użytkownika
lokowka
Fajna Kobietka

Post autor: lokowka »

ja slyszalam, ze powiększają się piersi, ale nie wiem czy to prawda :P mi się powiększyły, ale możliwe, że na skutek brania tabletek antykoncepcyjnych
ODPOWIEDZ