Seks oralny
Seks oralny
Hej.Nie przepadam za robieniem mezowi loda, nie lubie smaku spermy ,ale wiem ze moj mąz bardzo by chcial zebym mu robila,co zrobic zebym sie przekonała do tego ? moze macie jakies sposoby poradzcie cos
-
brunetka2801
- Miła Kobietka
Re: robienie loda
popieram. faceci to uwielbiają! nie odmawiaj mężowi tej przyjemności. przecież sperma może wylądować na Twoich piersiach, bądz twarzy:) choć osobiście wole to pierwsze:) 
Strasznie nie lubię tego określenia: "robienie loda". Nie można wyrazić tego w nieco bardziej kulturalny sposób?;/ Np. seks oralny? No ale wracając do sedna: tak, faceci to uwielbiają, może z nim po prostu porozmawiaj, aby sperma nie lądowała w Twojej buzi tylko gdzieś na ciele?:) Tak jak napisały dziewczyny wyżej. A jeśli chcesz żeby sperma miała dobry smak to poproś swojego partnera, aby dzień przed i w dzień tych pieszczot jadł tylko owoce - jakie konkretnie możesz poczytać na necie, wszystko jest opisane - i wtedy będzie smakowała słodkawo (podobno). Niepraktykowane u mnie, ale u moich znajomych tak i podobno działa;-) Także do roboty!;-)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Ja i mój chłopak dużo na ten temat rozmawialiśmy. Również nie lubię tego smaku, jednak on bardzo to lubi. Po prostu umówiliśmy się, że da mi znać kiedy będzie dochodził, wtedy ja wyjmę penisa z ust ;3
-
konstancia
- Jestem tu nowa :)
Mi tez kiedys sperma bardzo przeszkadzała wiec wiem o czym mówisz. Obecnie moje zycie sexualne jest dosc ubogie ale mojemu byłemu mogłam robic loda kilka razy dziennie, smakował jak lizaczek
A sperma lądowała gdzie tylko chciał w buzi, na twarzy... Po prostu kwestia przełamania sie.
- CynamonkaZrodzynkiem
- Extra Kobietka
Faceci to lubią a jeśli mojemu sprawia to przyjemność i widzę to tym fajnie się go robi 
Amantium irae amoris integratio.
-
Primrose36
Tez nie lubię tego smaku, tak więc jak poprzedniczki jestesmy umowieni na "ostrzeżenie" gdy dochodzi... No cóż na jakiś kompromis pójść trzeba 
- pannaczarna
- Miła Kobietka
faceci uwielbiają sex oralny, i gdy jeszcze byłam w związku nigdy nie odmawiałam mojemu tej przyjemności.
Przekonać Cię nie przekonam ale pamiętaj że zawsze może dość na Ciebie
w jakie tylko miejsce chcesz.
Przekonać Cię nie przekonam ale pamiętaj że zawsze może dość na Ciebie
Nakarm męża ananasem a sperma nabierze cudownego słodkiego smaku. Polecam 
Pozycjonowanie Pszczyna
Mówisz ananasem? Chyba muszę to wykorzystać;-)
Dieta tylkoowocowa przez 48h? Ciężko by byłoAdidasowa pisze:A jeśli chcesz żeby sperma miała dobry smak to poproś swojego partnera, aby dzień przed i w dzień tych pieszczot jadł tylko owoce - jakie konkretnie możesz poczytać na necie, wszystko jest opisane - i wtedy będzie smakowała słodkawo (podobno). Niepraktykowane u mnie, ale u moich znajomych tak i podobno działa;-) Także do roboty!;-)
Też słyszałam o tym ananasie dużo dobrego.
a co powiecie na psie przedszkole warszawa? 
-
dobroslawa
Cóż, ja też nie przepadam za smakowaniem soku z męża, ale on jest przekochany i nawet nie prosi o tę przyjemność. Ale od czasu do czasu robię mu tę przyjemność, gdy bierzemy prysznic.Wychodzi w ostatniej chwili, a potem ja płuczę sobie usta wodą. Smakuje orzeszkami arachidowymi:D Dziwne, bo ich nie jada, a wręcz ma na nie alergię.
Zadam pytanie troszkę z innej beczki - dlaczego mężczyżni lubią pieścić kobietę ustami, pomijając oczywiście naszą satysfakcję?
Zadam pytanie troszkę z innej beczki - dlaczego mężczyżni lubią pieścić kobietę ustami, pomijając oczywiście naszą satysfakcję?
A ja jakos ciagle sie krępuje i wstydzę robic swojemu ukochanemu dobrze ustami. On był pierwszym facetem któremu to zrobilam i mam wrazenie ze mi to nie wychodzi mimo ze on mowi inaczej.
Chcialabym mu robic tym mega przyjemność a jednak mam wrazenie ze jest lipa:/
"Tylko czyste sumienie jest zwycięstwem"
Olcia_ pisze:A ja jakos ciagle sie krępuje i wstydzę robic swojemu ukochanemu dobrze ustami. On był pierwszym facetem któremu to zrobilam i mam wrazenie ze mi to nie wychodzi mimo ze on mowi inaczej.
Najważniejsze. że się jemu podoba i sprawia mu to przyjemność.

Sklep z bielizną polskich producentów
www.sklep-datura.pl
Tak czytałam na necie:> u mojego też by było ciężko, ale podobno rzeczywiście daje to pozytywne efekty;-)Tatiana pisze: Dieta tylkoowocowa przez 48h? Ciężko by było
Też o tym słyszałam, ale chyba nie chodzi o to, żeby facet jadł tylko owoce przez 48h, bo sie przewitaminizuje czy cośAdidasowa pisze:Tak czytałam na necie:> u mojego też by było ciężko, ale podobno rzeczywiście daje to pozytywne efekty;-)Tatiana pisze: Dieta tylkoowocowa przez 48h? Ciężko by było
wszędzie ten stalgast!
A znacie jakieś inne sposoby na "słodką spermę"? Mój facet nie lubi jeść dużo owoców :/
idzie zima a piece konwekcyjno-parowe gdzie?
madmarine pisze:A znacie jakieś inne sposoby na "słodką spermę"? Mój facet nie lubi jeść dużo owoców :/
ja mam ten sam problem ..
Lenkaaaa ;**
Wole określenie felatio. Brzmi to dużo lepiej mniej wulgarnie. Ale jestem jak najbardziej za tym, moj facet odwdzięcza mi się potem w cudowny sposób.
Jak poli niech rzuci fajki pomaga 
- na każdy temat
ja też polecam opcję z ananasem;)
- mechaniczka92
- Miła Kobietka
Zgadzam się z tym, że faceci to uwielbiają. Mój na przykład nigdy nie doszedł mi w ustach, sam mnie raczej odciąga. To chyba zależy od faceta co i jak... Zresztą nie wiem, oni są dziwni xD
Oh, I could write a milion stories,
Tales of love, and hate, and pain,
And my fears would truly frighten,
Any ordinary man...
Any ordinary man...
Mój też to uwielbia.. za to ja nie przepadam.. muszę mieć naprawdę ochotę żeby to zrobić.. ale jeśli chodzi o finał, to mu zawsze mówię, że nie chce w ustach... wiecie co jak co, ale mnie to by odrzuciło, coś co mi nie smakuje przyprawia mnie o mdłości..
- mechaniczka92
- Miła Kobietka
Ja jestem skłonna do poświęceń dla mojego, ale mam odruch wymiotny i to bardzo silny. Za długo nie mogę, zaraz mnie cofa i od razu łzy w oczach...
Oh, I could write a milion stories,
Any ordinary man...
Any ordinary man...