Od pewnego czasu zauważyłam ,że kochając się w pozycji od tyłu ''na pieska'' wychodzą ze mnie dziwne odgłosy tak jakby było to pierdzenie , jest to dla mnie bardzo żenujące i wstydliwe dlatego wstydzę udać się z tym o poradę do specjalisty . Czy wy też tak macie??
odgłosy przy stosunku
-
klalydia
odgłosy przy stosunku
Witam Drogie Panie
Od pewnego czasu zauważyłam ,że kochając się w pozycji od tyłu ''na pieska'' wychodzą ze mnie dziwne odgłosy tak jakby było to pierdzenie , jest to dla mnie bardzo żenujące i wstydliwe dlatego wstydzę udać się z tym o poradę do specjalisty . Czy wy też tak macie??
-
Cukiereczek19
Re: odgłosy przy stosunku
Przy takiej pozycji zdarza się czasami że twój partner "pompuje w Ciebie " powietrze. Wystarczy że trochę inaczej będzie w Ciebie wchodził i powinno być ok;)
Ale nie masz powodów do zmartwień że są to czegoś objawy;)
Pozdrawiam;*
Ale nie masz powodów do zmartwień że są to czegoś objawy;)
Pozdrawiam;*
-
smutny aniołek
- Fajna Kobietka
mam ten sam problem, mysle, ze specjalista tu nie pomoże...
-
Szyszka
Specjalista w tym wypadku w ogóle nie pomoże 
To jest normalne, akurat w czasie tej pozycji do pochwy dostaje się powietrze, które po czasie się uwalnia stąd ten "odgłos". Wiem, że to trochę krępujące ale nic z tym nie zrobimy.
To jest normalne, akurat w czasie tej pozycji do pochwy dostaje się powietrze, które po czasie się uwalnia stąd ten "odgłos". Wiem, że to trochę krępujące ale nic z tym nie zrobimy.
-
Justyna 32
Heh wiem o co chodzi! To jest takie wkurzające! Ja mam taką metodę,że zanim facet we mnie wejdzie zaciskam mięśnie Kegla i rozluźniam je dopiero jak już jest na wejściu do dziurki 
-
dzo
też tak mamyklalydia pisze: Czy wy też tak macie??
-
Cukiereczek19
Normalne
ale wiemy jak robić żeby się tak nie robiło

-
zakupocholiczka
To najnormalniejsze w świecie! I chociażby dlatego uważam, że miłość powinno się uprawiać z osoba którą się kocha. Wyobrażacie sobie taką sytuacje na pierwszej randce ?
-
nina19
Ja tak nie mam, ale jak mówiły poprzedniczki, jest to powietrze ; ) .
To całkowicie normalne! 
Można starać się temu zaradzić i też mam swoje sposoby, ale lepiej skupiać się w czasie seksu na doznaniach i się tym nie przejmować
Każdy dojrzały mężczyzna zdaje sobie z tego sprawę, i traktuje to jak coś naturalnego. Przed facetem nie powinnaś się tego krępować! 
Można starać się temu zaradzić i też mam swoje sposoby, ale lepiej skupiać się w czasie seksu na doznaniach i się tym nie przejmować
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
hehehe tez tak mam, my z tego mamy kupe ubawu 
- stokrotka1011
- Miła Kobietka
To jest normalne, że powietrze się dostaje;)
Albo niech twój partner spróbuje `inaczej`, albo tak jak wyżej cwicz mięśnie kegla
Albo niech twój partner spróbuje `inaczej`, albo tak jak wyżej cwicz mięśnie kegla
-
mary_pink1664
- Miła Kobietka
też tak mam
w pozycji na pieska tak sie zdarza
ale już nie raz tak mialam i przyzwyczailismy sie do tego z chlopakiem... jeszcze czasami po stosunku jak siadam cos sie tam wydostanie
ale wiem ze to normalne 
Nic od siebie nie dorzucę, ponieważ już wszystko zostało powiedziane. Ale jeśli to Twojemu chłopakowi nie przeszkadza, to problemu raczej nie ma.