Lubicie ?

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Lubicie ?

Post autor: Aniaaaaa »

Drogie koleżanki czy po powrocie z np: weekendowych imprez,bankietów, wypadów z przyjaciółmi macie jeszcze ochotę na dobry namiętny seks ? Czy raczej bierzecie kąpiel i zasypiacie ? Jak z tym u was jest ? Jakie kreację i bieliznę preferujecie pod takie stroje ?

Ja osobiście lubię po powrocie z imprezy oddać się swojemu partnerowi , ochotę na dobry seks mamy prawie zawsze , lubię założyć mała czarna a pod nią jakąś gustowną seksowną bieliznę najczęściej z koronki zazwyczaj jest to koronkowy stanik i stringi , albo skąpe koronkowe szorty. Zdarza się że po powrocie z imprezy czy spotkania z przyjaciółmi zdzieramy z siebie ubrania i zaczynamy swoje igraszki już w salonie czy kuchni :-) Czy u was też tak jest ?
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Re: Lubicie ?

Post autor: Jamelia »

No jasne, zazwyczaj takim wypadom towarzyszy alkohol więc stan podniecenia pewnie wszystkim się udziela. My tak na prawdę czy po imprezie czy normalnie po dniu spędzonym w domu, i tak mamy ochotę, nawet jak oboje chodzimy w drelichach :lol: A bielizna obowiązkowo w koronki, stringi nie koniecznie :D
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Dodatkowo alkohol spowalnia erekcję u mężczyzn i dzięki temu możemy się cieszyć dłuższym stosunkiem :-) Widzę że za stringami raczej nie przepadasz, ja wręcz odwrotnie :-) Uwielbiam stringi zwłaszcza koronkowe :-)
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Ania, kwestia gustu, stringi do spodni ewentualnie. Ale pod małą czarną? Czuła :D bym się za bardzo skrępowana.
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

E tam przecież nikomu tyłka pokazywać nie będę hehe ale zawsze to miły akcent dla mojego miśka gdy po powrocie bierze nas ochota na amory , zdejmuje ze mnie sukienkę a pod nią widzi że mam właśnie taką bieliznę w jakiej lubi mnie najbardziej :-) tzn: czarna koronkowa bielizna stringi + staniczek :-) na sam widok pewna jego część ciała zaczyna pęcznieć :-D hehe
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

No to fajnie, znać swoje upodobania to podstawa :)
Awatar użytkownika
rozoowa
Fajna Kobietka

Post autor: rozoowa »

Ja właściwie latam tylko w stringach :) Na codzień kiedy mój partner jest w trasie zakładam wygodne bawełniane, ale kiedy tylko wraca miejsce to ustępuje koronkom i nawet czasami damskim bokserkom :D

Po imprezach i tego typu spotkaniach jak najbardziej, szczególnie że alkohol działa na mnie zawsze pobudzająco :D
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

rozoowa pisze:Ja właściwie latam tylko w stringach :) Na codzień kiedy mój partner jest w trasie zakładam wygodne bawełniane, ale kiedy tylko wraca miejsce to ustępuje koronkom i nawet czasami damskim bokserkom :D

Po imprezach i tego typu spotkaniach jak najbardziej, szczególnie że alkohol działa na mnie zawsze pobudzająco :D

Dokładnie ja mam tak samo :-D Co jak co ale alkohol podczas takich wypadów nieźle mnie pobudza i mam zawsze ochotę na ostrą "zabawę" z moim partnerem :-) Do tego dzięki niemu można się kochać dłużej bo partnerowi hamuje wytrysk który zawsze jest obfity :-D a jego penis wręcz domaga się dalszego bara bara hihi
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

Kurcze na mnie też alkohol działa baaardzo pobudzająco ;d aż mój jest zdziwiony do czego jestem zdolna po % :lol: po jakiś wyjściach pewnie że mamy na siebie ochotę, ale na co dzień też ;d ja lubię i strongi i zwykłe figi. Ale nie mogą być inne - tylko koronkowe :D
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Adidasowa pisze:Kurcze na mnie też alkohol działa baaardzo pobudzająco ;d aż mój jest zdziwiony do czego jestem zdolna po % :lol: po jakiś wyjściach pewnie że mamy na siebie ochotę, ale na co dzień też ;d ja lubię i strongi i zwykłe figi. Ale nie mogą być inne - tylko koronkowe :D

Adidasowa widzę że znasz się na rzeczy :-D Tylko i wyłącznie koronka rządzi :-D
No mój po sobotniej imprezie też się nieźle zdziwił i był zaskoczony max do czego jestem zdolna hihi na sam koniec powiedział do mnie że nie sądził że aż taka byłam napalona na niego
i że nie był jeszcze nigdy aż tak bardzo zadowolony i wypieszczony jak po sobotniej imprezie :-D Na drugi dzień rano mówił że go klejnoty bolą hihi :-D
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Hahaha no to nieźle musiałaś nad nim pracować :D ważne żeby wiedzieć co facet lubi, a wtedy to już z górki. Mój szaleje na punkcie koronek, także zgrywamy się, ja mam bieliznę, która mi się podoba a mój facet jest wniebowziety :D 2w1 ;d
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Adidasowa pisze:Hahaha no to nieźle musiałaś nad nim pracować :D ważne żeby wiedzieć co facet lubi, a wtedy to już z górki. Mój szaleje na punkcie koronek, także zgrywamy się, ja mam bieliznę, która mi się podoba a mój facet jest wniebowziety :D 2w1 ;d

Tak dokładnie mój facet też szaleje na punkcie koronek :-D Zwłaszcza czarnego koloru :-) Uwielbia ten kolor i zawsze dla niego zakładam czarny koronkowy stanik i seksowne koronkowe stringi :-) Wtedy w mgnieniu oka widzę jak jego penis sztywnieje hihi :-) Ten widok wręcz uwielbiam :-D A co do pracowania nad nim to naprawdę było cudnie zajęłam się nim najlepiej jak potrafiłam :-) on zresztą mną też :-) Było cudnie i mega namiętnie :-)
julitka
Jestem tu nowa :)

Post autor: julitka »

Ja wole wziąśc gorącą kompiel i sie połózyć ^^
Moja strona
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

To bardzo dobrze, że potraficie się sobą zająć jak należy i znacie swoje potrzeby i słabe punkty ;) ja mam tak samo z moim. Jeśli chodzi o łóżko to nigdy nie narzeka :D mój to lubi czarny, biały i czerwony kolor ;d
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

ja tam też wolę iść spać ;) przede wszystkim dlatego, że nie lubię seksu po alko....
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Adidasowa pisze:To bardzo dobrze, że potraficie się sobą zająć jak należy i znacie swoje potrzeby i słabe punkty ;) ja mam tak samo z moim. Jeśli chodzi o łóżko to nigdy nie narzeka :D mój to lubi czarny, biały i czerwony kolor ;d
No jak się przez cała imprezę ma ochotę na ostry, namiętny seks i dojdzie do tego alkohol to wiadomo jak jest :-D My po powrocie do naszego mieszkanka od razu zaczęliśmy z siebie zdejmować ubrania :-D Było gorąco :-D Na drugi dzień rano zbieraliśmy naszą bieliznę rozrzucona po mieszkaniu haha
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Kayira pisze:ja tam też wolę iść spać ;) przede wszystkim dlatego, że nie lubię seksu po alko....

Ale alkohol oczywiście z umiarem :-)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

obojetnie... wg mnie alkohol otępia zmysły...
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Kayira pisze:obojetnie... wg mnie alkohol otępia zmysły...

W dobrych ilościach myślę że jest wręcz przeciwnie , człowiek się nakręca jeszcze bardziej.
Ale to jest tylko i wyłącznie moje zdanie na ten temat :-)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

wiesz jeżeli mówimy o lampce wina czy tp to ok ;)
jednak po imprezie, gdzie z reguły jest wiecej...
to wolę iść spać :D
i pobawić się z moim np rano...
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Kayira pisze:wiesz jeżeli mówimy o lampce wina czy tp to ok ;)
jednak po imprezie, gdzie z reguły jest wiecej...
to wolę iść spać :D
i pobawić się z moim np rano...

No wiesz może nie kieliszek ale ze 3-4 kieliszki i jest w sam raz z umiarem i do tego wzmaga we mnie podniecenie , wtedy dodatkowo się nakręcam na seks z moim partnerem i mam ochotę na niego natychmiast wejść i zrobić :sex1 z nim wszystko co jest tylko możliwe żeby go zadowolić . A co do rana to wiesz zawsze można zrobić powtórkę po przebudzeniu :-) :sex1
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Widzę że temat się chyba raczej nie przyjął bo coś cicho tutaj koleżanki :-p
Awatar użytkownika
Jolka31
Miła Kobietka

Post autor: Jolka31 »

Być może, większość wciąż uważa takie tematy za tematy tabu ;) Mój uwielbia również stringi i kocha kolor czerwony, ma strasznego świra na tym punkcie :) w ogóle wszystko co spódniczko-podobne i stringo-podobne jest the best ;P
FORUM DLA MAM wystawione na sprzedaż! Zostań nową właścicielką!

allegro.pl/forum-internetowe-forumdlamam-pl-phpbb3-i4387220130.html
Noke12
Jestem tu nowa :)

Post autor: Noke12 »

Głupie pytanie, ja zawsze mam po imprezie ochotę na małe "co nieco" :D
Fotowoltaika GebrPeters
Aniaaaaa
Gadatliwa Kobietka

Jolka31 pisze:Być może, większość wciąż uważa takie tematy za tematy tabu ;) Mój uwielbia również stringi i kocha kolor czerwony, ma strasznego świra na tym punkcie :) w ogóle wszystko co spódniczko-podobne i stringo-podobne jest the best ;P
Mój partner uwielbia szczególnie kolor czarny i czerwony :-)
Widzę że Ja, Ty i Adidasowa jedziemy na tym samym wózku :-D
Koronkowe stringi żądzą :-D
ODPOWIEDZ