Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
Drogie koleżanki czy po powrocie z np: weekendowych imprez,bankietów, wypadów z przyjaciółmi macie jeszcze ochotę na dobry namiętny seks ? Czy raczej bierzecie kąpiel i zasypiacie ? Jak z tym u was jest ? Jakie kreację i bieliznę preferujecie pod takie stroje ?
Ja osobiście lubię po powrocie z imprezy oddać się swojemu partnerowi , ochotę na dobry seks mamy prawie zawsze , lubię założyć mała czarna a pod nią jakąś gustowną seksowną bieliznę najczęściej z koronki zazwyczaj jest to koronkowy stanik i stringi , albo skąpe koronkowe szorty. Zdarza się że po powrocie z imprezy czy spotkania z przyjaciółmi zdzieramy z siebie ubrania i zaczynamy swoje igraszki już w salonie czy kuchni Czy u was też tak jest ?
Pozdrawiam
No jasne, zazwyczaj takim wypadom towarzyszy alkohol więc stan podniecenia pewnie wszystkim się udziela. My tak na prawdę czy po imprezie czy normalnie po dniu spędzonym w domu, i tak mamy ochotę, nawet jak oboje chodzimy w drelichach A bielizna obowiązkowo w koronki, stringi nie koniecznie
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Dodatkowo alkohol spowalnia erekcję u mężczyzn i dzięki temu możemy się cieszyć dłuższym stosunkiem Widzę że za stringami raczej nie przepadasz, ja wręcz odwrotnie Uwielbiam stringi zwłaszcza koronkowe
E tam przecież nikomu tyłka pokazywać nie będę hehe ale zawsze to miły akcent dla mojego miśka gdy po powrocie bierze nas ochota na amory , zdejmuje ze mnie sukienkę a pod nią widzi że mam właśnie taką bieliznę w jakiej lubi mnie najbardziej tzn: czarna koronkowa bielizna stringi + staniczek na sam widok pewna jego część ciała zaczyna pęcznieć hehe
Ja właściwie latam tylko w stringach Na codzień kiedy mój partner jest w trasie zakładam wygodne bawełniane, ale kiedy tylko wraca miejsce to ustępuje koronkom i nawet czasami damskim bokserkom
Po imprezach i tego typu spotkaniach jak najbardziej, szczególnie że alkohol działa na mnie zawsze pobudzająco
rozoowa pisze:Ja właściwie latam tylko w stringach Na codzień kiedy mój partner jest w trasie zakładam wygodne bawełniane, ale kiedy tylko wraca miejsce to ustępuje koronkom i nawet czasami damskim bokserkom
Po imprezach i tego typu spotkaniach jak najbardziej, szczególnie że alkohol działa na mnie zawsze pobudzająco
Dokładnie ja mam tak samo Co jak co ale alkohol podczas takich wypadów nieźle mnie pobudza i mam zawsze ochotę na ostrą "zabawę" z moim partnerem Do tego dzięki niemu można się kochać dłużej bo partnerowi hamuje wytrysk który zawsze jest obfity a jego penis wręcz domaga się dalszego bara bara hihi
Kurcze na mnie też alkohol działa baaardzo pobudzająco ;d aż mój jest zdziwiony do czego jestem zdolna po % po jakiś wyjściach pewnie że mamy na siebie ochotę, ale na co dzień też ;d ja lubię i strongi i zwykłe figi. Ale nie mogą być inne - tylko koronkowe
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Adidasowa pisze:Kurcze na mnie też alkohol działa baaardzo pobudzająco ;d aż mój jest zdziwiony do czego jestem zdolna po % po jakiś wyjściach pewnie że mamy na siebie ochotę, ale na co dzień też ;d ja lubię i strongi i zwykłe figi. Ale nie mogą być inne - tylko koronkowe
Adidasowa widzę że znasz się na rzeczy Tylko i wyłącznie koronka rządzi
No mój po sobotniej imprezie też się nieźle zdziwił i był zaskoczony max do czego jestem zdolna hihi na sam koniec powiedział do mnie że nie sądził że aż taka byłam napalona na niego
i że nie był jeszcze nigdy aż tak bardzo zadowolony i wypieszczony jak po sobotniej imprezie Na drugi dzień rano mówił że go klejnoty bolą hihi
Hahaha no to nieźle musiałaś nad nim pracować ważne żeby wiedzieć co facet lubi, a wtedy to już z górki. Mój szaleje na punkcie koronek, także zgrywamy się, ja mam bieliznę, która mi się podoba a mój facet jest wniebowziety 2w1 ;d
Adidasowa pisze:Hahaha no to nieźle musiałaś nad nim pracować ważne żeby wiedzieć co facet lubi, a wtedy to już z górki. Mój szaleje na punkcie koronek, także zgrywamy się, ja mam bieliznę, która mi się podoba a mój facet jest wniebowziety 2w1 ;d
Tak dokładnie mój facet też szaleje na punkcie koronek Zwłaszcza czarnego koloru Uwielbia ten kolor i zawsze dla niego zakładam czarny koronkowy stanik i seksowne koronkowe stringi Wtedy w mgnieniu oka widzę jak jego penis sztywnieje hihi Ten widok wręcz uwielbiam A co do pracowania nad nim to naprawdę było cudnie zajęłam się nim najlepiej jak potrafiłam on zresztą mną też Było cudnie i mega namiętnie
To bardzo dobrze, że potraficie się sobą zająć jak należy i znacie swoje potrzeby i słabe punkty ja mam tak samo z moim. Jeśli chodzi o łóżko to nigdy nie narzeka mój to lubi czarny, biały i czerwony kolor ;d
Adidasowa pisze:To bardzo dobrze, że potraficie się sobą zająć jak należy i znacie swoje potrzeby i słabe punkty ja mam tak samo z moim. Jeśli chodzi o łóżko to nigdy nie narzeka mój to lubi czarny, biały i czerwony kolor ;d
No jak się przez cała imprezę ma ochotę na ostry, namiętny seks i dojdzie do tego alkohol to wiadomo jak jest My po powrocie do naszego mieszkanka od razu zaczęliśmy z siebie zdejmować ubrania Było gorąco Na drugi dzień rano zbieraliśmy naszą bieliznę rozrzucona po mieszkaniu haha
Kayira pisze:wiesz jeżeli mówimy o lampce wina czy tp to ok
jednak po imprezie, gdzie z reguły jest wiecej...
to wolę iść spać
i pobawić się z moim np rano...
No wiesz może nie kieliszek ale ze 3-4 kieliszki i jest w sam raz z umiarem i do tego wzmaga we mnie podniecenie , wtedy dodatkowo się nakręcam na seks z moim partnerem i mam ochotę na niego natychmiast wejść i zrobić z nim wszystko co jest tylko możliwe żeby go zadowolić . A co do rana to wiesz zawsze można zrobić powtórkę po przebudzeniu
Być może, większość wciąż uważa takie tematy za tematy tabu Mój uwielbia również stringi i kocha kolor czerwony, ma strasznego świra na tym punkcie w ogóle wszystko co spódniczko-podobne i stringo-podobne jest the best ;P
FORUM DLA MAM wystawione na sprzedaż! Zostań nową właścicielką!
Jolka31 pisze:Być może, większość wciąż uważa takie tematy za tematy tabu Mój uwielbia również stringi i kocha kolor czerwony, ma strasznego świra na tym punkcie w ogóle wszystko co spódniczko-podobne i stringo-podobne jest the best ;P
Mój partner uwielbia szczególnie kolor czarny i czerwony
Widzę że Ja, Ty i Adidasowa jedziemy na tym samym wózku
Koronkowe stringi żądzą