Libido u kobiet
Libido u kobiet
Jak to jest, że czasami libido jest wysokie i z łóżka by się nie wychodziło, a czasami go po prostu brakuje i robi się to, ale przyjemności większej z seksu się nie wyciąga. Mówię tutaj o cyklach kwartalnych niż miesięcznych. Macie jakieś swoje przemyślenia na ten temat?
Re: Libido u kobiet
Fakt, dużo zależy od faceta, ale chyba wiem co masz na myśli. U mnie niskie libido było spowodowane wysokim tempem życia, zmęczeniem itd. Jak się ograniczy, to radość wraca
Więcej aktywności fizycznej, ruchu. Zmień też dietę, nie wiem w sumie co jadasz, ale to też jest pewien czynnik który może mieć wpływ.
Więcej aktywności fizycznej, ruchu. Zmień też dietę, nie wiem w sumie co jadasz, ale to też jest pewien czynnik który może mieć wpływ.
Nie no tak, tego jestem świadoma. Mam pewne postanowienia w tym zakresie, różnie bywa z ich realizacją... Po prostu chciałam się trochę wyżalić, podzielić opiniami, posłuchać waszych doświadczeń.
róznie to bywa
Oglądałam kiedyś jakiś film dokumentalny i tam coś takiego było, że facet dostosowuje się w tych sprawach do kobiety i wniosek tam był taki, że to za sprawą feromonów właśnie.
Myślę że sporo zależy od charakteru, temperamentu - dieta też jest istotnym czynnikiem. Odpowiednia suplementacja poprawiająca działanie pewnych układów odpowiedzialnych za libido.
Myślę że sporo zależy od charakteru, temperamentu - dieta też jest istotnym czynnikiem. Odpowiednia suplementacja poprawiająca działanie pewnych układów odpowiedzialnych za libido.
u mnie takie wahania były spowodowane braniem tabletek antykoncepcyjnych...
To u mnie takiej tolerancji w związku raczej by nie było, na kogoś trzeciego. Zresztą ja też mam konserwowe podejście
Widzę że nie tylko ja miewam takie problemy...
Widzę że nie tylko ja miewam takie problemy...
Nie samą pracą i domem człowiek żyje. Rower, bieganie, spotkania ze znajomymi - czyli dużo bodźców zewnętrznych aby nie popaść w apatię.
Jeżeli chodzi o suplementację to sporo dobrego robi chociażby libido therapy, hiszpańska mucha (zwana też sex elixir - jest kilka rodzajów).
W łóżku nie bać się otwartości, stosowania gadżetów, lubrykatów. To wszystko nieźle podkręca atmosferę.
Jeżeli chodzi o suplementację to sporo dobrego robi chociażby libido therapy, hiszpańska mucha (zwana też sex elixir - jest kilka rodzajów).
W łóżku nie bać się otwartości, stosowania gadżetów, lubrykatów. To wszystko nieźle podkręca atmosferę.
Myślę, że to co napisałaś w wielu przypadkach jest prawdą.
Nad związkiem trzeba pracować. Dotyczy to zarówno jednej jak i drugiej strony.
Sex? Wciąż jesteśmy społeczeństwem dla którego w wielu kręgach jest to temat tabu. Podobnie jak sobie pomóc nawzajem..
Nad związkiem trzeba pracować. Dotyczy to zarówno jednej jak i drugiej strony.
Sex? Wciąż jesteśmy społeczeństwem dla którego w wielu kręgach jest to temat tabu. Podobnie jak sobie pomóc nawzajem..
Nie no jestem otwarta na nowe doznania, eksperymenty tylko czasami ciężko to wyartykułować, aby nie zostać posądzoną o jakieś dziwactwa, że co ja w ogóle powiadam...
No to najlepiej nic nie robić i niech się samo naprawi. Nie no proszę cię... jeżeli sama nie masz woli poprawy sytuacji, to nie licz, że samo się zrobi.
Alkohol ma tą fajną właściwość że stajemy się po nim odważniejsi, znikają opory. Lepiej z nim nie przesadzać, ale fakt czerwony napój dużo daje. Podobnie zresztą jak wymienione wcześniej libido therapy czy inne tego typu afrodyzjaki/feromony itd. Aż się trochę nakręciłam
A czy mogłabym poprosić o jakiś skład? Chodzi tutaj o libido therapy Szukałam ale nie znalazłam.
To coś słabo szukałaś
L-Arginina
Tribulus terrestris
Catuaba (Trichilia catigua)
Wapń(węglan wapnia)
Ginkgo biloba
W tym zestawieniu zwróć uwagę szczególnie na l-arginina substancja wykorzystywana w wielu dziedzinach. Wszystko w sieci masz opisane, szukaj w google
L-Arginina
Tribulus terrestris
Catuaba (Trichilia catigua)
Wapń(węglan wapnia)
Ginkgo biloba
W tym zestawieniu zwróć uwagę szczególnie na l-arginina substancja wykorzystywana w wielu dziedzinach. Wszystko w sieci masz opisane, szukaj w google
Generalnie ciekawa dyskusja się rozwinęła, fajnie wymienić się opiniami i spostrzeżeniami na temat realcji damsko-męskich
Widzę, że każdy ma jakieś tam problemy, mniejsze lub większe ale są. Kupione, tanie nie było. Zobaczymy...
Widzę, że każdy ma jakieś tam problemy, mniejsze lub większe ale są. Kupione, tanie nie było. Zobaczymy...
Muszę powiedzieć, zę podchodziłam sceptycznie do tego rodzaju suplementacji, ale mija już 10 dzień i daje widzę już po sobie pierwsze pozytywne efekty
Libido jest znacznie większe, pojawiła się też pewnego rodzaju odwaga w wyrażaniu swoich potrzeb No zobaczymy jak to się dalej rozwinie, ale jest obiecująco
Dzięki za ciekawą dyskuskję, spostrzeżenia, doświadczenia itd
Libido jest znacznie większe, pojawiła się też pewnego rodzaju odwaga w wyrażaniu swoich potrzeb No zobaczymy jak to się dalej rozwinie, ale jest obiecująco
Dzięki za ciekawą dyskuskję, spostrzeżenia, doświadczenia itd
Allie i jak efekty? Właśnie się zastanawiam nad kupnem.. niestety u mnie libido bliskie zeru..