Seks -rozmowa z facetem

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Seks -rozmowa z facetem

Post autor: BlackWolf »

Jak rozmawiać z facetem o seksie?
Obrazek

Poruszyliście ciekawy temat na forum, więc zapytam was jak rozmawiać z facetem o łóżkowych problemach?
Pomijając wstyd i zażenowanie - gdy chcemy powiedzieć facetowi czego nam brakuje, co jest nie tak, co chciałybyśmy zmienić, czasami nie wiemy jak to powiedzieć, aby facet nas zrozumiał.
Są tacy, którzy są otwarci w tych tematach i lubią, gdy kobieta mówi wprost czego oczekuje.
Nie oszukujmy się, nie każdy mężczyzna chce rozmawiać z kobietą o seksie a na pewno niechętnie przyjmuje krytykę i wtedy stoimy w martwym punkcie a problem jak był tak jest.
A przecież seks jest ważny.
Także jak w pytaniu.
Jak rozmawiać z facetem żeby go do seksu nie zrazić?
Na forum są także panowie, więc miło by było gdyby wypowiedzieli się w temacie i dali nam wskazówki.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Re: Seks -rozmowa z facetem

Post autor: redorange666 »

Wiec tak. Z racji tego że jesteśmy prości jak budowa snopowiązałki zamiast rozmawiać...Należy wziąć za rączkę i poprowadzić. Nauczyć co danej Pani najbardziej odpowiada. Można to robić jękami to dla bardziej obytych, wyżej, niżej szybciej wolniej dla tych mniej. Po prostu w stylu weź mnie od tyłu...
Jeżeli Wasz facet lubi rozmowy o seksie można próbować...ale mapa i kierownictwo jest znacznie bardziej skuteczna.
Awatar użytkownika
callmegod
Jestem tu nowa :)

Post autor: callmegod »

Jakby mi moja powiedziała, że jest coś nie tak to tyle by seksu widziała.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

My po prostu gadamy czasem o tym co mozna zmienic czy o tym czego by ktores chcialo...
No i nie raz jest tak ze juz w trakcie, mowie mojemu co i jak ma robic...

Callmegod zaczynam wspolczuc twojej kobiecie
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Post autor: BlackWolf »

Had - ona i tak seksu z nim nie ma...
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Black no tak bo zmeczony...
Moj jak zmęczony to nie raz jeszcze wiekszą ma ochotę na seks...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
redorange666
Samiec

Post autor: redorange666 »

Jak ja jestem Zmęczony to nadal mam ochotę psocić
Awatar użytkownika
Damian Parcel
Miła Kobietka

Post autor: Damian Parcel »

Najlepiej zmotywować faceta i powiedzieć, że ostatnio jego kolega z pracy poprawił się w łóżku i że on nie może zostawać za nim w tyle:D

A tak serio, to jak z kobietami tak z facetami: jedni się obrażają na jakiekolwiek sugestie niekompetencji i poprawy, a inni wysłuchują w skupieniu i robią notatki. Jak w związku ktoś czuje się bezpiecznie, to nie straszne mu jakiekolwiek tematy do rozmowy. Ale to tak jak napisał redo, jak coś robi co się podoba, to mówić, że to było świetne, albo onomatopeją pomóc:)
Jak się zapyta co takiego zrobił, to wtedy nadinterpretuj i dołóż to co chcesz żeby zrobił - wtedy to wyjdzie, że to on pierwszy to zrobił:) Chłop dumny z siebie to chłop gotowy:)
Mam nadzieję, że komuś pomoże