impotencja czy kochanka?

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Ligaczowa
Jestem tu nowa :)

impotencja czy kochanka?

Post autor: Ligaczowa »

hej do tej pory jedynie przyglądałam się różnym postom z zaciekawieniem, ostatnio jednak problem w moim związku pogłębił się na tyle, że jestem zmuszona prosić o radę. znalazłam kilka podobnych wątków ale żaden nie trafiał w sedno więc zakładam nowy. A więc tak, mój chłopak nieszczególnie jest nastawiony do lekarzy więc nie dziwił mnie fakt, że nie chce się zwrócić do lekarza z..."miękkim" problemem ale kiedy zaproponowałam mu, że nawet tylko po tabletkę a nie na badania, to też odmówił. Pytanie, czy to może świadczyć o tym, że powinnam być bardziej podejrzliwa, choć nic innego na to nie wskazuje, czy też np zainwestować w jakieś tabletki bez recepty i sprawdzić czy to go, no nie wiem, zachęci lub przełamie jakieś tabu? poradźcie
Misia32

Re: impotencja czy kochanka?

Post autor: Misia32 »

Moj chłopak czasami tez miewał takie problemy i okazało się ze sedno problemu jest wrecz odwrotne do twoich podejrzen: zanim zaczelismy chodzic bardzo dlugo nikogo nie miał. A potem jak juz byla fajna atmosfera, byle szmer, dzwonek, drzwi go rozpraszały i po robocie...teraz nauczył się, ze jak jestem ja to nie ma nic innego :D ale bywaja dni ze faceci po prostu tez nie mają ochoty..
"Dobre samopoczucie i zdrowa rodzina to dar nie do ocenienia. Zadbaj o komfort w swoim domu i wpuść do niego świeży powiew przez rekuperator."
Awatar użytkownika
hensja

Post autor: hensja »

Misia32 pisze:ale bywaja dni ze faceci po prostu tez nie mają ochoty..
Chciałabym poznać te bywają na swoim partnerze :P
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Post autor: BlackWolf »

Na brak ochoty może wpływać zmęczenie po pracy, stres... To naprawdę robi swoje. Niekoniecznie kochanka. ;)
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Awatar użytkownika
Kinga88
Super Gaduła

Post autor: Kinga88 »

Ty jako pierwsza podjęłaś rozmowę - czyli pierwszy krok zrobiony ..on nie chce zwrócić sie do lekarza takze na chwilę radzę odpuścić
a co proponuję ... wyjazd we dwoje aby odpocząć i się zrelaksować może to właśnie tak jak Black sugeruje, zmęczenie, problemy to moze być to
Awatar użytkownika
anielica
Miła Kobietka

Post autor: anielica »

Stres, przemęczenie, może nawał pracy - to bardziej prawdopodobne niż kochanka.
Ligaczowa

Post autor: Ligaczowa »

Hej, trochę czasu minęło ale czekałam aż się wszystko unormuje a to nie takie hop siup :P a więc tak, do lekarza zaciągnęłam go wołami :P ale nic nie wykazały badania - przynajmniej profilaktyka odhaczona :D okazało się po moich namolnych próbach rozmów, że na początku to był stres z pracą właśnie, a później stres przez to, że wtedy czuł stres że mu nie wyszło i błędne koło się takie zrobiło. Trochę się zbliżyliśm dzięki temu wsumie :kiss1 początkowo żeby zniwelować strach niebieska tabletka ale wywołała bóle głowy (?), więc przerzucił się na erozon bo ziołowy, kilkanaście razy ze wspomaganiem, nabrał pewności siebie i wszystko teraz wróciło do normy i bez wspomagania jest wspaniale <3 pozdrawiam!!!
lirenka12

Post autor: lirenka12 »

Problem może wynikać nie z impotencji może to stres, przemęczenie zbyt dużo alkoholu. Poczekaj i nie panikuj może to chwilowe.
ODPOWIEDZ