czy to normalne?

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Iwona
Jestem tu nowa :)

czy to normalne?

Post autor: Iwona »

Witam, Czy przeźroczysta nasienia u mężczyzny moze byc? i dosc dlugo utrzymująca się erekcja po stosunku jest normalne? czy to moglo byc tak jakas wydzielina w prezerwatywie? dodam ze to byl nas pierwszy raz, partner jest oddemnie mlodszy, czy moglo tak byc ze partner nie doszedl do orgazmu? nie bylo bialej nasieni ani opadu wzwodu
Marylin

Re: czy to normalne?

Post autor: Marylin »

Jeżeli to początki, to wszystko się mogło zdarzyć. Natomiast na pewno nie wydzielina w prezerwatywie. Przedwczesny niepełny wytrysk i tyle moim zdaniem.
Iwona

Marylin pisze:Jeżeli to początki, to wszystko się mogło zdarzyć. Natomiast na pewno nie wydzielina w prezerwatywie. Przedwczesny niepełny wytrysk i tyle moim zdaniem.
jakoś dziwnie mi to, nigdy takiego widziałam i o takich wytryskach nie slyszalam
eRozkosz_pl
Fajna Kobietka

Post autor: eRozkosz_pl »

Ta wydzielina o której piszesz to preejakulat,płyn w którym też zawarte są plemniki,chociaż nie u każdego mężczyzny.Podczas stosunku nie musiało dojść do pełnego wytrysku,to czy tak się stało najlepiej wie bo zarazem tez czuje- Twój partner.
polecamspeca

Post autor: polecamspeca »

Jeśli masz wątpliwości odnośnie zdrowia Twojego partnera to warto udać się do lekarza. Wtedy na pewno rozwieje to wszelkie Twoje zmartwienia.
https://www.devilart.pl/strony-internetowe
Iwona

prosto zainteresowalo i tyle, bo nigdy takiego nie widzialam
ODPOWIEDZ