czy to normalne?
czy to normalne?
Witam, Czy przeźroczysta nasienia u mężczyzny moze byc? i dosc dlugo utrzymująca się erekcja po stosunku jest normalne? czy to moglo byc tak jakas wydzielina w prezerwatywie? dodam ze to byl nas pierwszy raz, partner jest oddemnie mlodszy, czy moglo tak byc ze partner nie doszedl do orgazmu? nie bylo bialej nasieni ani opadu wzwodu
Re: czy to normalne?
Jeżeli to początki, to wszystko się mogło zdarzyć. Natomiast na pewno nie wydzielina w prezerwatywie. Przedwczesny niepełny wytrysk i tyle moim zdaniem.
jakoś dziwnie mi to, nigdy takiego widziałam i o takich wytryskach nie slyszalamMarylin pisze:Jeżeli to początki, to wszystko się mogło zdarzyć. Natomiast na pewno nie wydzielina w prezerwatywie. Przedwczesny niepełny wytrysk i tyle moim zdaniem.
-
eRozkosz_pl
- Fajna Kobietka
Ta wydzielina o której piszesz to preejakulat,płyn w którym też zawarte są plemniki,chociaż nie u każdego mężczyzny.Podczas stosunku nie musiało dojść do pełnego wytrysku,to czy tak się stało najlepiej wie bo zarazem tez czuje- Twój partner.
-
polecamspeca
- Jestem tu nowa :)
Jeśli masz wątpliwości odnośnie zdrowia Twojego partnera to warto udać się do lekarza. Wtedy na pewno rozwieje to wszelkie Twoje zmartwienia.
https://www.devilart.pl/strony-internetowe
prosto zainteresowalo i tyle, bo nigdy takiego nie widzialam