POMOCY

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
problematik
Jestem tu nowa :)

POMOCY

Post autor: problematik »

Witam. Mam 16 lat, a miesiączkuję od 4 (w tym od 2,5 regularnie). Nie uprawiam seksu lecz petting. Kilka dni temu podczas tego zaczęła mi lecieć krew, były to dwudniowe plamienia. Robiłam już to wcześniej, więc byłam bardzo zdziwiona. Spóźnia mi się okres. Wczoraj znowu to zrobiłam z moim chłopakiem i ponownie krwawiłam tym razem było to kilkugodzinne krwawienie. Czy mogę być w ciąży ?
młoda.kobieta
Miła Kobietka

Re: POMOCY

Post autor: młoda.kobieta »

A jest możliwość żebyś była w ciąży ? Doszło do kontaktu z plemnikami ? Krwawienie może być spowodowane raczej zbyt mocnym penetrowaniem pochwy niż ciążą.
Poukładana
Jestem tu nowa :)

Re: POMOCY

Post autor: Poukładana »

Nie masz raczej powodów do zmartwień, Twój partner powinien raczej zachowywać się wobec Ciebie delikatnie...
Skoro występują krwawienia to dlatego ,że partner zbyt mocno penetruję Twoją macicę , możesz nieodczuwac bólu podczas pettingu ,ponieważ jesteście zbyt mocno podekscytowani (podnieceni) ..
ODPOWIEDZ