Pogadajmy O Wszystkim

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
Melisa

Re: Pogadajmy O Wszystkim

Post autor: Melisa »

W Polsce. On by chciał w Egipcie bo boi się, że tutaj nie znajdzie pracy. Tam ma dobrą pracę i nawet nie musiałabym pracować tylko spokojnie uczyłabym się języka najpierw. A tutaj wiadomo, ciężko żeby tylko jedna osoba pracowała i utrzymać za to dom i rodzinę. Ale ja sobie nie wyobrażam tam mieszkać z dala od rodziny i przyjaciół. W zupełnie obcej kulturze, bez języka. Mogłabym np na trzy lata wyjechać, ale to też nie za bardzo wchodzi w gre, trzeba się na jedno miejsce zdecydować
dzo

Post autor: dzo »

Melisa pisze:Ale ja sobie nie wyobrażam tam mieszkać z dala od rodziny i przyjaciół. W zupełnie obcej kulturze, bez języka.
ale on atak samo będzie się czuł w Polsce :?

No ale to już trudny wybór, bo któreś z Was musi tak czy siak opuścić swój ojczysty kraj :?

ja bym pojechała z chęcią do Egiptu 8-) 8-)
Melisa

No wiem właśnie, ze on się będzie tak samo czuł w Polsce, ale cóż, któreś z nas musi sie poświęcić :P Ja też zrobie duzo dla tego związku bo zmienię religię. Nie jestem osobą bardzo wierzącą, ale zmiany religii nie bardzo sobie wyobrażam. A innego wyjśćia nie ma, bo Kopt może poślubić tylko Koptyjkę. No ewentualnie on by mógł zmienić religię, ale nie wymagam tego od niego bo wiem jaka jest dla niego ważna. Ja i tak duchem będę zawsze katoliczką.. Inna kwestia, że chce i tak wychować dzieci jako katolików.. czy on się na to zgodzi jeszcze nie wiem, narazie nie skacze z radości na tą myśl

Wczoraj miałam doła i ryczałam.
Bo wszystko zawsze musi być takie trudne...
dzo

Melisa pisze: Wczoraj miałam doła i ryczałam.
Bo wszystko zawsze musi być takie trudne...
Ejjj.... no coś Ty :kiss2 :kiss2

prawdziwa miłość przezwycięży wszystko ;) ;)
Melisa

Chciał mnie zgwałcić kierowca autobusu w Egipcie w listopadzie, własnie się dowiedziałam, że go zwolnili za to, a dupek mówił, że ja sama chciałam!
no.nie.wiem

Post autor: no.nie.wiem »

Melisa pisze:Chciał mnie zgwałcić kierowca autobusu w Egipcie w listopadzie, własnie się dowiedziałam, że go zwolnili za to, a dupek mówił, że ja sama chciałam!
O Jezu! Zgwałcić to znaczy, ze co? :shock:
Przepraszam, że o szczegóły pytam 8-)

Trzeba mu było jajka odrąbać
Melisa

no nie wiem czemu nie kopłam go w jaja! ale byłam jak sparaliżowana. Zasłonił wszystkie okna w autobusie i mnie zaciągnął na tył zaczęłam uciekać dobiero jak mi położył rękę na udzie i sięgnął do rozporka, ale złapał mnie tak od tyłu i czułam jego ekhm wiadomo co na sobie.. wyrwałam się i uciekłam. Ale nie wiedziałam że moj K. o tym komuś powiedział, bo mnie tak nie powinno być w tym momencie, nie byłam członkiem tej wycieczki, więc mógł mieć nieprzyjemności. Ale dobrze zrobił, bo przecież ten zboczeniec rzeczywiście mógł coś zrobić jakiejś dziewczynie.

Nikomu o tym nie mówiłam, nawet przyjaciółce, z którą byłam wtedy w Egipcie.
Jakoś mi wstyd było, ale przecież to nie moja wina. Co z tego, że miałam spodenki które ledwo dupe zasłaniają
oOosylwiaoOo

Post autor: oOosylwiaoOo »

Oj to naprawdę nie miałaś fajnych wspomnień :(
Melisa

Ale zaraz miałam romantyczny wypad do Taby i moje myśli szybko zajęły się czymś innym :)
Ale juz nigdy nie zostane sama z żadnym egipcjaninem, do taksówki też napewno nie wsiądę sama
oOosylwiaoOo

Oby takich wypadów romantycznych było o wiele wiele więcej :D
Porcelain

Zabije!!

Post autor: Porcelain »

Wyobrażacie sobie?!
Wchodzę na fb patrze, a Tu mój ukochany były usuną mnie ze znajomych, dzwonie do niego i pytam się dlaczego to zrobił, a on mi na to" bo mi sie tak podobało". Więc mu odpowiadam, ze skoro nie jesteśmy razem to chyba możemy sie traktować jak zwykli znajomi i że nie rozumiem jego dziecinnego zachowana. On mi odpowiedział tylko, że nie chce mie mieć w znajomych, że nie chce mnie traktować jak znajomej i sie rozłączył.. ON JEST CHORY!!! Dlaczego faceci są tacy dziwni :/
Ostatnio zmieniony sob sty 21, 2012 2:29 pm przez Porcelain, łącznie zmieniany 1 raz.
dzo

Re: Zabije!!

straszne, że usunął Cię ze znajomych :shock: :shock:

i dlatego musisz nowy wątek do tego zakładać ??
Porcelain

Post autor: Porcelain »

po prostu sie dziele tym co sie dzieje, i chce żeby ktoś mi wytłumaczył o co mu w ogole chodzi
dzo

to podzielić się możesz w innym wątku

temat przenoszę bo bez sensu jest
Melisa

Martwie sie. Na półwyspie Synaj niebezpiecznie. Beduini zaatakowali wioskę turystyczną i mają zakładników.
patrze na mapie i widze ze to jest na trasie Sharm-Taba, a mój luby jest właśnie koło Taby i uroiłam sobie, że akurat tamtędy jechał, bo oczywiście mi nie odpisuje bo po co!

edit: uff i wszystko ok, jest dokładnie w tej miejscowości i nic sie tam nie dzieje :) media ściemniają
dzo

Melisa pisze:Martwie sie. Na półwyspie Synaj niebezpiecznie. Beduini zaatakowali wioskę turystyczną i mają zakładników.
patrze na mapie i widze ze to jest na trasie Sharm-Taba, a mój luby jest właśnie koło Taby i uroiłam sobie, że akurat tamtędy jechał, bo oczywiście mi nie odpisuje bo po co!

edit: uff i wszystko ok, jest dokładnie w tej miejscowości i nic sie tam nie dzieje :) media ściemniają

oj !! to dobrze, że wszystko jest OK :) :)

też bym się bała o chłopa :?
oOosylwiaoOo

To dobrze, że nic się tam nie dzieje. Też bym się martwiła w takiej sytuacji.
Melisa

Mam doła i właśnie rycze :(
wkur*ia mnie mój luby i rycze z wściekłości a zarazem tęsknie, chce go koło siebie i rycze bo mam dość skype, już nie wyrabiam w ten sposób

Mam doła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;(
dzo

Melisa pisze:Mam doła i właśnie rycze :(
wkur*ia mnie mój luby i rycze z wściekłości a zarazem tęsknie, chce go koło siebie i rycze bo mam dość skype, już nie wyrabiam w ten sposób

Mam doła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;(

już niedługo się zobaczycie ;) ;)

dasz radę ;) ;)

ściskam :kiss2
Melisa

Dziękuję dzo, miałam chwilowy kryzys, ale już mi lepiej :)
dzo

a to cieszę się, że już lepiej :)
dzo

coś tu cicho dzisiaj :?
Melisa

strasznie mi się nie chce iść jutro do pracy po weekendzie wolnym
dzo

mi tak samo jeśli Cię to pocieszy :lol: :lol: :lol:
Melisa

marne pocieszenie :P :P
ale nie powinnam narzekać bo miałam dwa dni wolne, teraz 1 dzień pracy, 1 dzien wolnego, 1 pracy i znów 1 wolnego :P potem 4 dni pracy, 1 wolny, 4 dni pracy i urlop :D
ODPOWIEDZ