Pogadajmy O Wszystkim
-
Melisa
Re: Pogadajmy O Wszystkim
W Polsce. On by chciał w Egipcie bo boi się, że tutaj nie znajdzie pracy. Tam ma dobrą pracę i nawet nie musiałabym pracować tylko spokojnie uczyłabym się języka najpierw. A tutaj wiadomo, ciężko żeby tylko jedna osoba pracowała i utrzymać za to dom i rodzinę. Ale ja sobie nie wyobrażam tam mieszkać z dala od rodziny i przyjaciół. W zupełnie obcej kulturze, bez języka. Mogłabym np na trzy lata wyjechać, ale to też nie za bardzo wchodzi w gre, trzeba się na jedno miejsce zdecydować
-
dzo
ale on atak samo będzie się czuł w PolsceMelisa pisze:Ale ja sobie nie wyobrażam tam mieszkać z dala od rodziny i przyjaciół. W zupełnie obcej kulturze, bez języka.
No ale to już trudny wybór, bo któreś z Was musi tak czy siak opuścić swój ojczysty kraj
ja bym pojechała z chęcią do Egiptu
-
Melisa
No wiem właśnie, ze on się będzie tak samo czuł w Polsce, ale cóż, któreś z nas musi sie poświęcić
Ja też zrobie duzo dla tego związku bo zmienię religię. Nie jestem osobą bardzo wierzącą, ale zmiany religii nie bardzo sobie wyobrażam. A innego wyjśćia nie ma, bo Kopt może poślubić tylko Koptyjkę. No ewentualnie on by mógł zmienić religię, ale nie wymagam tego od niego bo wiem jaka jest dla niego ważna. Ja i tak duchem będę zawsze katoliczką.. Inna kwestia, że chce i tak wychować dzieci jako katolików.. czy on się na to zgodzi jeszcze nie wiem, narazie nie skacze z radości na tą myśl
Wczoraj miałam doła i ryczałam.
Bo wszystko zawsze musi być takie trudne...
Wczoraj miałam doła i ryczałam.
-
dzo
Ejjj.... no coś TyMelisa pisze: Wczoraj miałam doła i ryczałam.
prawdziwa miłość przezwycięży wszystko
-
Melisa
Chciał mnie zgwałcić kierowca autobusu w Egipcie w listopadzie, własnie się dowiedziałam, że go zwolnili za to, a dupek mówił, że ja sama chciałam!
-
no.nie.wiem
O Jezu! Zgwałcić to znaczy, ze co?Melisa pisze:Chciał mnie zgwałcić kierowca autobusu w Egipcie w listopadzie, własnie się dowiedziałam, że go zwolnili za to, a dupek mówił, że ja sama chciałam!
Przepraszam, że o szczegóły pytam
Trzeba mu było jajka odrąbać
-
Melisa
no nie wiem czemu nie kopłam go w jaja! ale byłam jak sparaliżowana. Zasłonił wszystkie okna w autobusie i mnie zaciągnął na tył zaczęłam uciekać dobiero jak mi położył rękę na udzie i sięgnął do rozporka, ale złapał mnie tak od tyłu i czułam jego ekhm wiadomo co na sobie.. wyrwałam się i uciekłam. Ale nie wiedziałam że moj K. o tym komuś powiedział, bo mnie tak nie powinno być w tym momencie, nie byłam członkiem tej wycieczki, więc mógł mieć nieprzyjemności. Ale dobrze zrobił, bo przecież ten zboczeniec rzeczywiście mógł coś zrobić jakiejś dziewczynie.
Nikomu o tym nie mówiłam, nawet przyjaciółce, z którą byłam wtedy w Egipcie.
Jakoś mi wstyd było, ale przecież to nie moja wina. Co z tego, że miałam spodenki które ledwo dupe zasłaniają
Nikomu o tym nie mówiłam, nawet przyjaciółce, z którą byłam wtedy w Egipcie.
Jakoś mi wstyd było, ale przecież to nie moja wina. Co z tego, że miałam spodenki które ledwo dupe zasłaniają
-
Melisa
Ale zaraz miałam romantyczny wypad do Taby i moje myśli szybko zajęły się czymś innym 
Ale juz nigdy nie zostane sama z żadnym egipcjaninem, do taksówki też napewno nie wsiądę sama
Ale juz nigdy nie zostane sama z żadnym egipcjaninem, do taksówki też napewno nie wsiądę sama
-
oOosylwiaoOo
Oby takich wypadów romantycznych było o wiele wiele więcej 
-
Porcelain
Zabije!!
Wyobrażacie sobie?!
Wchodzę na fb patrze, a Tu mój ukochany były usuną mnie ze znajomych, dzwonie do niego i pytam się dlaczego to zrobił, a on mi na to" bo mi sie tak podobało". Więc mu odpowiadam, ze skoro nie jesteśmy razem to chyba możemy sie traktować jak zwykli znajomi i że nie rozumiem jego dziecinnego zachowana. On mi odpowiedział tylko, że nie chce mie mieć w znajomych, że nie chce mnie traktować jak znajomej i sie rozłączył.. ON JEST CHORY!!! Dlaczego faceci są tacy dziwni :/
Wchodzę na fb patrze, a Tu mój ukochany były usuną mnie ze znajomych, dzwonie do niego i pytam się dlaczego to zrobił, a on mi na to" bo mi sie tak podobało". Więc mu odpowiadam, ze skoro nie jesteśmy razem to chyba możemy sie traktować jak zwykli znajomi i że nie rozumiem jego dziecinnego zachowana. On mi odpowiedział tylko, że nie chce mie mieć w znajomych, że nie chce mnie traktować jak znajomej i sie rozłączył.. ON JEST CHORY!!! Dlaczego faceci są tacy dziwni :/
Ostatnio zmieniony sob sty 21, 2012 2:29 pm przez Porcelain, łącznie zmieniany 1 raz.
-
dzo
Re: Zabije!!
straszne, że usunął Cię ze znajomych
i dlatego musisz nowy wątek do tego zakładać ??
i dlatego musisz nowy wątek do tego zakładać ??
-
Porcelain
Re: Zabije!!
po prostu sie dziele tym co sie dzieje, i chce żeby ktoś mi wytłumaczył o co mu w ogole chodzi
-
Melisa
Martwie sie. Na półwyspie Synaj niebezpiecznie. Beduini zaatakowali wioskę turystyczną i mają zakładników.
patrze na mapie i widze ze to jest na trasie Sharm-Taba, a mój luby jest właśnie koło Taby i uroiłam sobie, że akurat tamtędy jechał, bo oczywiście mi nie odpisuje bo po co!
edit: uff i wszystko ok, jest dokładnie w tej miejscowości i nic sie tam nie dzieje
media ściemniają
patrze na mapie i widze ze to jest na trasie Sharm-Taba, a mój luby jest właśnie koło Taby i uroiłam sobie, że akurat tamtędy jechał, bo oczywiście mi nie odpisuje bo po co!
edit: uff i wszystko ok, jest dokładnie w tej miejscowości i nic sie tam nie dzieje
-
dzo
Melisa pisze:Martwie sie. Na półwyspie Synaj niebezpiecznie. Beduini zaatakowali wioskę turystyczną i mają zakładników.
edit: uff i wszystko ok, jest dokładnie w tej miejscowości i nic sie tam nie dziejemedia ściemniają
oj !! to dobrze, że wszystko jest OK
też bym się bała o chłopa
-
oOosylwiaoOo
To dobrze, że nic się tam nie dzieje. Też bym się martwiła w takiej sytuacji.
-
Melisa
Mam doła i właśnie rycze 
wkur*ia mnie mój luby i rycze z wściekłości a zarazem tęsknie, chce go koło siebie i rycze bo mam dość skype, już nie wyrabiam w ten sposób
Mam doła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;(
wkur*ia mnie mój luby i rycze z wściekłości a zarazem tęsknie, chce go koło siebie i rycze bo mam dość skype, już nie wyrabiam w ten sposób
Mam doła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;(
-
dzo
Melisa pisze:Mam doła i właśnie rycze
już niedługo się zobaczycie
dasz radę
ściskam
-
Melisa
strasznie mi się nie chce iść jutro do pracy po weekendzie wolnym
-
Melisa
marne pocieszenie

ale nie powinnam narzekać bo miałam dwa dni wolne, teraz 1 dzień pracy, 1 dzien wolnego, 1 pracy i znów 1 wolnego
potem 4 dni pracy, 1 wolny, 4 dni pracy i urlop 
ale nie powinnam narzekać bo miałam dwa dni wolne, teraz 1 dzień pracy, 1 dzien wolnego, 1 pracy i znów 1 wolnego