Dobry dentysta
-
edytaszczyrk
- Jestem tu nowa :)
Dobry dentysta
Cześć. Dobry protetyk stomatologiczny w Toruniu. Ktoś coś? Gdzie mają krótkie terminy i rzeczywiście profesjonalnie podchodzą do tematu?
Re: Dobry dentysta
Bardzo sobie chwalę klinikę KSE przy Ugory. Dużo miejsca żeby zaparkować samochód, kompleksowe leczenie, duży profesjonalizm na każdym kroku – od obsługi pacjenta w recepcji, po same podejście lekarzy.
Tez polecam KSEelacara pisze:Bardzo sobie chwalę klinikę KSE przy Ugory. Dużo miejsca żeby zaparkować samochód, kompleksowe leczenie, duży profesjonalizm na każdym kroku – od obsługi pacjenta w recepcji, po same podejście lekarzy.
W Lublinie opieram się na wysokiej klasy usługach, jakie oferuje gabinet New-Dent . Miałam okazję skorzystać z protetyki, endodoncji a nawet ortodoncji - od wczesnych lat dręczyła mnie wada zgryzu. Ale to już za mną a ja mogę pochwalić się ślicznym uśmiechem!
W Warszawie na Józefowie jest klinika Ratyńscy Dental Clinic. Są bardzo dobrzy w leczeniu zębów.Leczą zgodnie z najnowocześniejszymi metodami. Moja siostra robiła u nich wybielanie zębów to też zrobione rewelacyjnie ,Hollywood smile. Warto tam spróbować.
Ja mogę polecić Wam Eurodental w Warszawie. Mają świetnych specjalistów, z dużym doświadczeniem i szybkie terminy.
Ja korzystam z opieki stomatologicznej w ramach pakietu Komfort.
W Zgierzu bardzo dobry gabinet stomatologiczny prowadzi doktor Małgorzata Ossowska. Ja od dawna korzystam z ich opieki dentystycznej i jestem w pełni z niej zadowolona, jest tam nowocześnie i ceny są z gatunku rozsądnych a doktor Małgorzata to przemiła osoba i świetny fachowiec. Bardzo dobrze tam zadbają o wasz uśmiech, także jeśli jesteście z okolicy to sobie ich sprawdźcie.
Hej
Ostatnio znalazłam bardzo fajny gabinet w Kielcach, znajomi polecali bo chodzą tam od dawna, więc ja też umówiłam się na wizytę przy okazji - akurat ich odwiedzałam. Bardzo fajny zespół, sympatyczni lekarze. Jak ktoś jest z okolic to warto - https://ajdentica.pl/