Pogadajmy O Wszystkim
-
dzo
Re: Pogadajmy O Wszystkim
agusnysa pisze:czym sie zajmujesz ile masz lat?
pracuję i studiuję jeszcze
a Ty długo już strzyżesz ludziska ?
-
agusnysa
Pracuje w zawodzie 3 lata
zapraszam do nysy na strzzenie hehhehe własnie mam postój w pracy.. a jaki kierunek studiów wybrałas?
-
dzo
kierunek --> Logistyka
W zasadzie już kończę
Nysa... jakie to województwo w ogóle ??
W zasadzie już kończę
Nysa... jakie to województwo w ogóle ??
-
dzo
Podkarpacie
a tak z ciekawości to jak trafiłaś tu do nas na forum ??
a tak z ciekawości to jak trafiłaś tu do nas na forum ??
-
agusnysa
Szczerze to z nudów w pracy siedziałam na necie i przypadkiem znalazłam ta stronke bardzo mi sie tu podoba chyba czesciej bede zagladała:)
no tam w podkarpackim jest co zwiedzac polecasz jakis rejon na spedzenie tam urlopu?
no tam w podkarpackim jest co zwiedzac polecasz jakis rejon na spedzenie tam urlopu?
-
dzo
Bieszczady są piękneagusnysa pisze:Szczerze to z nudów w pracy siedziałam na necie i przypadkiem znalazłam ta stronke bardzo mi sie tu
zaglądaj częściej
-
agusnysa
a chetnie bym odwiedziła bieszczady hehe tez bym miała z kim pogadac hihi:*
-
santi
Cudownia,słoneczna pogoda,byłam dzisiaj u mojego dziecia na Dniu Matki w przedszkolu,łezka sie w oku zakreciła
I dostałam piękny bukiecik konwalii 
-
santi
Wkurza mnie ta pogoda,niby ciepło a słonca nie ma,powiesiłam pranie na dworze,ale zastanawiam sie czy nie zacznie padac i nie bede musiała sciagac tego prania z powrotem.
Lenia mam koszmarnego.
agusnysa no mam małego Skarba,za którego oddałabym życie
-
agusnysa
u nas w nysie juz pada niestety a dzis mamy dni nysy piatek sobota i niedziela:)
a tak pozatym jak ma na imie ten mały smyk:)?
a tak pozatym jak ma na imie ten mały smyk:)?
-
agusnysa
tak z nysy:)
Slicznie mam tak na drugie
Jowitka:D pozdrowienia dla niej:P
Slicznie mam tak na drugie
-
santi
Przekaże pozdrowienia od wirtualnej cioci
Musze jakiś obiadek skombinowac,a tak mi sie nie chce :/
Buzki mi nie działaja na tym forum wcale
Musze jakiś obiadek skombinowac,a tak mi sie nie chce :/
Buzki mi nie działaja na tym forum wcale
-
agusnysa
Mi tez nie działaja:( no to miłego gotowania
) co dzis dobrego bedzie?
-
santi
Pewnie coś na szybko,jeszcze nie wymyśliłam ;p
Zawsze tutaj jest tak pusto?
Zawsze tutaj jest tak pusto?
-
dzo
santi przeważnie niestety tak
ale ja wciąż mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto będzie tu częściej zaglądał
i regularnie przede wszystkim

ale ja wciąż mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto będzie tu częściej zaglądał
-
santi
Wiesz tak sobie mysle,ze pewnie duzo osób by zagladało,gdyby forum było "sprawne".
Macie bardzo dobra pozycje w googlach,ale na forum masa spamu,reklam,buzki nie działaja,troszke lipa
Macie bardzo dobra pozycje w googlach,ale na forum masa spamu,reklam,buzki nie działaja,troszke lipa
-
dzo
ze spamem wciąż walczę ale samej mi ciężko wszystko wyłapać
a tak prawdę mówiąc jak bym miała wywalić cały spam to by zostało raptem parę tematów tylko
bo tutaj na każdym kroku ktoś spamuje i mam wrażenie że większość wątków jest zakładana tylko po to żeby coś zareklamować.
Zresztą zwróć uwagę, że większość tematów jest założona przez użytkowników którzy mają zaledwie parę postów, bo wpadają tylko na forum żeby walnąć spamem i więcej się nie pokazują
a tak prawdę mówiąc jak bym miała wywalić cały spam to by zostało raptem parę tematów tylko
Zresztą zwróć uwagę, że większość tematów jest założona przez użytkowników którzy mają zaledwie parę postów, bo wpadają tylko na forum żeby walnąć spamem i więcej się nie pokazują
-
santi
No zauważyłam właśnie,ale macie dobre pozycjonowanie w googlach,sporo gości,szkoda żeby takie forum sie zmarnowało.
Sama moderowałam swego czasu jedno forum,teraz moderuje drugie i wiem,że Ty sama jedna nie wyłapiesz spamu tutaj,bo musiałabys siedziec non stop tutaj,a tak sie nie da.
Sama moderowałam swego czasu jedno forum,teraz moderuje drugie i wiem,że Ty sama jedna nie wyłapiesz spamu tutaj,bo musiałabys siedziec non stop tutaj,a tak sie nie da.