ORGAZM

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
janet.szanel19
Jestem tu nowa :)

Re: ORGAZM

Post autor: janet.szanel19 »

hot.n.cold pisze:Ja mam orgazm prawie za kazdym razem. A udaje sie to dzieki.. praktyce ;) Moj mezczyzna wie jak musi sie poruszac abym miala orgazm. Jedynym problemem jest to ze orgazm mam tylko na samym poczatku stosunku, jezeli nie dojde na samym poczatku, pozniej juz nici z orgazmu. tylko jak wszystko jest "swierze". I nigdy nie mialam wielokrotnego orgazmu. Jestem troche jak facet.. po szczytowaniu niestety trace zainteresowanie i nie mam za bardzo ochoty na wiecej... :/
Jak to, dochodzisz na samym początku? Czyli ile Ci trzeba czasu?

Ja zawsze miałam tylko łechtaczkowy, ale to chyba typowe dla kobiet, więc się nie martwię.
ankakopiec

Post autor: ankakopiec »

Ja mam problem z mezem, ma naprawde duzego i grubego, wiec jesli wprowadzi glowke tylko zdarzalo mi sie cala drzec, 2 razy w zyciu przezylam z Nim wielokrotny orgazm ale.. rozpisywac sie nie bede :)
usługi księgowe poznań
Fox

Post autor: Fox »

jestem sobie lisiczka i mam zawsze 2 razyD: :diabel
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Fox pisze:jestem sobie lisiczka i mam zawsze 2 razyD: :diabel
No, no... :roll:

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
hot.n.cold

Post autor: hot.n.cold »

Jak to, dochodzisz na samym początku? Czyli ile Ci trzeba czasu?

Ja zawsze miałam tylko łechtaczkowy, ale to chyba typowe dla kobiet, więc się nie martwię.[/quote]

Ja lechtaczkowy mialam pare razy w zyciu. Zawsze mam pochwowy czy jak to nazwac. I tak, dochodze na samym poczatku stosunku. Ale poczatek od penetracji a nie od gry wstepnej. Dochodzi do penetracji, jedna minuta i jestem zaspokojona :D Poprostu wyczulismy swoj rytm, on wie jak ma sie poruszac i bam :D haha :P a potem najgorsze jest to ze spada mi libido momentalnie i dla mnie moglby juz byc koniec :P Tak jak u faceta troche. Nie lubie tego. Czasem specjalnie zaczynamy od innej pozycji (dochodze TYLKO przy klasycznej) abym nie doszla i miala przyjemnosc dluzej, bez orgazmu ale mimo wszystko dluzej :P
golden_eye

Post autor: golden_eye »

Orgazm łechtaczkowy jest dosyć szybki i łatwy do osiągnięcia przez kobietę i większość kobiet nie ma z nim większego problemu. Sztuką natomiast jest doprowadzić kobietę do orgazmu pochwowego, którego istotą jest odpowiednia stymulacja punktu G. Problem polega na tym, ze wielu mężczyzn nie wie, gdzie on sie znajduje i w jaki sposób należy go stymulować. Dla zainteresowanych wklejam fajny film instruktażowy: