Przesuwałam sobie miesiączkę, nie robiąc 7dniowej przerwy między opakowaniami tabletek. I wszystko ok, poza tym, że miesiączkę dostałam nie po skończeniu tego drugiego opakowania (tego którym przesuwałam miesiączke
Przesuwanie miesiączki tabletkami anty
Przesuwanie miesiączki tabletkami anty
Cześć Kobietki!
Przesuwałam sobie miesiączkę, nie robiąc 7dniowej przerwy między opakowaniami tabletek. I wszystko ok, poza tym, że miesiączkę dostałam nie po skończeniu tego drugiego opakowania (tego którym przesuwałam miesiączke
) a w trakcie 3tygodnia brania tabletek, czyli o tydzień za wcześnie. I stąd teraz moje pytanie. Czy w tym tygodniu przerwy mogę bezpiecznie uprawiać seks? Czy ochrona ciągle jest zachowana? Nie zastanawiałam się nad tym wcześniej, ponieważ normalnie w tym tygodniu mam miesiączkę i tego nie robimy. W poniedziałek wzięłam ostatnią tabletkę, a wczoraj kochałam się ze swoim chłopakiem. Myślicie, że jest ryzyko ciąży?