Czy seks wpływa na figurę ?

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Rebla
Miła Kobietka

Czy seks wpływa na figurę ?

Post autor: Rebla »

Nieskromnie mogę przyznać że poczucie wartości zyskałam bo moja figura podobała się innym. Zawsze koleżanki mi zazdrościły. Od pewnego czasu przestałam się z nimi zadawać, ponieważ dorosłam i zrozumiałam, że są one puste, tylko imprezy, chłopcy itp. Ostatnio przez zupełny przypadek spotkałam je w sklepie, miałam krótkie spodenki na co one zareagowały
- Gdzie Ty masz tą dupę, jaka rozjechana się stałaś, ale masz szparę, pcha Cię ostro i to widać !- Byłam wściekła, pokłóciłyśmy się. W domu przed lusterkiem spędziłam prawie 4 godziny oglądając się dokładnie to z prawej i lewej strony. Przypomniałam sobie że jak byłam młodsza to zadawałam się tylko z chłopcami i pamiętam taką sytuację kiedy to pewnego razu jako 17- sto latkowie siedzieliśmy na ławce, przeszła obok nas jakaś dziewczyna. Moi koledzy zaczęli z niej szydzić - Ale ma szparkę, czołg by mógł jej wjechać, ale wyruchana dupa-. Po tym incydencie z byłymi koleżankami zastanawiam się czy seks psuje figurę ?. Kocham się średnio do 2 razy, czasem się zdarzy 3 w tygodniu od tyłu. Czy możliwe ze jestem rozjechana ? Dodam że mam tylko jednego partnera.
nina19

Re: Czy seks wpływa na figurę ?

Post autor: nina19 »

Rebla pisze:Nieskromnie mogę przyznać że poczucie wartości zyskałam bo moja figura podobała się innym. Zawsze koleżanki mi zazdrościły. Od pewnego czasu przestałam się z nimi zadawać, ponieważ dorosłam i zrozumiałam, że są one puste, tylko imprezy, chłopcy itp. Ostatnio przez zupełny przypadek spotkałam je w sklepie, miałam krótkie spodenki na co one zareagowały
- Gdzie Ty masz tą dupę, jaka rozjechana się stałaś, ale masz szparę, pcha Cię ostro i to widać !- Byłam wściekła, pokłóciłyśmy się. W domu przed lusterkiem spędziłam prawie 4 godziny oglądając się dokładnie to z prawej i lewej strony. Przypomniałam sobie że jak byłam młodsza to zadawałam się tylko z chłopcami i pamiętam taką sytuację kiedy to pewnego razu jako 17- sto latkowie siedzieliśmy na ławce, przeszła obok nas jakaś dziewczyna. Moi koledzy zaczęli z niej szydzić - Ale ma szparkę, czołg by mógł jej wjechać, ale wyruchana dupa-. Po tym incydencie z byłymi koleżankami zastanawiam się czy seks psuje figurę ?. Kocham się średnio do 2 razy, czasem się zdarzy 3 w tygodniu od tyłu. Czy możliwe ze jestem rozjechana ? Dodam że mam tylko jednego partnera.
Powiem tak. Po chodzie można poznać, że dziewczyna uprawiała seks, ale czy zmienia on figurę? Wątpię. Mogła Ci się zmienić , owszem, ale nie przez seks tylko z czasem figura się zmienia.
To tylko takie gadanie.
Ja tez często to robię i jakoś tyłek mam taki sam.
A co do koleżanek to wg. mnie chciały Ci dopiec i tyle.
Naczytały się w jakichś gazetach takie bzdury i czepiają się.
dzo

Post autor: dzo »

Jak po chodzie można poznać czy dziewczyna uprawia seks czy nie ????
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Post autor: mycha25 »

W sumie to też się zastanawiam w jaki sposób można to poznać po chodzie...
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Masjaa »

To jakieś szczeniackie prymitywne teksty.... żenujące. jasne i co może jeszcze poznają ilu miałaś facetów i kiedy ostatnio seks i w jakiej pozycji uprawiałaś. Seks wpływa na figurę owszem ale tylko na takiej zasadzie jak ćwiczenia ;) szczuplejsza, smuklejsza sylwetka :) olej takie prostackie zaczepki.
Awatar użytkownika
mamajulci
Fajna Kobietka

Post autor: mamajulci »

dzo pisze:Jak po chodzie można poznać czy dziewczyna uprawia seks czy nie ????
No ja po sexie "na pieska" biegam na czworaka:) Po sexie w pozycji "po bożemu" chodzę na kolanach :) A na jeźdźca biegam z lassem :diabel
nina19

Kobieta inaczej wtedy porusza pośladkami. Jeżeli jeszcze o tym nie wiedziałyście, to zapytajcie specjalisty.
nina19

mamajulci pisze:
No ja po sexie "na pieska" biegam na czworaka:) Po sexie w pozycji "po bożemu" chodzę na kolanach :) A na jeźdźca biegam z lassem :diabel
I po co ta ironia?
Awatar użytkownika
mamajulci
Fajna Kobietka

Droga koleżanko to żadna ironia :) To udowodnione przez specjalistów 8-)
nina19

No tak. Widzę, że szukasz wrażeń.Podoba Ci się taki sposób rozmowy?
Awatar użytkownika
Natalka994
Jestem tu nowa :)

Post autor: Natalka994 »

Ojej, i po co ta agresja? Troche wiecej dystansu do Siebie i otaczajacego nas swiata ;)
Jak dla mnie wypowiedz MamyJulci byla swietna. Usmialam sie od samego rana.
A co do problemu - to szczeniackie odzywki najczesciej motywowane zazdroscia badz zwykla glupota lub nuda. Powinnas je zignorowac. A seks to samo zdrowie! :) Po nocy spedzonej z ukochanym figurka moze byc tylko lepsza.
nina19

A kto tu jest agresywny?
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

nina19 pisze:Kobieta inaczej wtedy porusza pośladkami. Jeżeli jeszcze o tym nie wiedziałyście, to zapytajcie specjalisty.

Ciekawa teoria .... nie wiem nie obserwuję swoich pośladków po seksie. Nie sądzę aby takie zależności w ogóle zachodziły, choć teraz ludzie rożne teorie wymyślają.... a na marginesie to jaki specjalista zajmuje się specyfiką zachodzących zmian w sposobie poruszania się po sexie ? ;)
dzo

specjalista do spraw ruszania biodrami w zależności od uprawianego wcześniej seksu pewnie :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

Post autor: Tinuviel »

mamajulci pisze:
O kurcze, padłam :-D :-D :-D
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

dzo pisze:specjalista do spraw ruszania biodrami w zależności od uprawianego wcześniej seksu pewnie :lol: :lol:
:-D

Tak, świetna, teoria. Pierwszy raz słyszę, że jest taki specjalista :-D Może Nina19 powinna sama pójść do specjalisty i dowiedzieć się kilka rzeczy na temat seksu... :-D

Tak w ogóle, to może chodziło jej o to, że kobieta chodzi wtedy bardziej "rozkraczona" :-D Dawniej słyszałam taką samą teorię od koleżanki w podstawówce :-D

A tak serio, to sraty taty. Chyba, że nastolatka uprawiała seks pierwszy raz i chce by koleżanki wiedziały... Dlatego chodzi "inaczej" :-D Aż się uśmiałam. Niewiarygodne jak czasami tworzą się różne bajki :-D
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
dzo

i niewiarygodne, że są ludzie którzy w te bajki wierzą :)
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

Wiesz jak to jest, potrzeba praktyki... ;-)

A co do tematu. To tak, seks wpływa na figurę. Tak jak inne normalne ćwiczenia. Nawet powiem więcej - seks jest lepszy ;-) Oczywiście po 1 - pod względem doznań, a po 2 - podczas seksu nie myśli się o tym, że się ćwiczy, więc jest się w stanie dłużej i więcej wytrzymać takich ćwiczeń ;-) Oczywiście zależy też jaka pozycja, bo każda ćwiczy inne partie mięśni. Ale jak dla mnie seks jest o wiele lepszy niż katowanie się normalnymi ćwiczeniami :-) Po kilku dniach "maratonu" z moim chłopakiem już czuję się lżejsza ;-) ;-)
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Tinuviel pisze:Wiesz jak to jest, potrzeba praktyki... ;-)

A co do tematu. To tak, seks wpływa na figurę. Tak jak inne normalne ćwiczenia. Nawet powiem więcej - seks jest lepszy ;-) Oczywiście po 1 - pod względem doznań, a po 2 - podczas seksu nie myśli się o tym, że się ćwiczy, więc jest się w stanie dłużej i więcej wytrzymać takich ćwiczeń ;-) Oczywiście zależy też jaka pozycja, bo każda ćwiczy inne partie mięśni. Ale jak dla mnie seks jest o wiele lepszy niż katowanie się normalnymi ćwiczeniami :-) Po kilku dniach "maratonu" z moim chłopakiem już czuję się lżejsza ;-) ;-)

Dokładnie :) wszystkie mięśnie pięknie pracują i efekty widać :) przyjemnie z pożytecznym :)
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

Masjaa pisze:przyjemnie z pożytecznym :)
Dokładnie tak :-D Ja takie ćwiczenia mogłabym na śniadanie, obiad i kolację :-D Zwykłe brzuszki, czy bieganie - nie przychodzą mi tak łatwo ;-)
Awatar użytkownika
mamajulci
Fajna Kobietka

A i w czasie sexu można sobie czystego zdrowego białka dostarczyc :happy
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

Haha :-D No można, można :-D Chociaż ja nie przepadam :-D
dzo

ja za takim białkiem również nie przepadam :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
mamajulci
Fajna Kobietka

Wierzcie mi lub nie ale ostatnio wyczytałam na jakimś maminym forum, że któras z dziewczyn na zgagę w ciąży, która tak czesto dokucza kobietom, właśnie stosuje spermę męża. Jak ładnie to ujęła "przed spaniem kolacyjka potem łyczek lekarstwa" i noc ma spokojną bez zgagi. Potem długo zastanawiałam sie czy to nie jej mąż własnie pisał dla własnej korzysci. 8-)
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

O nieźle... O tym jeszcze nie słyszałam ;-) Całe szczęście nie mam zgagi, więc nie będę próbować... :-D
ODPOWIEDZ