Jak zadowolić mężczyznę

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
nina19

Jak zadowolić mężczyznę

Post autor: nina19 »

Pytanie głównie do facetów,ale może panie mają jakieś dobre sposoby żeby zadowolić partnera w sprawach łóżkowych.Chodzi mi o to jak pieścić jego ciało.
dzo

Re: Jak zadowolić mężczyznę

Post autor: dzo »

to sprawa indywidualna każdego faceta ;)
nie ma stałej reguły dla wszystkich
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

Post autor: Tinuviel »

dzo pisze:to sprawa indywidualna każdego faceta ;)
No tak, racja. Ale zawsze można się wymienić poglądami ;-)
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
dzo

owszem :)
nina19

Tinuviel pisze:
dzo pisze:to sprawa indywidualna każdego faceta ;)
No tak, racja. Ale zawsze można się wymienić poglądami ;-)
No o to mi chodziło.Trzeba próbować na różne sposoby by znaleźć ten właściwy a jak inni mi opowiedzą to będzie łatwiej
dzo

spełniaj jego zachcianki to na pewno będzie zadowolony
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

Post autor: Tinuviel »

nina19 pisze:No o to mi chodziło.Trzeba próbować na różne sposoby by znaleźć ten właściwy a jak inni mi opowiedzą to będzie łatwiej
Mi jest ciężko dokładnie powiedzieć, bo co bym nie robiła to się to podoba mojemu mężczyźnie :-) Ale mam 2 rady:
1 - Nie wstydzić się go pieścić. A nawet jeżeli już się wstydzisz to nie pokazywać tego mężczyźnie. Faceci lubią śmiałe i pewne siebie kobiety. Ale jeżeli Ci zależy na jego przyjemności to nie powinnaś się krępować ;-)
2 - W czasie pieszczenia smyrać jego ciało. Chociaż to właściwie sprawa indywidualna. Ale zauważyłam, że większość mężczyzn lubi taki lekki dotyk. Jednak, wbrew pozorom, nie ma aż tylu facetów którzy marzą o dzikim seksie i ostrym pieszczeniu. Jeżeli już to nadchodzi to z czasem w związku, bardziej w ramach urozmaicenia. A taki zmysłowy dotyk potrafi podkręcić faceta ;-)
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
pstro

Post autor: pstro »

Hm... ciekawe czy on pisze posty na forach i martwi się jak Tobie zrobić dobrze... Bądź egoistką! Zadbaj o siebie!
nina19

pstro pisze:Hm... ciekawe czy on pisze posty na forach i martwi się jak Tobie zrobić dobrze... Bądź egoistką! Zadbaj o siebie!
Ciekawa postawa..Ale tak chyba mogą myśleć tylko Ci ,którzy jeszcze nie są w stałym,poważnym związku.We wszystkich sprawach jesteś egoistą?Jak kiedyś tak na prawdę ze szczerego serca pokochasz kogoś,to zmienisz może poglądy.Znam wielu facetów którzy właśnie m.in. na forach starają się dowiedzieć w jaki sposób zadowolić kobietę.To jest ważne :fallinlove
ODPOWIEDZ