Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
Faceci to wzrokowcy. Co prawda nie zwracają aż tak dużej uwagi na szczegóły, jednak potrzebują tego czegoś, na czym mogliby oko zawiesić
jutro "świętujemy" moją obronę. Obiecałam że kupię jakąś specjalną seksi bieliznę. Kupiłam.. Czerwoną, prześwitującą koszulkę i do tego śliczne majtusie (ogólnie komplet to był). Jednak nie wiem co do tego jeszcze powinnam założyć. Pończochy? Może pończochy i podwiązkę?
Chciałabym naprawdę milutko spędzić ten wieczór z moim ukochanym dlatego chcę zadbać o takie szczególiki
szpilki do torebki i tyle
wiesz możesz go zwiazac na początek i się przebrać... możesz zrobić striptiz
możesz zawiązać oczy i pozwolić się tylko dotykac
może to być ciekawe doznanie tylko nie wiem czy nie lepiej by było gdyby mógł patrzeć..
ciekawie też jest jak sama siebie dotykasz, a on tylko może patrzeć
zapewne skończyłoby się to na tym, że rzuciłby się na mnie bo by nie wytrzymał oglądając mnie tylko
dlatego właśnie myślę o takiej tajemniczości dzięki której będę miała nad nim władzę
bo ja właśnie taka jestem: zamiast coś ZROBIĆ, to wolę iść do sklepu i kupić seksi bieliznę..
chyba to tak traktuję jakbym miało to mu zrekompensować moje zahamowania
ja też kiedyś nie potrafiłam pewnych rzeczy ale małymi krokami się dojdzie do celu
i teraz wiem, że takie eksperymenty są zbyt przyjemne by z nich rezygnować
ja kiedyś byłam inna. Bardzo chciałam nowości, jednak często jakieś tam choćby nowości w seksie się nie udawały przez choćby tuszę mojego faceta. Zniechęciło mnie to na tyle że nie potrafię nic więcej zrobić prócz założenia nowych seksi ciuszków..
u nas akurat mnóstwo moich koszulek, strojów, pończoch itd, do tego mamy wibrator. Jednak prócz tego jesteśmy ubodzy w nowe pozycje i jakiekolwiek szaleństwa