Problem po seksie oralnym
-
girlonfire
- Jestem tu nowa :)
Problem po seksie oralnym
Wczoraj z moim chłopakiem pierwszy raz ,,uprawialismy'' seks oralny. Dziś odczuwam dyskomfort. Piecze mnie pochwa bądź łechtaczka. Martwie sie czym to moze byc spowodowane. Prosze o pomoc i porade.
-
PuszkaPandory
Re: Problem po seksie oralnym
Użyj jakiegoś kremu antybakteryjnego albo coś podobnego.
http://puszka-pandory.pl
Seks oralny zwany inaczej miloscia francuska, dosc czesto powoduje rozne przykre dolegliwosci po.
Choc nie dochodzi w nim bezposrednio do penetracji pochwy to trzeba powiedziec, ze co wrazliwsze na pieszczoty o roznym nasileniu kobiety, odczuwaja wlasnie okropny dyskomfort w obrebie i pochwy i lechtaczki.
A to za sprawa ostrych i intensywnych pieszczot.
W takim seksie warto byc swiadomym ,,sily,, i ,,natezenia,, swoich pieszczot bo latwo naprawde o paskudne otarcia czy inne urazy i podraznienia.
Moze warto zastosowac nasiadowki z gotowych aptecznych mieszanek ginekologicznych.
To sa chwilowe urazy ktore po takich nasiadowkach zdecydowanie ustapia.
Dobry tez bylby Clotrimazol krem , do kupienia bez recepty w aptece.
To byloby na tyle.
Choc nie dochodzi w nim bezposrednio do penetracji pochwy to trzeba powiedziec, ze co wrazliwsze na pieszczoty o roznym nasileniu kobiety, odczuwaja wlasnie okropny dyskomfort w obrebie i pochwy i lechtaczki.
A to za sprawa ostrych i intensywnych pieszczot.
W takim seksie warto byc swiadomym ,,sily,, i ,,natezenia,, swoich pieszczot bo latwo naprawde o paskudne otarcia czy inne urazy i podraznienia.
Moze warto zastosowac nasiadowki z gotowych aptecznych mieszanek ginekologicznych.
To sa chwilowe urazy ktore po takich nasiadowkach zdecydowanie ustapia.
Dobry tez bylby Clotrimazol krem , do kupienia bez recepty w aptece.
To byloby na tyle.
Ojej dziewczyny, zamiast jakimiś specyfikami sobie tam smarować, trzeba z facetem pogadać żeby robił to delikatniej. Żeby czerpać na maksa przyjemność z miłości francuskiej trzeba nauczyć się rozmawiać o tym z partnerem.
girlonfire - nie martw się, na początku zawsze jest dziwnie, jakoś tak krępująco powiedzieć mu choćby np.: w które miejsce dokładnie "uderzyć", aby trafić
girlonfire - nie martw się, na początku zawsze jest dziwnie, jakoś tak krępująco powiedzieć mu choćby np.: w które miejsce dokładnie "uderzyć", aby trafić
aluglobal.eu
-
girlonfire
Dziekuje bardzo za porade! 
Nie ma za co, lepiej napisz czy porady pomogły i czy jest lepiej
?
aluglobal.eu
-
girlonfire
Powiem tak, porady pomagały, ale rozstalismy sie. Ale nie przez to czy cos zwiazane z seksem zeby nie bylo