Odchudzanie dla zapracowanych

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
filipinka89

Odchudzanie dla zapracowanych

Post autor: filipinka89 »

Witam, zaczne od tego, że żyje w dość szybkim trybie życia i nie mam czasu na regularne ćwiczenie, chyba ze w weekend. Myślałam o jakiś tabletkach/ suplementach odchudzających. Wiem, że moja koleżanka stosuje suplement diety oparty na jagodzie Acai Berry, tebletki nazywają się Slimette SPAM i jest z nich bardzo zadowolona. Czy jak połącze je z dietą czy dadzą jakiś efekt ? Może ktoś próbował albo może mi coś skutecznego polecić :woman:
Ostatnio zmieniony śr sty 06, 2016 2:05 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
DuoCore
Jestem tu nowa :)

Re: Odchudzanie dla zapracowanych

Post autor: DuoCore »

Najlepsze efekty osiągniesz, jak odstawisz głównie węglowodany i słodycze. Zatem koniec z białym pieczywem itd. Jedz mniejsze posiłki, ale częściej. I głównie owoce i warzywa, teraz zaczyna się powoli na nie sezon, więc zawsze znajdziesz coś świeżego. Możesz być zapracowana, ale do pracy możesz np. jeździć rowerem. Pij też 1,5l wody dziennie to min. I już po tygodniu zobaczysz pierwsze efekty bez zbędnego trucia się pigułkami.
Co to jest zawór elektromagnetyczny? Dowiedz się już dziś!
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

JA jestem teraz na fajnej diecie ;) w sumie w ogóle jej nie odczuwam, ruch w sumie kiedy mogę ;)

tu masz wszystkie informacje ;)
babskiesprawy.pl/chudnij-w-trakcie-snu-t8035.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/chudnij-w-t ... t8035.html
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
julka984

Post autor: julka984 »

a ja polecam ci owsiankę, która dla mnie jest super :-) dzięki niej jestem syta przez wiele godzin i łatwo ją zrobić. ja zalewam wodą owsiankę, dodaję owoce, pestki słonecznika, dyni, żurawinę i mam słodkie i ciepłe śniadanie. a jak mi przyspieszyła przemiana materii, ulala :-)
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

fuuuj owsianki to chyba nie przełknęłabym nigdy :P
Iwona Waleczko

Post autor: Iwona Waleczko »

Nie muszą być koniecznie długie ćwiczenia na siłowni. Możesz wybierać schody zamiast windy i też będzie dobrze a zamiast podjeżdżać samochodem do pracy może masz możliwość pójścia na pieszo albo chociaż stanąć kilometr od miejsca pracy i przejść się na pieszo ten kilometr to już też będzie duży plus dla Ciebie. Każda aktywność fizyczna jest dobra nie trzeba od razu forsować się na siłowni :)
Zobacz Jak Maria S. Schudła Dzięki Tym Produktom
Ewita

Post autor: Ewita »

Ja też mam podobny problem - jestem zapracowana, ale staram się znaleźć sposoby na szczupłą sylwetkę. Po pracy wypożyczam rower i potrafię przejechać ok. 10 km (co trzeci dzień)! Obok pracy mam basen, więc w zależności od zmęczenia staram się być na nim częstym bywalcem - gwarantuje to lepszy sen. Dodatkowo pomaga mi Detocell Slim Effect, który m.in. poprawia metabolizm komórkowy mojej skóry!:)
wiewióra
Miła Kobietka

Post autor: wiewióra »

Teraz coraz modniejsza jest kuracja dra Jacobs'a, pije się taki napój, który pomaga na jelita i ogólnie na metabolizm, poczytajcie w necie :)
Xemksija

Post autor: Xemksija »

ja na metabolizm to ocet jabłkowy piję :) !
Zobacz szlabany parkingowe jaka fajna strona !
Awatar użytkownika
Brodson

Post autor: Brodson »

Nie wiem czy ocet jabłkowy jest na metabolizm, ale na pewno sprawia że nie chce mi się jeść tak dużo i często jak wcześniej. Polecam taką mieszankę: rozcieńczany ocet jabłkowy w wodzie.
Chcesz zaszpanować przed swoją dziewczyną, ale nie masz na kupienie fajnej fury? Ta firma oferuje wynajem aut luksusowych warszawa.
wiewióra
Miła Kobietka

Post autor: wiewióra »

i co? słyszałam, że szkodzi na żołądek
elka1980

Post autor: elka1980 »

filipinka89 pisze:Witam, zaczne od tego, że żyje w dość szybkim trybie życia i nie mam czasu na regularne ćwiczenie, chyba ze w weekend. Myślałam o jakiś tabletkach/ suplementach odchudzających. Wiem, że moja koleżanka stosuje suplement diety oparty na jagodzie Acai Berry, tebletki nazywają się Slimette http://dermalab.pl/130,slimette.html i jest z nich bardzo zadowolona. Czy jak połącze je z dietą czy dadzą jakiś efekt ? Może ktoś próbował albo może mi coś skutecznego polecić :woman:

Zielona Kawa jest dobra.
SPAM
poczytaj sobie.
pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony wt sie 20, 2013 12:51 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
allison
Fajna Kobietka

Post autor: allison »

Dla chcącego nic trudnego! Ja też jestem zabiegana, ale na ćwiczenia znajduję czas. Nawet jak jestem bardzo zmęczona to wieczorem (często późnym) idę pobiegać, albo chociaż szybko pospacerować. Zdarza mi się też wstać wcześniej żeby zrobić coś dla siebie. Do pracy zabieram posiłki. Nie jem na mieście. Fakt, łykam tabletki ale to dodatek.
darma29

Post autor: darma29 »

Moja motywacja wzrosła jak nie zmieściłam się w spodnie z zeszłego roku :-/
nie chce jednak drastycznych diet, więc uznałam, że najlepsze będzie kontrolowanie i odpowiednie dobranie składników, dużo owoców, błonnika, nasion, warzyw.
kaczoreq

Post autor: kaczoreq »

Mi się wydaje, że wystarczy zmniejszyć liczbę dostarczanych kalorii to będziemy chudnąć nawet bez zbędnego treningu.
praca-skoczow.pl">http://www.praca-skoczow.pl - szukasz pracy? Ta strona jest dla Ciebie!
miasza

Post autor: miasza »

Ja siedzę zawsze praktycznie 12h przed komputerem, no a waga sama się zbiera przez to. Zaczęłam stosować tabletki nabyte za pośrednictwem strony SPAM i widzę, iż zaczynam stać w miejscu, a to jest dobry znak, bowiem może zacznę i chudnąć z tego co mi się przybrało. No niestety, dzisiejsze czasy są bezlitosne dla naszego organizmu, więc musimy sobie z tym radzić jak to tylko jest możliwe.
Ostatnio zmieniony sob wrz 21, 2013 1:39 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

tylko że same tabletki to zdecydowanie za mało..i ruch by sie zdał i dieta
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Zażywałam kiedyś Zelixę ( na receptę) ale ostatnio obiło mi się o uszy że ją wycofali bo była bardzo szkodliwa. Ale chudło się szybko.
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
gugaro87

Post autor: gugaro87 »

Zmniejszenie ilości węglowodanów, warto jeść produkty jak najmniej przetworzone. :cooking
czassum

Post autor: czassum »

Jabłka powodują że chce się jeśc, ocet czy sok, obojętne.
Wystarczy troche ruchu i chudniecie.
tory przeszkód
darma29

Post autor: darma29 »

Zawsze mam przy sobie wafle ryżowe albo kukurydziane, jak mnie złapie głód, to podjadam. Spróbuję też ten błonnik z babki jajowatej, czy zmniejszy uczucie łaknienia.
allison
Fajna Kobietka

Post autor: allison »

Też staram się mieć ze sobą jakąś przegryzkę. Najczęściej jest to jakiś owoc. W pracy mam schowane wafle na "czarną godzinę". Codziennie przygotowuję sobie jedzenie do pracy, tak żebym nie musiała iść do sklepu i żeby nic mnie nie kusiło ;). Nie dość, że posiłki są zdrowe i przemyślane to jeszcze jaka oszczędność! :)
chmiel241

Post autor: chmiel241 »

Ja mam wypróbowane tabletki SPAM. Też mam mało czasu na ćwiczenia, więc są one dla mnie zbawieniem. :serca
Ostatnio zmieniony śr wrz 25, 2013 10:13 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Sabcia

Post autor: Sabcia »

i działają te tabletki? :) bo nie ma czasu na zdrowe odżywianie przy dzisiejszym trybie życia ;/
Mała_Kaśka
Fajna Kobietka

Post autor: Mała_Kaśka »

U mnie był problem z lenistwem, motywacją i w ogóle jakoś tak... W pracy dziewczyny zawsze miały coś fajnego do jedzenia, a mi się nie chciało:) Aż się w końcu z jedna dogadałam i sobie zamawiamy na SPAM dietkę i od tej pory coś tam zrzuciłam, ale myślę że mimo wszystko ruchu więcej mi potrzeba:) Tyle że faktycznie czuję się lżejsza i nie podjadam...
Ostatnio zmieniony ndz lis 24, 2013 1:19 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ