Kobiety pomóżcie - przerwa w związku...
Re: Kobiety pomóżcie - przerwa w związku...
List owszem,ale to ostatnia deska ratunku.Jesli to nic nie zmieni,olej ja(w sensie niech ona mysli ze ja olales)bowiem, wiem jak dlugo potrafi trwac uczucie dopoki czlowiek nie przejrzy na oczy... moze tym razem ona przejrzy ale jak jej bedziesz ciagle za przeproszeniem w tylek wchodzil to nic nie zyskaz,ona chetnie pocieszy sie,dowartosciuje ale nie wroci,bedzie czekala na jeszcze.predzej zateskni jak straci adoratora,zaufaj mi prosze...i zapamietaj... głupotą jest robienie wkolko tej samej rzeczy i oczekiwanie różnych rezultatów... 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Nie wiem co mam Wam napisać... Naprawdę, dzisiaj mnie zmiażdżyły wspomnienia, łzy powstały. Na dodatek męczy mnie moja choroba, życie mi legło w jednym momencie naraz.
Ehhh, trudne to. List napiszę, na 14 lutego, wyślę pocztą. Zobaczę co z tego będzie, na razie nie zamierzam się odzywać, ale jak patrzę na zdjęcia czy filmiki z nią, to czuję zajebisty ból. Cierpię, i to jest najgorsze w tym całym bagnie.
Ehhh, trudne to. List napiszę, na 14 lutego, wyślę pocztą. Zobaczę co z tego będzie, na razie nie zamierzam się odzywać, ale jak patrzę na zdjęcia czy filmiki z nią, to czuję zajebisty ból. Cierpię, i to jest najgorsze w tym całym bagnie.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Dasz rade . Wiadomo zranione serce boli . Ale tez musisz pomyslec o sobie . Głowa do gory . Wiesz wspomienia zawsze beda i wraca sie do nich . Zadbaj o swoje zdrowie
-
sylwuniasylwia
- Miła Kobietka
Dokładnie zadbaj teraz o swoje zdrowie bo ono jest najważniejsze i masz tylko jedno, nikt Ci zdrowia nie da a kobietę możesz mieć jeszcze nie jedną. Najwyraźniej nie była warta Twojej miłości jaką Ją obdarzyłeś. Nie rozumiem jej jak mogła tak zrobić po tym wszystkim co przeszliście. Wiem że to ciężko, łatwo Nam Ci pisać "głowa do góry" ale każda z Nas przeszła coś w swoim życiu i wiemy coś na ten temat chodź wiadomo że każda na swój sposób. Trzymaj się.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak kolezanka ma racje kazda z nas w zyciu tez przeszła miłosc i tez tak jak kazdy mysli ze to ta jedyna , ale w zyciu nieraz tak bywa .
A zdrowie masz tylko jedno zadbaj o nie abys mogł kochac jeszcze i byc szczesliwym
A zdrowie masz tylko jedno zadbaj o nie abys mogł kochac jeszcze i byc szczesliwym
Dzisiaj spotkałem się z kumplem, pogadaliśmy, zawsze jakaś odskocznia od domu i ścian. opowiedziałem mu wszystko, był w szoku, że to się skończyło. Podzielił moje zdanie, żebym walczył i walentynki będą dobrą okazją do zagrywki. Później czekać na jej odpowiedź... Doradził mi, abym również zaproponował spotkanie jak się odezwie po tych walentynkach...
Ciężko mi cholernie, dzisiaj nie istniałem w pracy, kręgosłup mnie boli...
p.s. Ona była chyba wczoraj na jakiejś imprezie, wnioskuje z opisów na FB. Widać jej łatwiej to przychodzi. Z reguły osobie która zrywa zawsze jest łatwiej, racja?
Ciężko mi cholernie, dzisiaj nie istniałem w pracy, kręgosłup mnie boli...
p.s. Ona była chyba wczoraj na jakiejś imprezie, wnioskuje z opisów na FB. Widać jej łatwiej to przychodzi. Z reguły osobie która zrywa zawsze jest łatwiej, racja?
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Łatwiej jej przychodzi bo to ONA od Ciebie odeszła dlatego łatwiaj .
Tak mozesz walczyc o nia , o jej uczucia . Tylko tez zaduzej nadzieji nie powinienes sobie robic . Dobry pomysl aby zprosic ja na kolacje .
Ale powinienes zadbac o swoje zdrowie
Tak mozesz walczyc o nia , o jej uczucia . Tylko tez zaduzej nadzieji nie powinienes sobie robic . Dobry pomysl aby zprosic ja na kolacje .
Ale powinienes zadbac o swoje zdrowie
-
oOosylwiaoOo
Zgadzam się z dziewczynami.
Widzę, że naprawdę bardzo Ci na niej zależy. Nawet nie wiesz jak bym chciała, żeby to wszystko wróciło do normy, żebyś poczuł na nowo szczęście, bo zasługujesz na nie.
Walcz o nią i pomysł z walentynkami jest super
Tylko jeżeli po walentynkach nic się nie zmieni, to niestety proponowałabym nie robić sobie nadziei, bo jeszcze bardziej będziesz zadawał sobie ból.
Widzę, że naprawdę bardzo Ci na niej zależy. Nawet nie wiesz jak bym chciała, żeby to wszystko wróciło do normy, żebyś poczuł na nowo szczęście, bo zasługujesz na nie.
Walcz o nią i pomysł z walentynkami jest super
Tylko jeżeli po walentynkach nic się nie zmieni, to niestety proponowałabym nie robić sobie nadziei, bo jeszcze bardziej będziesz zadawał sobie ból.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Tak jedynie siebie bedziesz corazto bardziej ranił
Bardzo mnie męczy sprawa typu, czy ona ma kogoś... Od dwóch dni widzę, że na FB wzrosła intensywność kontaktów między nią, a takim jednym, którego poznałem przez nią. Nie wiem czy to tylko stopa koleżeńska, czy coś więcej.
Gościu był dla mnie zawsze zagadką, nie wiem jakie podejście ma.
Gościu był dla mnie zawsze zagadką, nie wiem jakie podejście ma.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Widzisz sam moze i to tez była przyczyna zerwania z toba . Wszystko jest mozliwe
Dopóki wy sami tego nie wyjaśnicie między sobą, my możemy tylko gdybać.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
nas wszystkich to tylko gdybanie nic wiecej
No wiem. Nie chcę się teraz do niej odzywać, nie wiem czy dobrze postępuję, ale co mi pozostało...
Tak jak powiedziałem, na 14 lutego jej coś wyślę i będę czekał na jej odpowiedź. W zależności jaka będzie, wtedy zaproponuję spotkaniem, zaproszę ją etc. Wtedy się okaże, jaka jest sytuacja.
Tak jak powiedziałem, na 14 lutego jej coś wyślę i będę czekał na jej odpowiedź. W zależności jaka będzie, wtedy zaproponuję spotkaniem, zaproszę ją etc. Wtedy się okaże, jaka jest sytuacja.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak to bedzie mile , i pokazanie , ze tobie nadal zalezy
Trzymamy kciuki. Oby dobrze wyszło.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
powodzenia
-
sylwuniasylwia
- Miła Kobietka
Oczywiście jeśli tak bardzo mocno kochasz to walcz!!! Ale pamiętaj też o sobie i swoim zdrowiu. Dobry pomysł z kolacją tylko pytanie czy się zgodzi. Jeśli chodzi o tego kolegę z Facebooka to wiesz ciężko powiedzieć, może to on był powodem rozstania, możemy tylko gdybać... A znasz może jej przyjaciółkę? jeśli tak to może spróbuj z nią porozmawiać, zobaczysz co ona ci powie, może jakiś szczegół, który rozjaśni ci dlaczego doszło do rozstania. Może rozmowa z jej rodzicami? Wszystkiego trzeba próbować.
Hmmm, myślę, że nie powinno się wciągać w to innych osób. Znam parę jej koleżanek, które mógłbym podpytać, ale wiem, że przekazałyby jej że się z nimi kontaktowałem, a to tylko byłoby gorzej. Z jej rodzicami też chyba nie ma sensu, myślę, że nie byłaby zadowolona.
Zostawiła mnie bo powiedziała, że podczas przerwy się ode mnie oddaliła. Myślała, że będzie dobrze, że się coś zmieni na +, ale nie udało się, w głowie nie zaszły zmiany. Mówiła, że może nie zaszły pozytywne zmiany w jej głowie, bo nie nastąpiło całkowite rozstanie tylko przerwa, czyli tak jakbyśmy byli dalej razem. Teraz jest całkowity off i co? Nie wiem, może ona czeka na znak ode mnie, może chce zobaczyć czy mi zależy na niej? No ale są dwie strony medalu. Jak się odezwę wcześniej to może być niedobrze, bo emocje. Z kolei jak za późno to może pomyśleć, że ją olałem...heh.
Chcę o nią walczyć!
Boli mnie to, bo w grudniu byliśmy razem na wczasach, wszystko było ok, a po powrocie nagle przerwa miesiąc, a potem to już wiecie.
Nie mogę sobie z tym poradzić. Czekam niecierpliwie do 14 lutego. Choć korci mnie aby do niej wcześniej się odezwać. Niemożliwe, aby po 3 latach razem, 1,5 roku narzeczeństwa i mieszkania razem od tak przestała mnie kochać.
Zostawiła mnie bo powiedziała, że podczas przerwy się ode mnie oddaliła. Myślała, że będzie dobrze, że się coś zmieni na +, ale nie udało się, w głowie nie zaszły zmiany. Mówiła, że może nie zaszły pozytywne zmiany w jej głowie, bo nie nastąpiło całkowite rozstanie tylko przerwa, czyli tak jakbyśmy byli dalej razem. Teraz jest całkowity off i co? Nie wiem, może ona czeka na znak ode mnie, może chce zobaczyć czy mi zależy na niej? No ale są dwie strony medalu. Jak się odezwę wcześniej to może być niedobrze, bo emocje. Z kolei jak za późno to może pomyśleć, że ją olałem...heh.
Chcę o nią walczyć!
Boli mnie to, bo w grudniu byliśmy razem na wczasach, wszystko było ok, a po powrocie nagle przerwa miesiąc, a potem to już wiecie.
Nie mogę sobie z tym poradzić. Czekam niecierpliwie do 14 lutego. Choć korci mnie aby do niej wcześniej się odezwać. Niemożliwe, aby po 3 latach razem, 1,5 roku narzeczeństwa i mieszkania razem od tak przestała mnie kochać.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
wiesz sms bym wysłała z zapytaniem jak leci jak sie czuje .
To dziwne ze tak jednego dnia przekresliła wszystko . wiesz osob trzecich bym nie mieszała bo to by było nieładnie
Ale sms mozesz napisac nawet przed walentynkami
To dziwne ze tak jednego dnia przekresliła wszystko . wiesz osob trzecich bym nie mieszała bo to by było nieładnie
Ale sms mozesz napisac nawet przed walentynkami
Ela, tak tylko co ten sms da? Odpiszę mi, że smutno jej, zapyta jak u mnie, jak sobie radzę i to będzie wszystko.
Jutro minie tydzień od rozstania. Myślę, że jeszcze za wcześnie by się odzywać...
Jutro minie tydzień od rozstania. Myślę, że jeszcze za wcześnie by się odzywać...
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
a ja mysle ze nie , kuj zelazo poki gorace
jak odpisze co u ciebie to napisz ze nadal o niej myslisz
jak odpisze co u ciebie to napisz ze nadal o niej myslisz
A inni jak myślą? Uważacie tak jak Elżbieta? Czy lepiej dać jej trochę spokoju np. kolejny tydzień?
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
a myslisz ze cos wtedy da na walentynki , chcesz ja odzyskac musisz starac sie zaraz natychmiast . byc taktowny nie zabardzo sie nazucac ale działac z taktem i umiarem
Faktycznie dziwnie, że tak z dnia na dzień zechciała rozstania... Musiało coś się wydarzyć skoro podjęła taką decyzję. Jeśli ma ją zdenerwować wypytywanie jej przyjaciół to lepiej sobie to odpuścić i znaleźć inny sposób. Uważam, że nie zaszkodzi się do niej odezwać.