Gdzie w podróż poślubną?

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.
kamila.fajfer
Jestem tu nowa :)

Re: Gdzie w podróż poślubną?

Post autor: kamila.fajfer »

To bardzo ważny etap w zyciu, zrobcie cos czego chcecie OBOJE i napewno bedzie pieknie :)
sunny

Post autor: sunny »

wszystko zależy od waszych predyspozycji :fallinlove jak lubicie aktywny wypoczynek to może jakaś nauka surfingu lub wyczynowa jazda na rowerze?;P ]:-)
WK Serwis - Samsung
trops

Post autor: trops »

Proponuję wycieczkę zagraniczną. W miejsce, gdzie już nigdy więcej się nie wybierzecie- na podróży poślubnej nie ma co oszczędzać.
deko

Post autor: deko »

Super pomysł, podsunęłaś mi myśl, żeby uwzględnić to miejsce w planowaniu naszej podróży.
ShinyGirl
Miła Kobietka

Post autor: ShinyGirl »

Może Tulum? Jest naprawdę piękny <3
Cranium84

Post autor: Cranium84 »

Malta! Ibiza, Wyspy Kanaryjskie. Jest wiele pięknych miejsc. Kwestia terminu i tego czy chce się spędzać podróż poślubną bardziej aktywnie czy jednak bardziej wypoczynkowo.
dodaD

Post autor: dodaD »

My z mężem pojechaliśmy na Maderę, gdzie przewodniczka Sonia z Madeira Dreams pokazała nam niesamowite zakątki wyspy -polecam z całego serca, przygoda życia!
Awatar użytkownika
maluutka

Post autor: maluutka »

Teraz nawet nie wiadomo jak będzie z wyjazdem poza granicę..
Martyna77

Post autor: Martyna77 »

Wszystko zależy co lubicie :) my np z mężem zawsze lubiliśmy aktywnie spędzać czas, więc wylegiwanie się na plaży od razu odpadało :) ale to wszystko zależy od was, przede wszystkim macie dobrze się bawić :)
Sala weselna w górach- zorganizuj wymarzone wesele.
paatka23
Fajna Kobietka

Post autor: paatka23 »

My myślimy nad Zanzibarem z biurem podróży Itaka, bo tam nie potrzebne są testy na COVID.
paatka23
Fajna Kobietka

Ja mogę polecić Karaiby. Byliśmy tam z biurem konsorcjum.pl i to była niezapomniana przygoda.
klaudiakkk22
Fajna Kobietka

Post autor: klaudiakkk22 »

My wybieramy się na Hawaje z moim ukochanym biurem podróży konsorcjum.pl, które nigdy mnie nie zawodzi. Mamy nocować w samym centrum Waikiki i w dodatku jest tam polskojęzyczna obsługa. Już nie mogę się doczekać!
klaudiakkk22
Fajna Kobietka

Post autor: klaudiakkk22 »

Ja w swoją podróż wybieram się z biurem Itaka. Mają 33 letnie doświadczenie na rynku, więc wiem, że nie zawiodą mnie w tak ważnym dniu i że mogę liczyć na ich ogromny profesjonalizm.
dominika10
Extra Kobietka

Post autor: dominika10 »

My lecimy na Malediwy z biurem Itaka. Już nie mogę się doczekać.
paatka23
Fajna Kobietka

My lecimy na Malediwy z naszym sprawdzonym biurem podróży konsorcjum.pl. Są świetni i mają naprawdę dobre okazje cenowe. A Malediwy zawsze były naszym marzeniem.
GenowefaT1980

Post autor: GenowefaT1980 »

Wybór idealnego miejsca na podróż poślubną zależy od wielu czynników, takich jak budżet, zainteresowania oraz preferencje co do klimatu czy kultury. Wśród popularnych kierunków podróży poślubnych znajdują się m.in. Malediwy, Bali, Seszele, Mauritius czy Tahiti, gdzie można zrelaksować się na rajskich plażach, cieszyć się klimatem egzotycznym i romantycznymi widokami. Alternatywą są europejskie miasta takie jak Paryż czy Wenecja, gdzie można zanurzyć się w klimacie romantycznych uliczek i kultury.
Wykonane z najwyższej jakości drewna, nasze schody zapewnią nie tylko funkcjonalność, ale także piękno i elegancję. Nasza firma oferuje indywidualne projekty schodów... https://topschody.pl/
ona_my
Fajna Kobietka

Post autor: ona_my »

Polecam wyjazd za granicę
Halirala
Miła Kobietka

Post autor: Halirala »

Może Aruba? Sama byłam na podróży poślubnej właśnie tam. Cudowne miejsce. Podróż wykupiliśmy w biurze podróży Konsorcjum.pl - serdecznie polecam. Organizacja wycieczek na medal!
ODPOWIEDZ