Znacie może jakiegoś dobrego fotografa z Chorzowa?

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.
ODPOWIEDZ
paula

Re: Znacie może jakiegoś dobrego fotografa z Chorzowa?

Post autor: paula »

Magdalenaaa pisze:Witam Was. Znacie może jakiegoś dobrego fotografa z Chorzowa? Zależy mi na wyjątkowych zdjęciach ślubnych, nie chcę fuszerki :)
z Chorzowa niestety nie. Ale z Piekar i owszem - Artur Ślęzak jest naprawdę genialnym fotografem!
karski1
Miła Kobietka

Post autor: karski1 »

Zapytaj tutaj: http://www.piotrwojcik.com.pl/

Jest dość mobilny, więc nie powinno być problemów z dojazdem do Chorzowa.
kinga
Jestem tu nowa :)

Post autor: kinga »

hej !
proponuje skorzystać z wyszukiwarki fotografów: fotograf Chorzów
powodzonka :)
vicky0019
Fajna Kobietka

Post autor: vicky0019 »

Ja osobiście mogę polecić firmę Spam fotografowali moją imprezę ślubną. jakość zdjęć i fotograf pierwsza klasa, mają wiele pomysłów na zdjęcia :) a aparaty jedne z najlepszych polecam :)
fotograf ślubny warszawa
brunecia
Extra Kobietka

Post autor: brunecia »

Ja polecam fotografów i kamerzystów z studia FOTOSM w Katowicach na ul. Wojciecha, zrobili wszystko co chcialam za fajną kasę. Jakośc filmu i zdjęć jest baaardzo satysfakcjonująca!!
Awatar użytkownika
sloneccko
Jestem tu nowa :)

Post autor: sloneccko »

Ja długo szukałam fotografa na mój slub, głównie zależało nam z mężem na nietuzinkowej sesji plenerowej, by zdjęcia na długo zapadły nam w pamięć i za kilka lat wywołały uśmiech :) W końcu skusiliśmy się na salon SPAM to dwójka zwariowanych fotografów, plener robiliśmy w kilku miejscach, część nawet nocą :)
Ostatnio zmieniony czw lis 14, 2013 10:19 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: linki proszę wysyłac na pw
ODPOWIEDZ