Gdzie w podróż poślubną?
Gdzie w podróż poślubną?
Dziewczyny gdzie wybieracie się w podróż poślubną? Ja mam niezły dylemat, bo z moim narzeczonym zwiedziliśmy już pół świata, a chcielibyśmy pojechać w jakieś nowe, nieznane dla nas miejsce, najlepiej położone dalej od Polski. W końcu podróż poślubna będzie tylko raz w życiu
wpadliśmy na pomysł, aby pojechać do Bhutanu z Dharma Adventures. Myślicie, że to dobry pomysł? Podobno to wspaniałe miejsce do trekkingu i raftingu, czyli tego co uwielbiamy najbardziej
tylko nie wiem czy będzie tam romantycznie, jak na podróż poślubną przystało 
-
nadzwyczajki
Re: Gdzie w podróż poślubną?
Generalnie wszystko zależy od indywidualnych preferencji (i możliwości finansowych). Jeżeli oboje preferujecie aktywny wypoczynek to nie widzę sensu rozpatrywania takiej podróży pod kątem stereotypowej "romantyczności". Najważniejsze żeby przyjemnie spędzić ze sobą czas w oderwaniu od tego całego ślubnego zamieszania. Ja też bardziej wolę romantyczną przygodę niż romantyczną nudę, dlatego to co piszesz brzmi naprawdę ciekawie 
My byliśmy w ciepłych krajach
A jeśli ktoś nie planuje egzotycznych wakacji, powinien się w Polsce rozgościć. Może kaszuby?
Ostatnio zmieniony śr maja 22, 2013 9:31 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Kto wie jakie są warunki i przesłanki do tego aby zastosować ubezwłasnowolnienie i można było kogoś ubezwłasnowolnić? Jaka choroba i lekarz musi to zatwierdzić?
-
Primrose36
- Jestem tu nowa :)
Dla nas najlepsza podróż to wietrzne szkockie wyspy, ale wiadomo, każdy lubi co innego 
-
Basia1994
W podróż poślubną wybieramy się w .... Polskę
tak na wariata na dwa tygodniu , trochę tu trochę tam, własnym samochodem z pełnym bakiem przed siebie
od południa po północ 
-
ewelina890
- Miła Kobietka
Basia1994 pisze:W podróż poślubną wybieramy się w .... Polskętak na wariata na dwa tygodniu , trochę tu trochę tam, własnym samochodem z pełnym bakiem przed siebie
od południa po północ
my również planujemy wybrac się w podróż poślubną w Polskę
My niestety nie mieliśmy podróży poślubnej ...
Tydzień po ślubie miałam obronę pracy licencjackiej, mąż także - oczywiście na 5 ;p
Czy wiesz jak nauczyć psa czystości, komend, sztuczek i posłuszeństwa? Jeśli nie to zajrzyj na mojego bloga. Jeśli nie znajdziesz jakichś informacji zawsze możesz do mnie napisać, a ja postaram się je umieścić w jak najkrótszym czasie na blogu.
-
zielony_guzik
- Jestem tu nowa :)
All-inclusive w ciepłych okolicach! Nie przejmować się niczym, cieszyć się tylko sobą i bzykać się ile się da! 
Do tej pory nikt nie wiedział jak powiększyć penisa ! - Zobacz ranking!
-
Babeczkowa_ewa
- Fajna Kobietka
My byliśmy w Chorwacji i było wspaniale 
Madera, Bali, Tajlandia:)
Lampa uv do paznokci – bogata oferta akcesoriów kosmetycznych online
Ja bym chciała do Szkocji... <rozmarzona>
Ja proponuję Hiszpanię. Przepiękny kraj z przepiękną architekturą. Jest co oglądać. Proponuję jednak udać się do dobrego biura. Dobre zdjęcie w pełni nie odda stanu rzeczywistego hotelu. Biura podróży mają dużo drukowanych folderów, ale mimo wszystko warto poszukać opinii na internecie. Ja działając w ten sposób nigdy się nie zawiodłam:)
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Mnie się marzy romantyczna Francja pełna sera i wina albo Chorwacja z mnóstwem pięknych miejsc do zwiedzania. 
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
My byliśmy na Seszelach, to idealne miejsce na podróż poślubną
SPAM
SPAM
Ostatnio zmieniony czw lut 20, 2014 7:17 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Ktoś wyżej wspomniał o Chorwacji którą ja też mam w planach na podróż poślubną.
fotoobrazy warszawa
Mauritius, dokładnie, to by dopiero byłą wymarzona podróż poślubna...
fajnie wybrać się w takie miejsce co do niego tylko raz w życiu się pojedzie, ewentualnie na, 10, czy 20 rocznicę
jeśli szukasz dekoracji na imprezę zobacz tutaj koniecznie 
Ja na pewno będę chciała sie wybrać do jakiegoś ciepłego kraju a najlepiej na jakąś wyspę.
przegląd aplikacji
Nie ważne gdzie, ważne aby mieć miłe wspomnienia. Dobra pogoda, ładne widoki, miła obsługa w hotelu, żeby po prostu zostało z nami jak najwięcej pozytywnych emocji.