Suknia Czartoryskiej

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.
ODPOWIEDZ
tasiaka
Fajna Kobietka

Suknia Czartoryskiej

Post autor: tasiaka »

I już po... w tajemnicy nie jak Aleksandra Kwaśniewska. Sama pokazała jedno zdjęcie na swoim profilu na facebooku jak podoba Wam się jej ślubny "look" ?? Która wyglądała lepiej? Ania czy Aleksandra?
Obrazek
Ostatnio zmieniony pn wrz 30, 2013 1:58 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Re: Suknia Czartoryskiej

Post autor: Madlen »

Dla mnie Czartryska super:) piękna suknia, wszystko ładnie się komponowało:)
Co do Kwaśniewskiej mialo być wielkie WOW ale szczerze dla mnie nic specjalnego, ani suknia, ani fryzura, spodziewałam się czegoś lepszego..
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Czartoryska prosto i klasycznie ;) i tak jak mówi Madlen ;) Kwaśniewska przedobrzyła
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Yola
Miła Kobietka

Post autor: Yola »

Ja może przez chwilę liczyłam na wow u Czartoryskiej, ale patrząc na jej kreacje na salonach - zawsze skromnie, włosy nie ułożone - stwierdziła, że suknia ślubna tez będzie prosta i zwykła w sumie. ładnie wyglądała, ale bez zachwytów. Już bardziej podobała mi się Kwaśniewska, bo suknia była nieco inna, niż większość.
ODPOWIEDZ