samotna panna młoda szuka druhen ;)

Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.
ODPOWIEDZ
cassandra8
Jestem tu nowa :)

samotna panna młoda szuka druhen ;)

Post autor: cassandra8 »

Witajcie... w życiu chyba nie można mieć wszystkiego ;)
Mam szczęśliwy i zgodny związek, nasz ślub w czerwcu przyszłego roku...
zorientowałam się jednak, że bardzo zaniedbałam swoje przyjaźnie... nie mieliśmy z narzeczonym wspólnych znajomych, jakoś tak wyszło, że weszłam do jego środowiska, gdy czasem się z kimś spotykamy to są to jego znajomi.. niby dobrze, ale brakuje mi moich przyjaciólek. Dwie wyjechały , są 400 km ode mnie.. z jedną straciłam kontakt..

Brakuje mi prostych rzeczy, babskich spraw, spotkań, kogoś z kim mogłabym pójść przymierzyć suknie ślubne, pomyśleć o wieczorze panieńskim, jak również poprzebywać zupełnie bez związku z uroczystością..

Jest w Warszawie ktoś równie samotny jak ja? ;)

Ania, 24l.
tatra99

Re: samotna panna młoda szuka druhen ;)

Post autor: tatra99 »

A siostry nie masz? ;)
Zapraszam - http://forum.portal-kredytowy.pl
gorill99

Post autor: gorill99 »

Współczuję Ci, ja jestem w podobnej sytuacji lecz w Krakowie. Też nie mam nikogo, żadnej przyjaciółki, niczego... tylko na sobie muszę polegać.
Zapraszam na moją stronę dotyczącą fotografii ślubnej:
- http://www.jaworzno.fotografia-slubna.org/
Basia1994

Post autor: Basia1994 »

To może za pośrednictwem tego forum coś się zmieni ? ja wierzę że tak ! :) Jesteśmy z wami ;)
ODPOWIEDZ