zespół warszawa
zespół warszawa
hej mogłybyście polecić jakiś sprawdzony zespół na wesele z warszawy? Ostatnio na ślubie bawiłam się z Fiestą i mają naprawdę fajną wokalistkę z ciekawym wokalem, ale jeszcze sie nad nimi zastanawiam... Może wypowiecie się o ich mp3 to się przekonam do nich na 100%? Tutaj można ich posłuchać http://www.imprezka.com.pl/
Re: zespół warszawa
bardzo mi się podoba głos tej wokalistki, ma też dobry angielski - co ważne no i szeroki przekrój repertuaru, ja bym była na tak 
Fajnie brzmią.
Ciekawe jak u nich z terminami czy dużo na przód trzeba rezerwować, bo ja też jestem na etapie poszukiwań.
Ciekawe jak u nich z terminami czy dużo na przód trzeba rezerwować, bo ja też jestem na etapie poszukiwań.
W Warszawie to się dobrze bawiłam na weselu gdzie grał zespół Remedium z Radomia.
Wokalistki naprawdę ładnie śpiewały i ogólnie jakoś tak zespół potrafił porwać do tańca i do zabaw
Wokalistki naprawdę ładnie śpiewały i ogólnie jakoś tak zespół potrafił porwać do tańca i do zabaw
piramida jeśli chodzi o zespół "Fiesta" to mogę ci go polecić, bo naprawdę świetnie grają. Byłam ostatnio na weselu u kuzyna w Warszawie i właśnie oni grali. Ludzie praktycznie nie schodzili z parkietu, a to nie często się zdarza na weselach żeby zarówno młodzi, jak i starsze osoby były zadowolone z zespołu.
Ja ze swojej strony mogę wam jeszcze polecić zespół Remedium z Radomia - grali u mnie i w Warszawie też grają. Ja byłam bardzo zadowolona. Fajnie rozbawiali gości i mieli śmieszne, a jednocześnie "bezpieczne" zabawy (bez rozbierania itp.) - wszystko też uzgadniali z nami.
Ostatnio zmieniony ndz wrz 08, 2013 12:15 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
Powód: spam
Ja podobnie jak joasia.b mogę polecić zespół Fiesta, co prawda pochodzą z Lublina ale grają także w stolicy. Byłam na weselu u przyjaciółki i faktycznie grali fantastycznie, mało kto siedział długo przy stoliku 
Jest taki zespół Grupa Muzyczna M&M z Małopolski, który gra na weselach. Ale wydaje mi się, że też na Śląsku nie powinno być problemu, by zagrać. Ostatecznie wiadomo trzeba dzwonić i dowiedzieć się u źródła jak to wygląda.
Jeśli chodzi o Warszawę to z całego serca polecam zespół Saxandsix, niestety ja nie mogłam sobie pozwolić na ich usługi ale byłam na weselu jako gość. Chłopaki i dziewczyna są niesamowici, grają na żywo. Z tego co kojarzę później ktoś z zespołu był dj na weselu. Więc to takie 2w1. Nie karzydy to lubi akurat.
Kochająca gotować
lubiąca podróże i zawsze wspierająca swoją rodzinę.
Dla babek zainteresowanych ślubami podsyłam profil mojego brata fotografa Maciej Kuświk fotografia
Dla babek zainteresowanych ślubami podsyłam profil mojego brata fotografa Maciej Kuświk fotografia