Facet z dzieckiem ... POMOCY
Re: Facet z dzieckiem ... POMOCY
Paula! Jak będziesz miała córeczkę to zobaczysz jak Twój chłop zwariuje na jej punkcie. Więc bądź zazdrośnicą póki możesz bo głupio być potem zazdrosnym o swoje dziecko, heh 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
nie jest to ta sama milosc , ale niektore kobiety sa bardzo zazdrosne o te milosc do dziecka
-
oOosylwiaoOo
Czasami kobiety rozpieszczają tak swoje dzieci, że mężczyźni są zazdrośni
Takie sytuacje już widziałam ;D hehe
-
paula
ja właśnie się o to boję.. choć może wtedy będę miała inne spojrzenie na to?
każdy po jakichś wydarzeniach się zmienia, każdy w jakiś sposób dojrzewa.
i tak naprawdę nie chodziło mi o sam fakt że kocha bardziej córcię niż autorkę postu, tylko raczej nie zniosłabym myśli że ta córcia nie jest nasza tylko z jego pierwszego związku. No wiem wiem, dziwne mam podejście, może dlatego że moje życie w końcu jest poukładane i nie mam takich problemów.
i tak naprawdę nie chodziło mi o sam fakt że kocha bardziej córcię niż autorkę postu, tylko raczej nie zniosłabym myśli że ta córcia nie jest nasza tylko z jego pierwszego związku. No wiem wiem, dziwne mam podejście, może dlatego że moje życie w końcu jest poukładane i nie mam takich problemów.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
zmienisz zdanie jak mama sama zostaniesz spojzysz na to inaczej
-
paula
też mi się tak wydajeelzbieta45 pisze:zmienisz zdanie jak mama sama zostaniesz spojzysz na to inaczej
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
inaczej spostrzegamy z wiekiem
-
paula
ojj wiem coś o tym, jak 3 lata temu, ba! rok temu! gdyby ktoś mi powiedział że zostanę żoną mojego facet niedługo wyśmiałabym go - ja??? żoną?? a teraz jestem na etapie planowania ślubu! bo już uważam że do tego dorosłam. Także wydaje mi się że z macierzyństwem i postrzeganiem miłości do dziecka będzie dokładnie tak samo
po prostu będę musiała do tego dorosnąć. Bo aktualnie niestety (przepraszam że tak mówię, może nie powinnam) nie chce mieć dzieci.
To jest naturalna sprawa, do wszystkiego trzeba dorosnąć. Byle nie za późno
-
paula
no miejmy nadzieję że w moim przypadku przyjdzie to dorośnięcie dość szybkodrzemag pisze:To jest naturalna sprawa, do wszystkiego trzeba dorosnąć. Byle nie za późno
-
imadzinejszyn
- Jestem tu nowa :)
Staram się trzymać, dziękuję za pomoc, bardzo mocno staram się wierzyć w to, że jeszcze im pokażemy, że można i że... ostatecznie zmienią zdanie i uda się być szczęśliwą rodziną ...
;(
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Bo to tylko od Was samych zalezy jakie zycie wasze bedzie . Nie od innych
bardzo dobrze rozumiem autorkę postu. Mam bardzo konserwatywnych rodziców, w następnym miesiącu 25 lecie małzeństwa, obydwoje lekarze, a ich mała córeczka zakochała się w rozwodniku z dzieckiem. No coz jak się dowiedzieli nie byli zadowoleni, z mamą prowadziłam ciągłe walki, naszczescie nie często gdyz obecnie studiuje poza domem. Ale jak tylko zjezdzałam na weekend to od razu wysluchiwalam, usłyszałam wiele przykrych słów z jej ust, wiem że wszystko to było dla "mojego dobra", przynajmniej ona tak uważała, jednak nie widziała tego że jestem z nim szczesliwa. Mówiła ze on nie jest dla mnie, bo on jest nienormalny, nie ma czystej karty, ze bede kiedys zalowac. Ale wole się napierw sama o tym przekonać niż za wczasu posłuchać mamusi i może stracić najpiękniejszą miłość mojego życia. Trzymam kciukasa za Ciebie:) będzie dobrze!
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
a czy te czysta karte maja ci co sa w wolnych zwiazkach i zmieniaja partnerow jak rekawiczki .
nie kazdy po przejsciach jest zły sa ludzie wrtosciowi i wspaniali . a czy z kawalerem byłabys szczesliwa tego ci nikt nie zagwarantuje
nie kazdy po przejsciach jest zły sa ludzie wrtosciowi i wspaniali . a czy z kawalerem byłabys szczesliwa tego ci nikt nie zagwarantuje
też tak uważam, że ludzi się nie kategoryzuje i nie przypina się im łat.
dlatego też nie zwracałam na to uwagi, tylko starałam się dowiedzieć jakim jest człowiekiem, nie załuję:)
dlatego też nie zwracałam na to uwagi, tylko starałam się dowiedzieć jakim jest człowiekiem, nie załuję:)
Nie można w ten sposób szufladkować ludzi. Jeżeli ktoś jest po rozwodzie czy ma dziecko, no to dlaczego ma być z góry sądzony, że nie nadaje się do związków? Rozwiedzeni też kiedyś mieli swoje plany z drugą osobą, ale życie potoczyło się jak się potoczyło. Nigdy nie ma się gwarancji, że gdy się zaobrączkujemy to będziemy szczęśliwi. Może pojawić się problem nawet po kilku dobrych lat po ślubie, który nas rozdzieli. I co wtedy? Poza tym facet po rozwodzie dlaczego nie ma prawa być "lepszy" niż kawaler? Swoje w życiu przeszedł, jakiś zawód z tego miał -trudno ale nie skacze z kwiatka na kwiatek jak co niektórzy "wolni" mężczyźni. Oczywiście wszystko zależy od charakteru człowieka. Każdy jest inny.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak kazdy jest inny . I tu sie zgadzam po rozwodach tez zasługuja na szczescie .
Ale dlaczego to ma być wielki problem? Nie rozumiem właśnie takie szufladkowania. Tak naprawdę liczy się to, czy Cię kocha, czy sprawia, że jesteś szczęśliwa. Owszem nie jest łatwo wychowywać lub mieć tylko od czasu do czasu kontakt z dzieckiem partnera. Ale tutaj znowu po raz kolejny pojawia się kwestia miłości. Jeśli go kochasz, to jego dziecko-f5.html" class="auto-link" rel="dofollow">dzieci też pokochasz, bo wiesz jakie są dla niego ważne. A jeśli ktoś patrzy na wasz związek krzywym okiem. No cóż niech sobie patrzy, możesz z tym kimś porozmawiać, a jeśli rozmowa nic nie da. Daj im czas, może po pewnym czasie przekonają się, że jednak nie ma nic złego w tym, że ktoś jest rozwodnikiem. Ma dziecko. Bo zauważą, że mimo tych wszystkich, dla nich "wad", ty jesteś szczęśliwa.
Każdy z nas może mieć apartamenty nad morzem sprzedaż
Zależy ile lat ma dziecko i jak dotychczas było wychowywane. Pamiętaj że taka sytuacja może być problemem przede wszystkim dla dzieciaka.
motorcentrum.pl