(chyba) interesujące pytanie do Was.
-
brunetka2801
- Miła Kobietka
(chyba) interesujące pytanie do Was.
Mam prosbe do Was dziewczyny. napiszcie prosze w jakich "najgorszych" dla Was sytuacjach wybaczyłyscie facetowi? mam na mysli sytuacje w ktorych myslałyscie ze to juz koniec a jednak dałyscie szanse by ratowac zwiazek. chce poznac pewne granice. mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi:) Pozdrawiam
Re: (chyba) interesujące pytanie do Was.
Nazwał mnie dziwka, kurwą, powiedział, że z wielką chęcią pójdzie do "byłej", popchnął mnie tak, że upadłam na podłogę.
Jak mi się przypomnie to napisze.
Jak mi się przypomnie to napisze.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
-
ewelina890
- Miła Kobietka
można powiedziec że zdradził mnie z rzekomo "przyjaciółką"...
- blackeyes13
- Miła Kobietka
wybaczyłam wielokrotne zdrady ale na dluzsza mete to niestety nie przetrwalo. drugi raz bym tego nie wybaczyla.
"Żyj tak, jakby każda minuta miała być pierwszą i jakby każda minuta miała być ostatnią."
Zostawiał mnie 3 razy dla byłej dziewczyny, za każdym razem wiernie czekałam, aż 'książe' łaskawie się odezwie, kiedy wracał byłam w 7 niebie, w końcu odszedł do innej (już nawet nie byłej). Kiedy się z niego wyleczyłam, on na mnie zachorował na rok, może więcej, ale już nie było zlituj..
ja nie moglam znieśc tego ze zrobil to z moja byla kolezanka (ma opinie dziwki,k*rwy) jednak dalam mu szanse..a potem znowu..tym razem poszedl do panny z dzieckiem..ja bardzo mocno cierpialam i nadal cierpie...ale trzeciej szansy juz mu nie dalam..teraz znowu sie odezwal ale nie ma juz zlituj sie,wybacz mi...nie po tym co mi zrobił..ja zdrady nie umiem wybaczyc...raz wybaczyłam ale drugi juz nie..
Starałam się wybaczyć zdradę emocjonalną czyli wrażenia w sieci... Stwierdzam, że ciężko jest przetrawić coś takiego. Niesmak do mężczyzny pozostaje na amen, żal i ten brak zaufania. Nic po czymś takim nic nie jest tak jak było, więc nie wiem czy w ogóle warto było próbować. Kobieta, która jest w stanie wybaczyć mężczyźnie tego typu zdradę musi być naprawdę silna psychicznie. Szczególnie gdy miała okazję zobaczyć wszystko co jej facet ukrywał.
Brrr...
Brrr...
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."