Zielone spodnie - opinie
-
dziewczyna23
- Miła Kobietka
Re: Zielone spodnie - opinie
zielone super... ale takie trawiaste 
-
mojitolover
- Jestem tu nowa :)
zielone spodnie mogą wyglądac naprawdę fajnie:) ważne tylko żeby dobrać do nich spoko dodatki:D
ja mam zielone spodnie do kostki. fajnie wyglądają do balerinek
ja mam zielone spodnie do kostki. fajnie wyglądają do balerinek
jak an wiosnę, moim zdaniem, to w sam raz,
sama myślałam nad takim zakupem,

sama myślałam nad takim zakupem,
Myślę, że zielone spodnie na wiosnę będą jak najbardziej ok. Sama mam w planach takie żółte z Zary 

te żółte to bym sama ubrała
-
AnaStazJa
Nie są złe. Nie raz widuje ludzi, którzy noszą tego typu spodnie, jednak ja osobiście bym takich nie założyła. Źle bym się czuła w tych kolorach. Jak spodnie to standardowo w odcieniach granatu lub czerni. 
Dużo zależy też od fasonu spodni
. Mnie np. podobają się takie:

żółte spodnie - odzież sportowa

żółte spodnie klasyczne

zielone spodnie
Najbardziej chyba te pierwsze są w moim guście - takie trochę sportowe
A wam któreś się podobają?
żółte spodnie - odzież sportowa
żółte spodnie klasyczne
zielone spodnie
Najbardziej chyba te pierwsze są w moim guście - takie trochę sportowe
no ja właśnie się teraz zastanawiam nad takimi http://shushu.pl/odziez/kolorowe-jegginsy-pull-bear One są zielone neonowe. Neony teraz są mega modne więc tak myślę, że czemu by nie zaszaleć 
Ja mam zielone szorty firmy cross jeans. Kupiłam je na zalando. Rzeczywiście muszę przyznać , że czuję się bardzo fajnie w tym kolorze. To nie jest taki zielony -soczysty czy zgniły ale bardziej przypomina kolor oliwkowy. Materiał nie jest jednolity . Ma jaśniejszy wzór. Coś jak liście , kwiaty. Mają podwyższony stan. Zapinane na zamek ukryty pod listwą. Kieszenie ma z tyłu. Są dopasowane. Ale że są z bawełny to wcale nie uciskają ani nie obcierają
-
KatarzynaM
- Jestem tu nowa :)
Jeśli chodzi o zielone spodnie to u mnie wchodzi w grę tylko kolor butelkowej zieleni. Mam pare takich spodni, ale moimi ulubionymi są te od Natally Fashion z szerokimi nogawkami https://natallyfashion.pl/pl/p/Spodnie- ... ielone/443 . Kupiłam je bo chciałam mieć outfit na spotkanie rodzinne w czasie Bożego Narodzenia.