Wózek dziecięcy

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
JoasiaK28
Jestem tu nowa :)

Wózek dziecięcy

Post autor: JoasiaK28 »

Cześć, czy któraś z Was kupowała może wózek dziecięcy przez internet? Ja mam trochę obawy ale było by to na pewno wygodniejsze. Możecie polecić jakiś sklep lub konkretny wózek?
alex1234
Miła Kobietka

Re: Wózek dziecięcy

Post autor: alex1234 »

U mnie super sprawdza się EasyGo Minima Plus. Wózek wybrany świadomie - do miasta. Ma małe kółka, sporo miejsca w gondoli i spacerówce. Jazda po mieście to prawdziwa przyjemność, nawet jazda autobusem nie jest problemem.
puderniczka
Fajna Kobietka

Post autor: puderniczka »

Riko Basic Plus sobie zobacz koniecznie. Wózek w rozsądnej cenie a i wygląda i jest wysokiej jakości. Koła pompowane amortyzowane, jazda tym wózkiem to serio sama przyjemność. Bez problemu dostaniesz w sklepach internetowych, w niektórych pewnie z wysyłką gratis i szybką dostawą.
Willow

Post autor: Willow »

Prawdę powiedziawszy, nawet jak kupisz w sklepie i zamówisz dostawę do domu, to masz dokładnie to samo jakbyś kupiła przez internet. Ktoś musi go odszukać na magazynie, potem spakować i dowieźć. Różnicą jest tylko adres dostawy - twój dom albo sklep.
osuszanie Łódź
Majka2312
Miła Kobietka

Post autor: Majka2312 »

My zdecydowaliśmy się na l.type z aneca. Wózek od samego poczatku wpadł mi w oko a po przetestowaniu widziałąm, że to coś dla mnie. Całkiem lekki, poręczny i zwinny. Ma dobrą amortyzację i jest intuicyjny w obsłudze.
Grekk9
Miła Kobietka

Post autor: Grekk9 »

Polecam najpierw obejrzeć wózek w sklepie, a potem jeśli znajdziecie taniej to zamówić przez internet. Warto wcześniej zobaczyć jka jest wykonany itp., żeby potem nie trzeba było zwracać i szukać kolejnego.
anita_an
Miła Kobietka

Post autor: anita_an »

Ja też obejrzałam sobie najpierw stacjonarnie wózki, zanim zdecydowałam się na konkretny model. Warto sprawdzić jak się prowadzi czy łatwo się składa/nie jest za ciężki/jak jest wykonany itp. Sporo wózków przetestowaliśmy w ten sposób i padło na easywalker harvey3 w wersji premium. Wózek jest mega praktyczny i naprawdę solidnie wykonany, do tego dają dożywotnią gwarancję dla pierwszego właściciela, więc tym bardziej jesteśmy zadowoleni z wyboru.
Elza52
Miła Kobietka

Post autor: Elza52 »

Ja polecam Euro-Cart Volt Pro. Nieduży, odpowiedni dla aktywnych, lekki, bezpieczny. Idealny do miasta i w podróże.
meso

Post autor: meso »

uważam, że ceny wózków obecnie to jakaś przesada i kpina. znajomi lupowali i dali 12 tys.... no szkoda bardzo że nie 50 jak za dobre auto
https://wave.info.pl/
ODPOWIEDZ