Zielone spodnie - opinie
-
Angela82
Zielone spodnie - opinie
Przyznam szczerze, że to jedyny kolor spodni jaki noszę na codzień, w szafie w ogóle nie ma innych kolorów spodni jak zielone
dla mnie ich największym plusem jest rozpraszanie światła w upalne dni. A wy co myślicie o takim dość nietypowym kolorze? 
-
dzo
Re: Zielone spodnie - opinie
nie mam takich i nigdy nie miałam
nie mój styl kompletnie
zielone spodnie kojarzą mi się z jakimiś panczurami albo skinheadami
nie mój styl kompletnie
zielone spodnie kojarzą mi się z jakimiś panczurami albo skinheadami
-
Angela82
http://www.google.pl/search?tbm=isch&hl ... 2l6.6l12l0
To są właśnie z takiego gatunku (najczęściej) jak pierwsze od lewej u góry lub te rządek niżej.
Ale jak mawia stare przysłowie de gustibus non est disputandum
To są właśnie z takiego gatunku (najczęściej) jak pierwsze od lewej u góry lub te rządek niżej.
Ale jak mawia stare przysłowie de gustibus non est disputandum
-
Angela82
Te pierwsze są za ciemne, te drugie o wiele lepsze. To nie są poza tym zdjecia moich spodni tylko takie luźne przykłady ;P
-
dzo
wiem wiem
tylko napisałaś, że takie jak w pierwszym rzędzie a te pierwsze to okropne dresy
te drugie nawet całkiem całkiem są
tylko napisałaś, że takie jak w pierwszym rzędzie a te pierwsze to okropne dresy
te drugie nawet całkiem całkiem są
-
Angela82
Teraz jak sie przyglądam tym 1szym to faktycznie ohydny dres ;/
Inne jak zielone spodnie to nosze tylko w pracy z racji zawodu
Inne jak zielone spodnie to nosze tylko w pracy z racji zawodu
-
Hakiruono
Też mam w szafie jedne zielone spodnie dzinsowe i bardzo je lubię.
-
WeselneZaplecze
Jeśli chodzi o spodnie to u mnie w szafie przeważają dwa kolory, a mianowicie czerń i granat. Zieleń mnie jakoś odstrasza...
-
mika537
mi sie podobaja zielone spodnie, np rurki do tego szpilki baleriny kozaki super to wyglada:) mozna je laczyc z marynarka, sweterkiem, ze wszystkim:) teraz sa modne rozne kolory 
-
Paola
Zielone spodnie są naprawdę ładne, ale tylko rurki i zieleń musi być stonowana. Do tego koniecznie szpilki.
-
dione
Faktycznie jest to dosyć oryginalny kolor, jednak ma swój urok. Niestety nie do wszystkiego pasuje, dlatego trzeba się poważnie zastanowić nad doborem dodatków do takich spodni.
-
corinn
Ja jestem za
Uwielbiam zielony kolor, od małego mam obsesję na jego punkcie. A te spodnie wyglądają bardzo oryginalnie, z pewnością z jasnymi dodatkami będą się ładnie prezentować
-
krecik88
mi się nawet podobają niektóre zielone spodnie ale jakoś nie wiem co można do nich ubrac i nigdy sobie nie kupowałam takich:)
-
zarabiajworiflame
- Jestem tu nowa :)
PROSTA I PRZYJEMNA PRACA W ORIFLAME!
Praca bez ryzyka finansowego, bez uciążliwej umowy, bez szefa, łatwa i przyjemna, bez zobowiązań! Czy to możliwe? Oczywiście! Poznaj całą prawdę o Oriflame! Tylko tutaj dowiesz się czym tak naprawę jest praca konsultantki. Poznaj nowoczesną metodę, która pozwoli Ci w szybki sposób zacząć zarabiać pieniądze. A może chcesz kupować tańsze kosmetyki jedynie na własne potrzeby, dla siebie i rodziny? Jeżeli jesteś zainteresowana, odwiedź stronę: karolcia.mojeori.pl Serdecznie zapraszam!
Praca bez ryzyka finansowego, bez uciążliwej umowy, bez szefa, łatwa i przyjemna, bez zobowiązań! Czy to możliwe? Oczywiście! Poznaj całą prawdę o Oriflame! Tylko tutaj dowiesz się czym tak naprawę jest praca konsultantki. Poznaj nowoczesną metodę, która pozwoli Ci w szybki sposób zacząć zarabiać pieniądze. A może chcesz kupować tańsze kosmetyki jedynie na własne potrzeby, dla siebie i rodziny? Jeżeli jesteś zainteresowana, odwiedź stronę: karolcia.mojeori.pl Serdecznie zapraszam!
-
Bielizna-Anna
No cóż.. Wg mnie to kwestia stylu,ale przyznam,że rzadko zdarza mi się widzieć osoby chodzące w jasnych zielonych spodniach. Lekki odcień połączony z jeansem- jak najbardziej tak.
-
aura
Co prawda ja tego typu koloru nie wybieram, szczególnie jeżeli chodzi o spodnie, ale wszystko jest przecież rzeczą gustu i niektórzy w tego typu spodniach mogą dobrze wyglądać. Ja jednak wybieram bardziej stonowane barwy.
-
Sklep.Sambora_pl
Wszystko zależy od punktu widzenia i siedzenia:) Jeżeli dobierzemy do nich odpowiednia bluzkę, biżuterię będa zawsze wyglądać ładnie.
W tym sezonie jesień- zima będą modne ciemne zielenie - więc zielone spodnie jak najbardziej na tak 
-
Oczarovana_pl
- Miła Kobietka
Zielony to bardzo modny kolor. Jak najbardziej pasuje na wszytskie prawie okazje;) Takie spodnie do hit sezonu:) Zreszta jak wszytsko co kolorowe.
O kurcze, zakochałam się w tych oliwkowych spodniach z pierwszej strony. też mam w swojej szafie zieloną zdobycz, ale w jaśniejszym kolorze. Nabytek jest z Zary i przyznam, że jestem z niego zadowolona. Tylko w przypadku zielonych rzeczy, nie można zapominać, że trzeba je prać osobno. Nieraz przydarzyła mi się nieprzyjemna przygoda :/ mówią, że skleroza nie boli. jak zafarbuje się ukochana część garderoby, to może boleć 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
kazdy wiem w czym dobrze sie czuje i zielone jest ok
-
Fermia
W mojej garderobie nie ma takich spodni, ale to wedlug mnie żadna ekstrawagancja
-
Gabriell
Moim zdaniem świetnie to wygląda i chętnie sprawiłabym sobie takie same
bardzo fajnie wyglądają też czerwone. Aż naszła mnie chęć na zakupy