Ulubiony producent rajstop/pończoch.
-
WeselneZaplecze
Re: Ulubiony producent rajstop/pończoch.
Chyba takim numerem jeden jest dla mnie gatta. Jeśli chodzi o pojedynek rajstopy kontra pończochy to chętniej wybieram to drugie, szczególnie wiosną bo zimą to trochę za zimno.
-
Bielizna-Anna
Racja,zimą jednak lepiej jest zakładać grube rajstopy,sprawdzają się bardzo dobrze,szczególnie podczas dużych mrozów. Natomiast wiosną czy latem preferuję pończochy,.
-
Paola
Dla mnie rajstopy są mało wygodne, jednak w taką pogodę nie wyobrażam sobie wyjść z domu bez nich na sobie. Kiedyś w ogóle nie chodziłam w rajstopach, teraz grubość 250 den lub 400den to standard. Natomiast pończochy w okresie letnim są najlepsze.
-
WeselneZaplecze
A jak z kolorami? Po jakie sięgacie najchętniej? 
-
Paola
Ja raczej lubię klasykę, czyli nero i grafit. Ale ostatnio kupiłam sobie legginsy w kolorze czerwonym. Jeszcze nie wiem, do czego je założę, na razie leżą w szafie;)
-
witaminka
Ja raczej czarne ewentualnie popielate. Choć ostatnio mam chęć na jasne, coś jak kość słoniowa, zobaczymy może wiosną 
-
dobroslawa
ZDECYDOWANIE GATTA
najczęściej wybieram oliwkowe i grafitowe rajstopy, raz założyłam pończochy:) pod suknię ślubną
-
Zorka
Cyba najczęściej wybieram Gattę - jakoś tak z przyzwyczajenia, no i zaufania - mam o niej bardzo dobre zdanie.
- MonikaKosmyk
- Miła Kobietka
Nie mam ulubionego producenta, lubię ich dużo, co rajstop, czy pończoch, tzl. tak jak moje poprzedniczki, wiosną, jesienią pończoszki, a zimą rajstopy. Oczywiście także zależy od dnia i okazji, czasami na randkę ubieram pończoszki, lub na jakiś bal. Kolory lubię wszystkie, prócz czarne, lubię takie ze wzorkami.
Ja mam dokłądnie tak samoZorka pisze:Cyba najczęściej wybieram Gattę - jakoś tak z przyzwyczajenia, no i zaufania - mam o niej bardzo dobre zdanie.
Dla mnie bardzo fajne rajstopy robią też Gabriella i Aleksandra. Ale również czasem kupuję Gattę
Co oznacza skrót BPM?
-
modnisia711
- Jestem tu nowa :)
tylko gatta ; ) 

Gatta jest najbardziej w Polsce rozpoznawalna i obecna prawie wszędzie dlatego tak popularna. Bardzo dobrą marką jest też Mona szczególnie nowe wiosenne wzory:)
do obejrzenia na www.zatarra.pl lub stronie producenta www.monacollection.pl.
Wysoka jakoś to też Fiore ale za tymi trzeba się zakręcić:0
do obejrzenia na www.zatarra.pl lub stronie producenta www.monacollection.pl.
Wysoka jakoś to też Fiore ale za tymi trzeba się zakręcić:0
-
michals212
- Jestem tu nowa :)
SPAM niedrogie rajstopy (pończochy, bielizna bez szwowa) Polska marka (Polski Producent)
- moja małżonka używa i jest zadowolona
Ostatnio zmieniony śr cze 04, 2014 11:13 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
-
Bielizna-Delfin
- Miła Kobietka
Ja także nie mam jednego ulubionego dostawcy i producenta,zawsze zwracam uwagę nie tylko na cenę,ale i jakość,wzór. Dopiero potem podejmuję decyzje o zakupie.
Muszą się ładnie prezentować, producent nie ma znaczenia.