sklepy internetowe z ciuchami

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
flyght
Miła Kobietka

sklepy internetowe z ciuchami

Post autor: flyght »

Jak się teraz przedstawia zakup odzieży w sklepach internetowych? Czy nie ma problemów ze zwrotami, jak się nie trafi z rozmiarem?
Klosok
Miła Kobietka

Re: sklepy internetowe z ciuchami

Post autor: Klosok »

Dobry poradnik lejdi.pl/i7,jak-sie-mierzyc.html o tym, w jaki sposób prawidłowo się zmierzyć przed podjęciem decyzji o zakupach online odzieży damskiej. Solidnie to przedstawili, sporo rysunków, tabele rozmiarów, co chcesz.
Awatar użytkownika
adato
Miła Kobietka

Post autor: adato »

Czy kupujecie lub sprzedajecie na Vinted?
:angrywife atujest.blogspot.com
Cetaji
Miła Kobietka

Post autor: Cetaji »

Sprawdzić można propozycje przygotowywane przez butik facebook com/lilyatelierfashion. Kilku producentów, duże zróżnicowanie stylistyczne. Poza tym, w ofercie pojawiają się całe zestawy ubrań, co jest wygodnym rozwiązaniem, a nie tylko pojedyncze sztuki
Kasixx_
Jestem tu nowa :)

Post autor: Kasixx_ »

Jeśli chodzi o zwroty miło zaskoczył mnie sklep dstreet.pl. Bezproblemowo, zwrot pieniązków a w razie reklamacji wysyłaja kuriera.
Dariva
Jestem tu nowa :)

Post autor: Dariva »

Ostatnio przeglądam tylko Vinted. :D
Hivaa
Fajna Kobietka

Post autor: Hivaa »

W dobrych cenach i lepszych krojach, na każdą okazje znajdziesz u lejdi . pl/. Często mają przeceny na sukienki, więc możesz pozwolić sobie na kilka sztuk ;)
ODPOWIEDZ