Jakie pończochy kupić
Jakie pończochy kupić
Witam. Mam 18 lat i ostatnio zastanawiałam się nad zakupem pończoch tylko że nigdy w życiu w nich nie chodziłam i kompletnie nie wiem jakie kupić żeby czuć się w nich komfortowo. Slyszalam że są jakieś samonośne i z jakimiś pasami. Pomoże ktoś? 
Re: Jakie pończochy kupić
Samonośne z pasami to dla kobiet, które mają żylaki moja sąsiadka w starszym wieku takie nosiła.
Generalnie pończochy nie są teraz modne, na topie są raczej legginsy.
Jeśli już musisz coś nosić to zalecam rajstopy. Chociaż ja osobiście wolę nosić skarpety i jeansy z Cross Jeansu bez dodatków.
Generalnie pończochy nie są teraz modne, na topie są raczej legginsy.
Jeśli już musisz coś nosić to zalecam rajstopy. Chociaż ja osobiście wolę nosić skarpety i jeansy z Cross Jeansu bez dodatków.
Obecnie pończoch się nie nosi, jeśli już to rajstopy lub legginsy.
No chyba, że jesteś starszą Panią lub musisz jakieś medyczne nosić to nie masz wyjścia.
No chyba, że jesteś starszą Panią lub musisz jakieś medyczne nosić to nie masz wyjścia.
Ja nie zwracam uwagi na modę, chodze w tym cl mi sie podoba, a ze zainteresowaly mnie ostatnio ponczochy to chcialam zobaczyc jak sie w nich chodzi tylko nie wiem jakie sa najlepsze.
No to niestety nie da się doradzić, chyba, że spytasz jakąś starszą Panią
, która akurat lubi je nosić.
Ja akurat nie lubię pończoch i umieram jak muszę założyć rajstopy
Ja akurat nie lubię pończoch i umieram jak muszę założyć rajstopy
Polecacie może panie jakieś rajstopy w ciekawe wzorki?
Ja lubię klasyczne do pasa do pończoch
Zdecydowanie pończochy są super! Nie uważam, by nosiły je tylko starsze panie. Pończochy samonośne są dość wygodne. Faktycznie, rajstopy są wygodniejsze, ale według mnie pończochy samonośne z koronką u góry wyglądają bardzo ładnie. Według mnie natomiast legginsy wyszły już z mody. Ale jak najbardziej zgadzam się z tym, aby nie zwracać zawsze uwagi na modę i nosić to, co się podoba! Wedlug mnie na początek warto wypróbować jakieś klasyczne - czarne lub beżowe.
Pończochy są sexy, samonośne z koronką wygłądają super, mój mąż szaleje jak mnie w nich widzi 
ja kupuje pończochy roma samonośne w Pradlo.pl są ładne i stosunkowo cena nie jest wysoka oraz dobre jakościowo
oczywiście w zimie nosze je tylko na wyjścia nie na dwór ale od wiosny do jesieni nie rozstaje sią z nimi
oczywiście w zimie nosze je tylko na wyjścia nie na dwór ale od wiosny do jesieni nie rozstaje sią z nimi