zerwanie
Re: zerwanie
hmm ale biżuterie wywalić ?
Skoro nie możesz na nią patrzeć? Co z tego, że to biżuteria...
W sumie masz jeszcze jedno rozwiązanie. Schowaj ją gdzieś głęboko, a za parę lat, gdy będziesz bardziej doświadczona, wyjmiesz ją i stwierdzisz, że gdzieś masz fakt, że dostałaś ją od dupka, skoro jest ładna i Ci pasuje
W sumie masz jeszcze jedno rozwiązanie. Schowaj ją gdzieś głęboko, a za parę lat, gdy będziesz bardziej doświadczona, wyjmiesz ją i stwierdzisz, że gdzieś masz fakt, że dostałaś ją od dupka, skoro jest ładna i Ci pasuje
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
No colours anymore, I want them to turn black
Mimo zdaniem najlepiej dać sobie spokój i znaleźć szczęście u boku kogoś innego, kto nie będzie robił głupich wymówek i kłamał.
inspiracje ślubne - abcslubu.pl
Nie rozumiem jego opisy nieco ze jest po angielsku i jak sobie to przetłumaczyłam to zgięło mnie bo mając niby laske dac cos takiego.
NIewiem o co mu chodzi.
Kocham Cię
Zawsze Cię kochałem
I tęsknię za Tobą
Gdy zbyt długo jestem daleko
I marzę o tym, że będziesz ze mną
I nigdy nie odejdziesz
Stracę oddech jeśli
Nie zobaczę Cię już więcej.
Akurat to jest tekst z jednej piosenki..
NIewiem o co mu chodzi.
Kocham Cię
Zawsze Cię kochałem
I tęsknię za Tobą
Gdy zbyt długo jestem daleko
I marzę o tym, że będziesz ze mną
I nigdy nie odejdziesz
Stracę oddech jeśli
Akurat to jest tekst z jednej piosenki..
ale skad wzielas jego opisy ?
POKONAM TRUDY, MOZOŁY CZY BĘDZIE GORZEJ CZY LEPIEJ
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
Bo akurat ma to ustawione na gg i widze.
to moze do kogos innego jest ? jak myslisz?
No może tylko powiedzz mi po cholere daje opisy jak nigdy nie dawał nagle cos mu sie odwidziało. A opisy to nie sa po to zeby pokazywac komus ze sie kogos kocha tym bardzie maja tyle lat to jest dziecinne.
Takich opisó sie nie daje jak sie ma dziewczyne jak juz to to kocham cie i tesknie.
A nie zawsze cie kochałem i tesknie za toba....I marzę o tym, że będziesz ze mną I nigdy nie odejdziesz Stracę oddech jeśli
Takich opisó sie nie daje jak sie ma dziewczyne jak juz to to kocham cie i tesknie.
A nie zawsze cie kochałem i tesknie za toba....I marzę o tym, że będziesz ze mną I nigdy nie odejdziesz Stracę oddech jeśli
Jesli chcesz poznac odpowiedz poprostu napisz do niego i sie zapytaj.
Nie bede pisac bo juz 2 tyg z nim nie gadam
. Czekam na świeta życzenia mu złoże bo niby przyjaźń.
w sumie to szczerze mowiac ja bym mu nawet zyczen nie skladala.Jego zachowanie jest tajemniczo zaskakujace ...daj sobie z nim spokoj pora sie wyleczyc z tej miłosci i tak moim skromnym zdaniem nic z tego nie bedzie. Pogrywa z toba i tyle.
Mówiłaś ze bys mu życzen nie składała i własnie sie tez zastanawiałam w wigilie czy mu wysłac czy nie a tu nagle smsa dostaje od niego z życzeniami hmm kapke mnie zatkało ze on napisał tu sie nie odzywa a nagle go stac zeby zyczenia zlożyc.
Daj Wam czas i zobacz jak rozwinie się Wasza znajomość po jego powrocie z Norwegii.
Nic sie nie rozwinie jakos w styczniu z nim pisałam kiedy wyjeżdża to mi powiedział ze jak wszystko pojdzie dobrze to pod koniec lutego. I od tego czasu do teraz nie mam z nim kontaktu po nie odpisuje mi. Nic nie zrobie moze sie mu odmieni a moze nie, jedynie kontakt to mam z jego kumplem ehh.
No a Dziewczynę jednak ma bo widziałam na zdjęciach wiec lipa. ;(
No a Dziewczynę jednak ma bo widziałam na zdjęciach wiec lipa. ;(
A czy warto starać się o chłopaka, który pod byle pretekstem zrywa?
A czy ja sie staram juz to olewam. A to że z nim pisałam nie oznacza ze sie staram po prostu zaproponował przyjaźń i obiecał ze będziemy mieć kontakt .
Ale dziwi mnie jedno ze znajoma która jego zna i jego laske powiedziała cos takiego. Że on jeszcze sie w niej nie zakochał, A on jej sie znudzi bo ona woli imprezy .
Ale dziwi mnie jedno ze znajoma która jego zna i jego laske powiedziała cos takiego. Że on jeszcze sie w niej nie zakochał, A on jej sie znudzi bo ona woli imprezy .
Chłopak postawił sprawę jasno. Nie ma sensu dalsza walka o jego względy ;(
Wiem i niemam z nim juz kontaktu. A dzis sie jeszcze dowiedziałam od znajomej ze pytał sie o mnie i niewiem co mam myslec bo troche do dziwne.
Szczerze? Głowa może rozboleć.
Nie zrozum mnie źle Hanna93, ale masz strasznie pokręcone spojrzenie na związki.
Te opisy na gg -czy się daje, czy się nie daje i miłość -co ma piernik do wiatraka? To tylko opisy, każdy ustawi jaki chce.
Nie chcę być uszczypliwa, jednak spróbuj trochę zdystansować się i przyglądnij się temu jakbyś była osobą trzecią.
Bombardujesz sama siebie setkami pytań na okrągło o nim i niepotrzebnie.
Wystarczy jakikolwiek gest z jego strony a już zaczynasz się doszukiwać w tym czegoś więcej ''a po co odezwał się? po co zapytał o mnie? dlaczego?'' itd. Tutaj raczej nie ma co gdybać. On zbywa Cię jak może, prawdopodobnie wymyślił tą dziewczynę, żebyś dała mu święty spokój.
Może nie chciał Cię dobitnie ranić stąd wolał stworzyć historyjkę, że kogoś poznał? Tak jest czasem łatwiej niż powiedzieć wprost, że nic z tego nie będzie. Tym bardziej gdy druga osoba jest strasznie... nadgorliwa.
Nie zrozum mnie źle Hanna93, ale masz strasznie pokręcone spojrzenie na związki.
Te opisy na gg -czy się daje, czy się nie daje i miłość -co ma piernik do wiatraka? To tylko opisy, każdy ustawi jaki chce.
Nie chcę być uszczypliwa, jednak spróbuj trochę zdystansować się i przyglądnij się temu jakbyś była osobą trzecią.
Bombardujesz sama siebie setkami pytań na okrągło o nim i niepotrzebnie.
Wystarczy jakikolwiek gest z jego strony a już zaczynasz się doszukiwać w tym czegoś więcej ''a po co odezwał się? po co zapytał o mnie? dlaczego?'' itd. Tutaj raczej nie ma co gdybać. On zbywa Cię jak może, prawdopodobnie wymyślił tą dziewczynę, żebyś dała mu święty spokój.
Może nie chciał Cię dobitnie ranić stąd wolał stworzyć historyjkę, że kogoś poznał? Tak jest czasem łatwiej niż powiedzieć wprost, że nic z tego nie będzie. Tym bardziej gdy druga osoba jest strasznie... nadgorliwa.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Dziewczyny nie wymyślił bo ma. Ale osoba która przez jakis czas sie nie odzywa zero kontaktu i ni z dupy pisze do znajomej ze mu przykro ze tak wyszło to dla mnie to jest trochę śmieszne. Po pierwsze nadgorliwa nie jestem ale mam prawo znac prawde a nie zyc w kłamstwie bo prawda zawsze widzie:). Nie chciał mnie dobitnie ranic no .... ni hahah on juz mnie zranił swoim zachowaniem..
Piszesz strasznie chaotycznie . Popieram slowa Black.