zero przyjaciół.:(
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: zero przyjaciół.:(
zagladalas do watku przy kawie na te przepisy
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tam podałam przepis na zapiekanki i nalesniki , a słodziusia na kurczaczka z ryzem i tez mi sie wydaje , ze syper danie na obiad
-
kropeczka20
Fajne przepisy, ale powiem Ci Elu, że ostatnio to nawet nie chce mi się gotować.. Jakiegoś lenia mam 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
wiosna wiosmna sie zbliza i to len ogarnia
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
u nas tez słonko wyglada zaraz jest weselej
Cześć kropusio i witam Elę u mnie to od rana gra orkiestra pogrzebowa i słoneczka niestety nie ma 
Adrian

Co słychac? a to skoro pytasz to się pochwale
Wziołem się za siebie i staram się zrzucić kilka kilogramów balastu, a jak dobrze pojdzie to kilkanaście. Chodze na basen i siłownie i wyżywam się na sprzęcie
Wziołem się za siebie i staram się zrzucić kilka kilogramów balastu, a jak dobrze pojdzie to kilkanaście. Chodze na basen i siłownie i wyżywam się na sprzęcie
Adrian

-
kropeczka20
Adrian moja koleżanka zrzuciła 5kg wciągu tygodnia. Wejdz sobie na dieta kopenchańska.. . Ale ona jest straszna hi
.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
witaj Adrian ... O to mowisz , ze chcesz byc supermen . 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak jak kazdy pojawia sie i znika 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
no coraz zadziej jestesmy tu i sie mijamy
Witaj kropeczko.
W końcu do nas zajrzałaś. Tak się zastanawiałyśmy co Cię tak wcięło? 
Ta dieta "K" jest bardzoo skuteczna ale za to jojo po jej odstawieniu jest bardzoo szybkie... Nie ma idealnej diety, bo różnie to bywa z organizmem. U jednych będzie ok, u drugich nastąpi podwojone jojo. Jedyną dietę, którą stosowałam kiedyś to dieta jogurtowa + zielona herbata +witaminy (tylko nie banan). Żadna specjalna po prostu jak się jeść chce to się je jogurty. W tym wypadku posłużył mi jogurt Danio. Do tego zero ziemniaków, zero pieczywa, zero smażonego i jedna łyżeczka cukru do kawy/herbaty. 14kg ubyło w moment. "Jogurtowa" na własną odpowiedzialność.
Ta dieta "K" jest bardzoo skuteczna ale za to jojo po jej odstawieniu jest bardzoo szybkie... Nie ma idealnej diety, bo różnie to bywa z organizmem. U jednych będzie ok, u drugich nastąpi podwojone jojo. Jedyną dietę, którą stosowałam kiedyś to dieta jogurtowa + zielona herbata +witaminy (tylko nie banan). Żadna specjalna po prostu jak się jeść chce to się je jogurty. W tym wypadku posłużył mi jogurt Danio. Do tego zero ziemniaków, zero pieczywa, zero smażonego i jedna łyżeczka cukru do kawy/herbaty. 14kg ubyło w moment. "Jogurtowa" na własną odpowiedzialność.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Ja stosuje diete wysokobiałkową przy wykluczeniu tłuszczy i cukrów złożonych, pije gorzkie herbaty i wode niegazowaną z wyjątkiem pracy bo tam musze mieć gazowaną bo inaczej by mi brakło 1,5 litra wody w połowie szychty raz tak miałem i usychałem z pragnienia
Posiłki powinienem jeść 5 razy dziennie no ale ciężko jest mi to utrzymać gdyż chodze na 4 zmiany
Posiłki powinienem jeść 5 razy dziennie no ale ciężko jest mi to utrzymać gdyż chodze na 4 zmiany
Adrian

-
elzbieta45
- Kobietka Expert
No tym pojawianiem i znikaniem 
-
kropeczka20
dobrze, że mam w tel internet i mogę z wami popisać.
. Właśniei idę do lekarza teraz, tak bardzo się boję co mi może powiedzieć