zero przyjaciół.:(
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: zero przyjaciół.:(
to juz jestes pełnoletni podług prawa tez .
Adrian ty za mezatki sie zabierasz , zakrec sie koło panny ,bo tam cie maz pogoni
Adrian ty za mezatki sie zabierasz , zakrec sie koło panny ,bo tam cie maz pogoni
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
pewnie z Rybnika bo tak ma napisane
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
no tak rozne strony polski
Ja wcale nie zabieram się za mężatki tylko grzecznie powiedziałem zannie że nie umie wysłać jej wiadomości bo prawdopodobnie ma pełną skrzynkę korespondencyjnąelzbieta45 pisze:Adrian ty za mezatki sie zabierasz , zakrec sie koło panny ,bo tam cie maz pogoni
Adrian

Ale się pustka zrobiła. 
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak tu juz sie pusto robi
Witam dziewczyny jaka u was jest pogoda, bo u mnie całą noc sypało i dalej sypie
Sylwia jakoś ucichłaś i nie dajesz śladów życia

kropeczka tyle chciałaś o mnie wiedzieć. Czekam na kolejne pytania

Sylwia jakoś ucichłaś i nie dajesz śladów życia
kropeczka tyle chciałaś o mnie wiedzieć. Czekam na kolejne pytania
Adrian

dobra wstawie ale jak wstawicie wszystkie po koleji swoje fotki czyli ty, Sylwia, Ela i Blackfox 
Adrian

-
kropeczka20
Najpierw ty
. Wkońcu ty jesteś tym naszym jedynym rodzynkiem.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
ja nie wstawiam zdjec , a z drugiej strony nie wstawie bo nie idzie chciałam kiestys cos innego watawic i nie dało rady i wiecej nie probuje
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
u panow panie maja pierwszenstwo jak sami stracha maja wtedy wypychaja na pierwszy cel panie
Dzień dobry dziewczyny, cześć rodzynku.
U nas też sypie śniegiem w dodatku jest ślisko jak nie wiem.
Haha dokładnie Elu!
Haha dokładnie Elu!
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
tak jest z tymi kochanymi mezczyznami . 
-
kropeczka20
u mnie wczoraj cały dzień sypało.
dziś nie sypie.
wrescie widać, że zimą jest.
To kiedy lepimy bałwana? 
Ja nie dam tu swojego zdjęcia bo sie wstydze, a poza tym Ela powiedziała że nie idzie
Wy kobietki na pewno nie macie sie czego wstydzić to możecie pierwsze wrzucać, wtedy i ja sie przełamie i wrzuce
Wy kobietki na pewno nie macie sie czego wstydzić to możecie pierwsze wrzucać, wtedy i ja sie przełamie i wrzuce
Adrian

-
kropeczka20
Dobry pomysł z tym bałwanem hi.
. Oj Adrianku nie bądź taki, przełam się i daj fotke:-) napewno nie masz czego się wstydzić.
. Nie daj się prosić 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
nooooo mozemy lepic bałwanka , wszystkie razem
ja chcialam zdjecie dodac , ale nie moje . i niestety nie szlo moj syn tez probował i nic z tego nie wyszlo . adrian młody chłopak to sie wstydzi , jakby tu były same młodziutkie nastki to pewnie by sie skusił ale ze sa same zajete babki to nie, u nas
u nas wczoraj sypało , dzisiaj sypie mamy zime ciesza sie dzieci tam gdzie ferie maja bo u nas niestety do szkoły musza isc i marznac na przystankach zanim przyjedzie autobus
ja chcialam zdjecie dodac , ale nie moje . i niestety nie szlo moj syn tez probował i nic z tego nie wyszlo . adrian młody chłopak to sie wstydzi , jakby tu były same młodziutkie nastki to pewnie by sie skusił ale ze sa same zajete babki to nie, u nas
u nas wczoraj sypało , dzisiaj sypie mamy zime ciesza sie dzieci tam gdzie ferie maja bo u nas niestety do szkoły musza isc i marznac na przystankach zanim przyjedzie autobus