Zele pod prysznic

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
pomcia

Re: Zele pod prysznic

Post autor: pomcia »

Też lubię żele z adidasa tylko mają 2 minusy - cena dość wysoka w stosunku do wydajności, 2 bardzo rzadko sensowna promocja cenowa. W ramach testowania połasiłam się i kupiłam nowość - żel z rabarbarem Kamil, ale już po dwóch myciach cieszę się, że opakowanie nie jest duże bo ten zapach jednak nie dla mnie. Znów przy okazji kupiłam kolejny z Natural Body, zielona herbata jednak jest lepsza od mango. A i w Auchan była fajna promocja na duże palmolivy jak któraś lubi to warto skorzystać.
Awatar użytkownika
stokrotka1011
Miła Kobietka

Post autor: stokrotka1011 »

Fajne są żele z Avonu tanie, wydajne i nie uczulają oraz mają fajną gamę zapachową.
Obrazek
Obrazek
Biopiekno_pl
Miła Kobietka

Post autor: Biopiekno_pl »

Ja najbardziej lubię żel pod prysznic Trawa Cytrynowa ANNEMARIE BÖRLIND. Dla mnie jest najlepszy. Fajna konsystencja, dobrze się pienia, super nawilżają skórę no i ten zapach...mmm bajka:) Póki co nie trafiłam na lepsze.
www.biopiekno.pl - Kosmetyki naturalne, ekologiczne, organiczne i mineralne.
Awatar użytkownika
piper
Miła Kobietka

Post autor: piper »

Spróbuj sobie z Radox, bardzo fajne zapachy i wydajne są.
Klara
Jestem tu nowa :)

Post autor: Klara »

moim ulubionym żelem do mycia są wszystkie marki Klorane; zapach otula skóre dlugo po kapieli, zele sa bardzo wydajne, sa bardzo geste, w tubie- wygodne w dozowaniu. Polecam ten zwlaszcza o cytrusowym zapachu-rozkosz:))))
Awatar użytkownika
maaadonnabw

Post autor: maaadonnabw »

Radox ma ciekawe zapachy ale jednak wole dove
Wiesz jak przebiega budowa basenu ?
Awatar użytkownika
KaroLina
Miła Kobietka

Post autor: KaroLina »

Adidas i Nivea zdecydowanie, ostatnio dostałam na imieniny NIvea Harmony time i sie zakochałam w nim :)
katimati89
Miła Kobietka

Post autor: katimati89 »

a ja uwielbiam masło kakaowe z ziaji. w temat "zele pod prysznic" sie nie wpisuje, ale polecam. pieknie pachnie, bardzo wydajny i pieści zmysly! naprawdę!
misiek123

Post autor: misiek123 »

Kupuje różne żele ale naj częściej Nivea, Dave te marki wydaje mi sie że są naj lepsze ale każdy ma swój gust.
http://www.iqinteligencja.pl/ciekawostk ... encji.html
ewa102

Post autor: ewa102 »

Typ produktu
Olejek pod prysznic
Żel pod prysznic
Mydło w kostce
Mydło w płynie
Higiena intymna
Dla mężczyzn
Wszystkie typy produktów
Potrzeba

Powiązane linie

Wybierz linię…
Creme Soft
Diamond Touch
Double Effect
Happy Time
Intimate Care

Wszystkie potrzeby
Creme Soft
NIVEA CREME SOFT kremowy żel pod prysznic

Dzięki zawartości olejku migdałowego zapewnia uczucie niezwykle miękkiej i gładkiej skóry. Dobre samopoczucie zaczyna się porannym prysznicem.
happy time
NIVEA HAPPY TIME kremowy żel pod prysznic

Podkręć swoje zmysły kremowym żelem Happy Time o energetyzującym zapachu kwiatu pomarańczy. Poczuj na swojej skórze odżywczą siłę mleczka...
free time
NIVEA FREE TIME kremowy żel pod prysznic

Inteligentnie nawilżająca formuła Hydra IQ i pielęgnujące mleczko aloesowe otulą Twoją skórę jedwabistą miękkością. Inspirujący zapach karamboli poprawi Twój nastrój...
Moje hobby to boys en granada- Pozdrawiam M4r3tik4 :-)
apollo

Post autor: apollo »

Ja polecam żel pod prysznic HB. Kojarzycie produkt? Przyjemny korzenny zapach, który długi się utrzymuje. Wrażenie większej witalności. Korzystam już ponad pół roku. Dobry produkt ;-)'
Obrazek
jadwinia
Miła Kobietka

Post autor: jadwinia »

A ja uwielbiam już wcześniej wspomniane mydła w płynie Ziaji. Aktualnie mam oliwkowe, a poza tym lubię sopot SPA, kokosowe i pomarańczowe. A poza tym lubię ich kremy, zarówno do ciała jak i do twarzy ;)
reffina

Post autor: reffina »

Ja ostatnio odkryłam żele Oryginal source czy jakoś tak i pachną obłędnie :)
Kikimora
Fajna Kobietka

Post autor: Kikimora »

Orginal Source Plum Maple syrup mnie również uwiódł i zachwycił. Cudnie pachnie ta sliwka. Idealny zimowy żel.
Zdradziłam dla niego Palmoliv, chociaż uwielbiam te wschodnie aromaty czyli morwę indyjska z kwiatem lotosu i ten energetyzujący z drzewem sandałowym i imbirem.
Kammilia

Post autor: Kammilia »

Przez pewien czas używałam żelu Ziaja, ze względu na rozmiar i cenę. Teraz przerzuciłam się na Dove, który jest zdecydowanie bardziej wydajny, ładnie pachnie i ma fajną, kremową konsystencję :) Cena wprawdzie jest wyższa, ale za to wystarcza na dość długo.
pomcia

Post autor: pomcia »

reffina pisze:Ja ostatnio odkryłam żele Oryginal source czy jakoś tak i pachną obłędnie :)
Jestem ciekawa jak będą ci pachnieć po tygodniu. Mnie później śmierdzą.
Misiek

Post autor: Misiek »

Często zmieniam żele pod prysznic, bo ciągle chcę próbować czegoś nowego. Ostatnim moim wyborem jest żel pod prysznic 7 ziół HB. Myślę, że przy nim pozostanę przynajmniej przez jakiś czas :)
maggy2013

Post autor: maggy2013 »

Ja testuję różne, ale najbardziej lubię żel do mycia z werbeną. Pachnie obłędnie.
Olejek kokosowy do włosów
Anamarii
Miła Kobietka

Post autor: Anamarii »

nie słyszałam nigdy musze sprawdzic;)
Awatar użytkownika
anastasja
Miła Kobietka

Post autor: anastasja »

Też często zmieniam żele, ostatnio bardzo podszedł mi niebieski planet spa z granulkami, polecam.
Awatar użytkownika
docha
Extra Kobietka

Post autor: docha »

Nawet nie widziałam, ze jest tutaj taki wątek, wiec tutaj napiszę o luksji, bo bardziej pasuje :)
Ostatnio używam mleczka pod prysznic Luksja, bardzo fajne, najpierw kupiłam to z olejem sezamowym i jest ok, później wygrałam na fb takie z mleczkiem owsianym i jest jeszcze lepsze, niedługo pewnie wypróbuję też pozostałe, bo taką mają cenę, że grzech nie skorzystać ;)
agawa

Post autor: agawa »

mnie bardzo odpowiada żel tropikalny od flosa. miły zapach i całkiem wydajny : )
gohusia

Post autor: gohusia »

Mam mleczko Luksja pro care Restore. Na bazie oleju sezamowego. Powalający zapach, wydajna konsystencja i naprawdę skóra jest bardzo przyjemna w dotyku. Ja jestem zadowolona, a tym bardziej że cena niska :D
Xemksija1

Post autor: Xemksija1 »

A ja używam zwykłego żeluz AVONu . Lubię te ich żele :)
Zobacz bramy garażowe jaka fajna strona !
lidia

Post autor: lidia »

Żel soraya Family Fresh cytrusowa energia - idealny na letnie upalne dni :D
ODPOWIEDZ