Zele pod prysznic
-
evka
Zele pod prysznic
Zeli pod rysznic w sklepach jest tak duzo ze niewiadomo jaki kupic jaki bedzie dla nas najlepszy ? Ja uwielbiam Palmoliw jest to mleczko pod prysznic z oliwkami swietnie pachnie uwielbiam go bo zawsze mi przypomina wakacje nad morzem a wy jakich uzywacie jakie polecacie kolezanki? http://www.colgate.pl/app/Colgate/PL/PC ... nt=Default
-
hanka32
Re: Zele pod prysznic
JA TEŻ TAK JAK EVKA LUBIĘ PALMOLIVE I TEŻ TEN SAM Z OLIWKAMI (AKURAT NIEDAWNO SOBIE GO KUPIŁAM) BO TEŻ PODOBA MI SIĘ ZAPACH I JEGO KONSYSTENCJA I TEŻ PRZYPOMINA MI WAKACJE
.A OPRÓCZ TEGO UŻYWAM JESZCZE,DOVE I NIEKTÓRYCH INNYCH FIRM TEŻ 
-
Jennie
Żele głównie z Avonu. Polecam żel z serii Skin so soft ten różowy - genialnie nawilża i świetnie pachnie. Jestem z niego zadowolona 
Ale lubię także żele z Dove i Nivea, bo to w sumie standard.
Ale lubię także żele z Dove i Nivea, bo to w sumie standard.
-
Varadero
Ja wciąż testuję nowe 
Ostatnio dostałam od teściowej Yves Rocher jakiś i super pachnie
Ostatnio dostałam od teściowej Yves Rocher jakiś i super pachnie
-
jagoda4
Przyzwyczaiłam się do kosmetyków Nivea ale też używam Dove.Yves Rocher żelu nie używałam ale tej firmy kupuję fajną wodę perfumowaną o zapachu bambusa i ekologiczny szampon więc spróbuję:)
-
Marishka
A mi straszliwie odpowiada seria Avonu Senses..ostatnio dorwałam od konsultantki Mistique (taki czerwony) i... codziennie zamiast myśleć o pracy nie mogę doczekać się wieczornej kąpieli 
-
wiczek
Ja bardzo lubię żele DOVE ,bo fajnie nawilżają ciało i mają super zapachy 
-
candy201
Palmolive Sensitive taki fioletowy. Są na rynku około 2 lat. Pięknie pachną. Polecam.
-
ninka_niebieska
Ostatnio kupiłam sobie żel Nivea diamonds .. coś tam..
już nie pamiętam dokładnie.. i musze przyznać że jestem z niego zadowolona.. skóra jest delikatna.. żel ma ładny zapach.. dobrze się pieni.. nadaje skórze efekt świetlisty.. jakby już po samym żelu skóra była nawilżona..
-
mamba
Kiedyś miałam i potwierdzam!ninka_niebieska pisze:Ostatnio kupiłam sobie żel Nivea diamonds .. coś tam..już nie pamiętam dokładnie.. i musze przyznać że jestem z niego zadowolona.. skóra jest delikatna.. żel ma ładny zapach.. dobrze się pieni.. nadaje skórze efekt świetlisty.. jakby już po samym żelu skóra była nawilżona..
-
Paulina13
Ja jestem fanką owocowo pachnących żeli pod prysznic, teraz wypróbowuje żel o zapachu mango&marakuja Flosleku i jak na razie jestem zadowolona. Ma świetny zapach, nie wysusza skóry i po każdym prysznicu czuję się jak "ogrodowa nimfa" 
-
ninka_niebieska
Mamba.. to dlaczego "kiedyś miałaś" ? może warto do niego powrócić..
jeśli coś jest dobre nie rezygnujmy z tego, chyba że znalazłaś coś lepszego i podzielisz się z nami.. ? jesli będzie żel lepszy niż Nivea diamonds... to chętnie go wypróbuję również na swojej skórze 
-
Dysia12
moje ulubione to Ziaja bo zapach jeszcze zostaje na skórze a najśliczniejszy jest kokosowy
-
mamba
Bo lubię zmieniać kosmetyki jak rękawiczki. Mam fioła na punkcie jednej linii zapachowej, tj. kokosowe mleczko pod prysznic, kokosowy balsam i kokosowa mgiełka. Mam również fioła na punkcie posiadania kosmetyków z jednej firmy! Wiem, choreninka_niebieska pisze:Mamba.. to dlaczego "kiedyś miałaś" ? może warto do niego powrócić..jeśli coś jest dobre nie rezygnujmy z tego, chyba że znalazłaś coś lepszego i podzielisz się z nami.. ? jesli będzie żel lepszy niż Nivea diamonds... to chętnie go wypróbuję również na swojej skórze
Czy Nivea ma także dobre szampony?
-
superpiekara
ja też lubiłam mieć kosmetyki do pielęgnacji ciała jednej firmy, ale po jakimś czasie jak spojrzałam na półkę to każdy jest z innej bajki. do kąpieli używam olejku/żelu oliwkowego Ziaja - bardzo fajny delikatny zapach, a skóra po nim jest mięciutka,; oprócz tego jeszcze lubie żele do kąpieli o owocowych zapachach np od Farmona z serii tutti-frutti miałam juz ze 2 z kiwi i zgranatem.
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
-
dione
Ja w sumie nie mam mojej ulubionej firmy żeli pod prysznic. Na dobrą sprawę to co miesiąc mam inny. Lubię po prostu żele cytrusowe. Chociaż i te co jakiś czas mi się nudzą. Teraz korzystam z żelu w połączeniu z peelingiem, miałam nadzieję, że efekty będą bardziej widoczne, ale jednak nie widzę żadnej różnicy między tym żelem, a innymi.