Zele pod prysznic

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
evka

Zele pod prysznic

Post autor: evka »

Zeli pod rysznic w sklepach jest tak duzo ze niewiadomo jaki kupic jaki bedzie dla nas najlepszy ? Ja uwielbiam Palmoliw jest to mleczko pod prysznic z oliwkami swietnie pachnie uwielbiam go bo zawsze mi przypomina wakacje nad morzem a wy jakich uzywacie jakie polecacie kolezanki? http://www.colgate.pl/app/Colgate/PL/PC ... nt=Default
Panna_M

Re: Zele pod prysznic

Post autor: Panna_M »

Ja zazwyczaj używam z formy Lirene "Body Adventure".
meredith

Post autor: meredith »

Ja też często Palmoliv, Nivea, Dave
hanka32

Post autor: hanka32 »

JA TEŻ TAK JAK EVKA LUBIĘ PALMOLIVE I TEŻ TEN SAM Z OLIWKAMI (AKURAT NIEDAWNO SOBIE GO KUPIŁAM) BO TEŻ PODOBA MI SIĘ ZAPACH I JEGO KONSYSTENCJA I TEŻ PRZYPOMINA MI WAKACJE :D :D :D .A OPRÓCZ TEGO UŻYWAM JESZCZE,DOVE I NIEKTÓRYCH INNYCH FIRM TEŻ ;)
Jennie

Post autor: Jennie »

Żele głównie z Avonu. Polecam żel z serii Skin so soft ten różowy - genialnie nawilża i świetnie pachnie. Jestem z niego zadowolona :)
Ale lubię także żele z Dove i Nivea, bo to w sumie standard.
Varadero

Post autor: Varadero »

Ja wciąż testuję nowe ;)
Ostatnio dostałam od teściowej Yves Rocher jakiś i super pachnie ;)
jagoda4

Post autor: jagoda4 »

Przyzwyczaiłam się do kosmetyków Nivea ale też używam Dove.Yves Rocher żelu nie używałam ale tej firmy kupuję fajną wodę perfumowaną o zapachu bambusa i ekologiczny szampon więc spróbuję:)
Marishka

Post autor: Marishka »

A mi straszliwie odpowiada seria Avonu Senses..ostatnio dorwałam od konsultantki Mistique (taki czerwony) i... codziennie zamiast myśleć o pracy nie mogę doczekać się wieczornej kąpieli ;-)
wiczek

Post autor: wiczek »

Ja bardzo lubię żele DOVE ,bo fajnie nawilżają ciało i mają super zapachy :)
candy201

Post autor: candy201 »

Palmolive Sensitive taki fioletowy. Są na rynku około 2 lat. Pięknie pachną. Polecam.
Marishka

Post autor: Marishka »

Cały czas i niezmiennie Senses Magical firmy Avon.
ninka_niebieska

Post autor: ninka_niebieska »

Ostatnio kupiłam sobie żel Nivea diamonds .. coś tam.. ;) już nie pamiętam dokładnie.. i musze przyznać że jestem z niego zadowolona.. skóra jest delikatna.. żel ma ładny zapach.. dobrze się pieni.. nadaje skórze efekt świetlisty.. jakby już po samym żelu skóra była nawilżona..
mamba

Post autor: mamba »

ninka_niebieska pisze:Ostatnio kupiłam sobie żel Nivea diamonds .. coś tam.. ;) już nie pamiętam dokładnie.. i musze przyznać że jestem z niego zadowolona.. skóra jest delikatna.. żel ma ładny zapach.. dobrze się pieni.. nadaje skórze efekt świetlisty.. jakby już po samym żelu skóra była nawilżona..
Kiedyś miałam i potwierdzam! :)
Paulina13

Post autor: Paulina13 »

Ja jestem fanką owocowo pachnących żeli pod prysznic, teraz wypróbowuje żel o zapachu mango&marakuja Flosleku i jak na razie jestem zadowolona. Ma świetny zapach, nie wysusza skóry i po każdym prysznicu czuję się jak "ogrodowa nimfa" :)
ninka_niebieska

Post autor: ninka_niebieska »

Mamba.. to dlaczego "kiedyś miałaś" ? może warto do niego powrócić.. :) jeśli coś jest dobre nie rezygnujmy z tego, chyba że znalazłaś coś lepszego i podzielisz się z nami.. ? jesli będzie żel lepszy niż Nivea diamonds... to chętnie go wypróbuję również na swojej skórze ;)
Dysia12

Post autor: Dysia12 »

moje ulubione to Ziaja bo zapach jeszcze zostaje na skórze a najśliczniejszy jest kokosowy
mamba

Post autor: mamba »

ninka_niebieska pisze:Mamba.. to dlaczego "kiedyś miałaś" ? może warto do niego powrócić.. :) jeśli coś jest dobre nie rezygnujmy z tego, chyba że znalazłaś coś lepszego i podzielisz się z nami.. ? jesli będzie żel lepszy niż Nivea diamonds... to chętnie go wypróbuję również na swojej skórze ;)
Bo lubię zmieniać kosmetyki jak rękawiczki. Mam fioła na punkcie jednej linii zapachowej, tj. kokosowe mleczko pod prysznic, kokosowy balsam i kokosowa mgiełka. Mam również fioła na punkcie posiadania kosmetyków z jednej firmy! Wiem, chore :roll: . Chyba jednak powrócę do nivea, bo fajniej nawilżało mi skórę niż Ziaja...
Czy Nivea ma także dobre szampony? ;)
superpiekara

Post autor: superpiekara »

ja też lubiłam mieć kosmetyki do pielęgnacji ciała jednej firmy, ale po jakimś czasie jak spojrzałam na półkę to każdy jest z innej bajki. do kąpieli używam olejku/żelu oliwkowego Ziaja - bardzo fajny delikatny zapach, a skóra po nim jest mięciutka,; oprócz tego jeszcze lubie żele do kąpieli o owocowych zapachach np od Farmona z serii tutti-frutti miałam juz ze 2 z kiwi i zgranatem.

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
dione

Post autor: dione »

Ja w sumie nie mam mojej ulubionej firmy żeli pod prysznic. Na dobrą sprawę to co miesiąc mam inny. Lubię po prostu żele cytrusowe. Chociaż i te co jakiś czas mi się nudzą. Teraz korzystam z żelu w połączeniu z peelingiem, miałam nadzieję, że efekty będą bardziej widoczne, ale jednak nie widzę żadnej różnicy między tym żelem, a innymi.
ODPOWIEDZ