Czy macie jakieś doświadczenia w kwestii pielęgnacji przerzedzających się włosów albo stosowałyście już ten produkt Vichy? Chętnie poznam Wasze opinie na jego temat i poznam inne sposoby na uzyskanie zdrowych, mocnych i gęstych włosów.
Preparaty na gęste włosy
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Preparaty na gęste włosy
Kochani! Dziś stałam się szczęśliwą posiadaczką nowego produktu Vichy Dercos Neogenic. Preparat dostałam dzięki zakwalifikowaniu się do kampanii testowej na stronie Streetcom. Nigdy nie stosowałam takiego preparatu w ampułkach. Wcześniej używałam wielu kosmetyków, np. olejków, serum, szamponów, odżywek, masek i wcierek przeznaczonych do pielęgnacji słabych, cienkich i wypadających włosów, jednak były nieskuteczne.
Czy macie jakieś doświadczenia w kwestii pielęgnacji przerzedzających się włosów albo stosowałyście już ten produkt Vichy? Chętnie poznam Wasze opinie na jego temat i poznam inne sposoby na uzyskanie zdrowych, mocnych i gęstych włosów.
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
Re: Preparaty na gęste włosy
Tego nie używałam. Co jakiś czas używam taką maseczkę na włosy regenerującą
SPAM
Jest niedroga, a świetnie się sprawdza. Faktycznie się łatwo roczesują i układają. A to Twoje ile kosztuje?
SPAM
Jest niedroga, a świetnie się sprawdza. Faktycznie się łatwo roczesują i układają. A to Twoje ile kosztuje?
Ostatnio zmieniony pn kwie 07, 2014 9:29 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Cena jest niestety wysoka, między 250 a 300 zł za miesięczną kurację. Mam jednak nadzieję, że tak luksusowy i drogi produkt spełni oczekiwania.Theila pisze: A to Twoje ile kosztuje?
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
A próbowałyście błota na włosy? Fajnie regeneruje i odżywia. Ja używałam tego z Bielendy, to chyba była linia SPA Afryka, czy jakoś tak... Lubię do niej wracać. No i jest niedroga 
tak! ja próbowłam, pisałam na temat blota z bielendy w wątku 'włosy;)" nie chcę juz tutaj drugi raz spamować, zajrzyj sobie
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Ja błotko nakładałam na twarz, ale na włosy nigdy. Muszę przetestować!1mpresja pisze:A próbowałyście błota na włosy? Fajnie regeneruje i odżywia. Ja używałam tego z Bielendy, to chyba była linia SPA Afryka, czy jakoś tak... Lubię do niej wracać. No i jest niedroga
-
młodaduchem
- Jestem tu nowa :)
Drogie panie żadna odzywka ,balsam ,błoto
nie poradzi nic na włosy czy skórę jeżeli nie dostarczycie oraganizmowi brakujących witamin i kolagenu. Mam dobrze ponad 40 lat i odkąd zaczełam lykanie tabletek z naturalnym kolagenem z ryb morskich obecnie pure collagen z firmy noble medica.(pachnie rybą ,nie zawiera środków konserwujących jedynie wit c) mam piękne,gęste włosy i cerę bez zmarszczek i jędną.Poczytajcie o kolagenie w skórze cżłowieka.
pozdrawiam 
Koniecznie testuj, bo działa świetnie!Panna_Mysia pisze:Ja błotko nakładałam na twarz, ale na włosy nigdy. Muszę przetestować!1mpresja pisze:A próbowałyście błota na włosy? Fajnie regeneruje i odżywia. Ja używałam tego z Bielendy, to chyba była linia SPA Afryka, czy jakoś tak... Lubię do niej wracać. No i jest niedroga
To może i ja zacznę to błoto stosować? 
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
-
Karolcia93
- Miła Kobietka
Jeżeli to jest to samo błoto, którego jak kiedyś używałam, to pamiętam że włosy mi sie po nim tak szybko nie przetłuszcały, fajnie działało... Moze wróce do niego niedłgo, na razie testuje szampon z olejkiem arganowym... 
ja slyszalam o masce domowej roboty z jajka olejku rycynowego i witaminy A i E. czy ktoras z was to stosowala?
to na suche włosy bardziej 
na zagęszczenie włosów najodpowiedniejsze będą wcierki! jantar np
na zagęszczenie włosów najodpowiedniejsze będą wcierki! jantar np
- zamowwizyte.pl
Przy okazji wizyty w salonie fryzjerskim proponuję poruszyć ten temat, wówczas mam nadzieję
, że uzyskacie profesjonalną poradę. Można tam także wykupić zabiegi zagęszczające włosy. W domu powinno spożywać się pokarmy, suplementy diety, jak i stosować preparaty, które zawierają skrzyp i cynk. Do tego preparaty, które wpłyną na puszystość włosów tj. wizualnie zwiększą ich objętość.
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Dziewczynki, a ja zakończyłam już pierwszy miesiąc kuracji Vichy Dercos Neogenic. Jeśli jesteście ciekawe mojej opinii, zapraszam na blog - link w podpisie 
Po 28 ampułkach mogę szczerze powiedzieć, że włosy stały się mocniejsze i bardziej lśniące. Nie wypadają już tak intensywnie jak kiedyś. Podczas czesania na szczotce zostaje już bardzo mała ilość włosów, zaś podczas dnia nie ściągam ich z ubrań prawie wcale. Poza tym, preparat ma rzadką konsystencję i wygodny aplikator, w związku z czym płyn nakłada się na skórę błyskawicznie. Dodatkowym atutem jest to, że można go stosować o dowolnej porze dnia, na suche albo mokre włosy. Pachnie też bardzo przyjemnie. Jedyną wadą jest jego wysoka cena.
Moja pełna recenzja znajduje się tutaj: SPAM
Po 28 ampułkach mogę szczerze powiedzieć, że włosy stały się mocniejsze i bardziej lśniące. Nie wypadają już tak intensywnie jak kiedyś. Podczas czesania na szczotce zostaje już bardzo mała ilość włosów, zaś podczas dnia nie ściągam ich z ubrań prawie wcale. Poza tym, preparat ma rzadką konsystencję i wygodny aplikator, w związku z czym płyn nakłada się na skórę błyskawicznie. Dodatkowym atutem jest to, że można go stosować o dowolnej porze dnia, na suche albo mokre włosy. Pachnie też bardzo przyjemnie. Jedyną wadą jest jego wysoka cena.
Moja pełna recenzja znajduje się tutaj: SPAM
Ostatnio zmieniony pt maja 16, 2014 9:08 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
monika3309
Polecam mleczną maseczkę do włosów, dostaniesz ją tylko w hurtowni
http://www.domki.e-wczasy.net.pl/
- princesssssQa
- Miła Kobietka
Na pewno nie polecam maski z syossa bez silikonu. Kupiłam, bo promocja, spróbowałam - masakra, poczytałam komentarze - też masakra...
Dla mnie najlepsza jest maska arganowa, którą kupuję w sklepie fryzjerskim
.
-
Karolcia93
- Miła Kobietka
Maski arganowej jeszcze nie próbowałam, ale za to uzywam obecnie olejku arganowego samego w buteleczce, bardzo wydajny jest i fajne efekty... Teraz jest mnóstwo różnych olejków arganowym i kosmetyków z nimi w sklepach, ja najbardziej lubię ten z Bielendy, już wypróbowany:)
Biotebal - małe białe i niedrogie tabletki - po drugim opakowaniu widać zasadniczą różnicę
Zagęszczenie włosów można uzyskać stosując odpowiednią maskę do włosów lu odżywkę wydłużającą fazę telogenu (końcową fazę wzrostu włosa), taki efekt pojawia się później, ale jest bardziej długotrwały. Działanie takie wykazują niektóre odżywki do włosów, na przykład IHT-9 lub Thin to Thick firmy JASON.
kliknij tutaj
Arganowy też jest świetny, przed chwilą właśnie o nim pisałam, tutaj: babskiesprawy.pl/post150137.html#p150137" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/post150137.html#p150137
A jak Twoja opinia na temat olejku arganowego?
A jak Twoja opinia na temat olejku arganowego?
Polecam zagęszczanie włosów. Myślałam, że już nic nie poprawi mojego wyglądu a jednak!
Poszłam z przypadku na bezpłatną konsultację do Kliniki Włosów w Krakowie. Nie wiedziałam, jak się to odbywa ale usłyszałam, że można przyjść i wypytać o wszystko.
Wreszcie nie wstydzę się swoich rzadkich włosów .
Efekt natychmiastowy!
Są to tzw systemy integracyjne, metody specjalnie przystosowane dla osób z problemami łysienia, hormonalnymi i osłabionymi włosami. Mam teraz burzę włosów na głowie!
Bardzo dyskretne, idealne
I nie widać, że miałam kiedyś problemy! Znajome mnie nie poznają
Zajrzyj na internet , tam mają wszystko opisane na ich stronie Beauty for You.
jakby coś to podpowiem, napisz prywatną wiadomość
Cena – rozsądna, ale efekt jest tego warty!
Pozdrawiam
Poszłam z przypadku na bezpłatną konsultację do Kliniki Włosów w Krakowie. Nie wiedziałam, jak się to odbywa ale usłyszałam, że można przyjść i wypytać o wszystko.
Wreszcie nie wstydzę się swoich rzadkich włosów .
Efekt natychmiastowy!
Są to tzw systemy integracyjne, metody specjalnie przystosowane dla osób z problemami łysienia, hormonalnymi i osłabionymi włosami. Mam teraz burzę włosów na głowie!
Bardzo dyskretne, idealne
Zajrzyj na internet , tam mają wszystko opisane na ich stronie Beauty for You.
jakby coś to podpowiem, napisz prywatną wiadomość
Cena – rozsądna, ale efekt jest tego warty!
Pozdrawiam
Kupiłam dziś Exagon, czy ktos moze ma opinie na jego temat? Bo jakos ciezko mi wierzyc w to co czytam
A czy po tym błocie nie ma problemów z domyciem włosów?
Moje się bardzo łatwo obciążają niestety
Polecam za to wodę brzozową - taką najzwyczajniejszą, z kiosku. Uratowała mi wlosy, kiedy z powodu stresu zaczely się sypać jak szalone. Używałam też oleju migdałowego z wyciągiem ziołowym. teoretycznie był do ciała, ale świetnie się sprawdzał na wlosach!
Moje się bardzo łatwo obciążają niestety
- Specjalista Aspazji
- Fajna Kobietka
Bardzo skuteczne na zagęszczenie włosów jest zabieg karboksyterapii. Jest to wstrzyknięcie medycznego dwutlenku węgla.Powoduje on silne natlenienie naczyń, a przez to uaktywnienie mieszków włosowych.