Wodorowe oczyszczanie twarzy
-
klaudia900
- Jestem tu nowa :)
Wodorowe oczyszczanie twarzy
Dzień dobry, w tym roku zdecydowałam się wykonać oczyszczanie wodorowe twarzy i szukam gabinetu kosmetycznego, który wykonuje taki zabieg. Moja znajoma poleciła mi salon Beauty Expert w Bierutowie. Mówiła, że korzystanie z ich usług jest w pełni bezpieczne i skuteczne, a na efekty nie trzeba długo czekać. Poza tym pracują tam bardzo miłe panie, które wszystko dokładnie tłumaczą. Czy ktoś z Państwa ma podobne odczucia i chce się nimi podzielić? Z góry dziękuję za pomoc
-
malinowatrufla
- Fajna Kobietka
Re: Wodorowe oczyszczanie twarzy
A ogolnie na codzien w jaki sposob oczyszczacie twarz?? Jakich kosmetyków uzywacie?
-
lilijanatrabielska
W sumie podpinam się pod pytanie:)
Ja oczyszczam normalnie, zelem do mycia
mam taki fajny, z linii dermokosmetykow 
-
malinowatrufla
- Fajna Kobietka
A co to za linia kosmetykow? Ja kiedys slyszalam, ze wlasnie dermokosmetyki są duzo lepsze niz takie zwykle
Sebio, z tołpy , idealne dla osob ktore sie borykają z niedoskonałosciami, jakimis wypryskami , zaskórnikami. Ja sobie bardzo chwale, na Notino wszystko z tej linii znajdziesz
-
karolkwarc
Zabieg oczyszczania wodorowego składa się z kilku etapów. W pierwszym etapie złuszczanie skóry metodą kawitacji, infuzja tlenowa, czyli wtłaczanie substancji aktywnych w skórę, fala radiowa i na końcu miałam masaż z maską na twarzy. Jeżeli macie problem z wiecznie pojawiającymi sie zaskórnikami na twarzy to serdecznie mogę wam polecić właśnie ten zabieg. Jest on zupełnie bezbolesny i bezinwazyjny. Moja Kosmetolog z salonu Laser Care przy ul. Grzybowskiej 5 poleciła mi serię minimum 3 zabiegów a już po pierwszym znacznie poprawiła mi się skóra i na pewno wykonam kolejne. https://lasercare.pl/pl/sklep/oczyszczanie-wodorowe/ tutaj mozecie poczytać więcej.
-
puderniczka
- Fajna Kobietka
U mnie olejek do mycia i płyn micelarny z Herbapol Polanamalinowatrufla pisze:A ogolnie na codzien w jaki sposob oczyszczacie twarz?? Jakich kosmetyków uzywacie?
Ja polecam Lifting twarzy
A to samemu się robi takie oczyszczanie czy raczej w gabinecie kosmetycznym?
Nie, taki zabieg wodorowy wykonasz tylko w profesjonalnym gabinecie. Ja robiłam go w gabinecie Senses Od Nowa - w Tczewie. Świetna profesjonalna i miła obsługa, a sam zabieg rewelacyjny - jest idealny dla skóry przesuszonej, zaczerwienionej, z przebarwieniami, tłustej i mieszanej a także wrażliwej i naczyniowej. Jest bezinwazyjny, doskonale oczyszcza, nawilża, wygładza, sprawia że skóra jest promienna.
Ile razy dziennie myjecie twarz i jakie kosmetyki polecacie?
Dwa razy dziennie, rano i wieczorem. Jak myłam częściej (latem) to miałam o wiele gorszy stan cery. Jak mam wolne to zazwyczaj myję wieczorem a rano tylko psikam hydrolatem 
Zerknij sobie kochana na zniżki w Hebe:
https://kodyrabatowe.naszemiasto.pl/kody-rabatowe/hebe
Aktualnie jest tam sporo dobrych kodów rabatowych do sklepów.
Zerknij sobie kochana na zniżki w Hebe:
https://kodyrabatowe.naszemiasto.pl/kody-rabatowe/hebe
Aktualnie jest tam sporo dobrych kodów rabatowych do sklepów.