Wodorowe oczyszczanie twarzy

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
klaudia900
Jestem tu nowa :)

Wodorowe oczyszczanie twarzy

Post autor: klaudia900 »

Dzień dobry, w tym roku zdecydowałam się wykonać oczyszczanie wodorowe twarzy i szukam gabinetu kosmetycznego, który wykonuje taki zabieg. Moja znajoma poleciła mi salon Beauty Expert w Bierutowie. Mówiła, że korzystanie z ich usług jest w pełni bezpieczne i skuteczne, a na efekty nie trzeba długo czekać. Poza tym pracują tam bardzo miłe panie, które wszystko dokładnie tłumaczą. Czy ktoś z Państwa ma podobne odczucia i chce się nimi podzielić? Z góry dziękuję za pomoc
malinowatrufla
Fajna Kobietka

Re: Wodorowe oczyszczanie twarzy

Post autor: malinowatrufla »

A ogolnie na codzien w jaki sposob oczyszczacie twarz?? Jakich kosmetyków uzywacie?
lilijanatrabielska

Post autor: lilijanatrabielska »

W sumie podpinam się pod pytanie:)
Beryl

Post autor: Beryl »

A na czym dokładnie taki zabieg polega?
osuszanie ścian Łódź
szpilka
Fajna Kobietka

Post autor: szpilka »

Ja oczyszczam normalnie, zelem do mycia :) mam taki fajny, z linii dermokosmetykow :)
malinowatrufla
Fajna Kobietka

Post autor: malinowatrufla »

A co to za linia kosmetykow? Ja kiedys slyszalam, ze wlasnie dermokosmetyki są duzo lepsze niz takie zwykle
szpilka
Fajna Kobietka

Post autor: szpilka »

Sebio, z tołpy , idealne dla osob ktore sie borykają z niedoskonałosciami, jakimis wypryskami , zaskórnikami. Ja sobie bardzo chwale, na Notino wszystko z tej linii znajdziesz
karolkwarc

Post autor: karolkwarc »

Zabieg oczyszczania wodorowego składa się z kilku etapów. W pierwszym etapie złuszczanie skóry metodą kawitacji, infuzja tlenowa, czyli wtłaczanie substancji aktywnych w skórę, fala radiowa i na końcu miałam masaż z maską na twarzy. Jeżeli macie problem z wiecznie pojawiającymi sie zaskórnikami na twarzy to serdecznie mogę wam polecić właśnie ten zabieg. Jest on zupełnie bezbolesny i bezinwazyjny. Moja Kosmetolog z salonu Laser Care przy ul. Grzybowskiej 5 poleciła mi serię minimum 3 zabiegów a już po pierwszym znacznie poprawiła mi się skóra i na pewno wykonam kolejne. https://lasercare.pl/pl/sklep/oczyszczanie-wodorowe/ tutaj mozecie poczytać więcej.
puderniczka
Fajna Kobietka

Post autor: puderniczka »

malinowatrufla pisze:A ogolnie na codzien w jaki sposob oczyszczacie twarz?? Jakich kosmetyków uzywacie?
U mnie olejek do mycia i płyn micelarny z Herbapol Polana :) Zestaw idealny, zarówno na dzień jak i na noc. Do tonizowania skóry mam też mgiełkę z tej marki, świetnie też odświeża skórę w ciągu dnia. Raz w tygodniu stosuję także maseczkę oczyszczającą z saszetki. Ogólnie moja skóra wygląda ok, gładka, pory mało widoczne, żadnych czarnych kropek na nosie.
mojo33

Post autor: mojo33 »

Ja polecam Lifting twarzy
Jafra
Miła Kobietka

Post autor: Jafra »

A to samemu się robi takie oczyszczanie czy raczej w gabinecie kosmetycznym?
Laraka
Miła Kobietka

Post autor: Laraka »

Nie, taki zabieg wodorowy wykonasz tylko w profesjonalnym gabinecie. Ja robiłam go w gabinecie Senses Od Nowa - w Tczewie. Świetna profesjonalna i miła obsługa, a sam zabieg rewelacyjny - jest idealny dla skóry przesuszonej, zaczerwienionej, z przebarwieniami, tłustej i mieszanej a także wrażliwej i naczyniowej. Jest bezinwazyjny, doskonale oczyszcza, nawilża, wygładza, sprawia że skóra jest promienna.
andrat
Fajna Kobietka

Post autor: andrat »

Ile razy dziennie myjecie twarz i jakie kosmetyki polecacie?
Lukta
Miła Kobietka

Post autor: Lukta »

Dwa razy dziennie, rano i wieczorem. Jak myłam częściej (latem) to miałam o wiele gorszy stan cery. Jak mam wolne to zazwyczaj myję wieczorem a rano tylko psikam hydrolatem ;)

Zerknij sobie kochana na zniżki w Hebe:
https://kodyrabatowe.naszemiasto.pl/kody-rabatowe/hebe
Aktualnie jest tam sporo dobrych kodów rabatowych do sklepów.
ODPOWIEDZ