korekcja warg sromowych - proszę o radę
-
scarlet_jo
- Jestem tu nowa :)
korekcja warg sromowych - proszę o radę
Witajcie dziewczyny, chciałabym poprosić o wasze opinie w kwestii korekcji warg sromowych. Mam wątpliwości, bo przymierzalam się do podobnego zabiegu (na razie raczej o nim myślałam niz podjęłam jakieś kroki
) Ale trafiłam ostatnio na fajne, mądre teksty, odradzające podobnych zabiegów. Dajcie znać, jakie jest Wasze zdanie w tej kwestii? Będę bardzo wdzięczna za opinie
Re: korekcja warg sromowych - proszę o radę
jeśli zdecydujesz się na dobrego lekarza to będziesz mniej wystraszona i bardziej pewna. Ja byłam u doktora Łątkowskiego, jeśli wybierzesz się do niego będziesz wiedziała wszystko przed zabiegiem, prawdziwy fachowiec i ciepły człowiek. Zajrzyj na jego stronę www.chp.pl
powodzenia
powodzenia
-
scarlet_jo
- Jestem tu nowa :)
Re: korekcja warg sromowych - proszę o radę
czyli Ty juz jestes po zabiegu Ivanka, tak? A nie zalujesz? Bo wiesz, ja sie jeszcze zastanawiam, czy w ogole sie go podejmować
Z jednej strony chcialabym, ale z drugiej... Chodzi o to, ze dla mnie jest to problem raczej estetyczny niż zdrowotny. Czy w takim wypadku tez bys mi radzila podejść do zabiegu? Jaki Ty mialaś problem, jesli mogę zapytać?